View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mapako kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 10:36 pm Post subject: C60 nabijanie |
|
|
Mam C60, ktora po pripojeni nabijacky sa tvari ze sa nabija no po 10min. sa prestane nabijat a bateria ma 0V upne ju vyštavi.podotykam skusal som aj inu nabijacku aj inu bateriu.dik za rady. |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 1:00 pm Post subject: |
|
|
skus vyčistit kontakty _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
mapako kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 3:04 pm Post subject: C60 nabijanie |
|
|
hairy.pecker wrote: | skus vyčistit kontakty |
To s kontaktami som skusal ako prve, nepomaha |
|
Back to top |
|
 |

5861.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
a jinou zásuvku? matce nenabíjela a52 ne jedný prodlužce tak sem jí to dal do jiný zásuvky a fpoho _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
mirrco začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 9:14 pm Post subject: |
|
|
Ja amm zase iny problem telefon sa nabija nabija...a ked sa nabije tak sa vypne.Neviem preco nechapem tomu, proste ked sa nabije vyopne sa,problem je v to mze ak si nastavim budik na rano a cez noc si ho necham nabijat ,tak ked sa nabije sa vypne a budik nezazvoni
alebo by stacil ejaky patch co by umoznil funkciu budika aj ked je telefon vypnuty...teda ako to maju nokie |
|
Back to top |
|
 |
Duku uživatel roka 2008

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 1027 Location: Liptovský Mikuláš Phone: EL71v45 28.71 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 11:17 pm Post subject: |
|
|
mirrco wrote: | Ja amm zase iny problem telefon sa nabija nabija...a ked sa nabije tak sa vypne.Neviem preco nechapem tomu, proste ked sa nabije vyopne sa,problem je v to mze ak si nastavim budik na rano a cez noc si ho necham nabijat ,tak ked sa nabije sa vypne a budik nezazvoni
alebo by stacil ejaky patch co by umoznil funkciu budika aj ked je telefon vypnuty...teda ako to maju nokie |
Ved mne zvoni budik aj ked si vypnem mobil  _________________ EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv< |
|
Back to top |
|
 |

5861.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 3:08 pm Post subject: |
|
|
budík by ti měl zvonit i při vyplým founu _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 6:29 pm Post subject: |
|
|
Budík nezvoní ak si vypneš phon a krátko stlačíš červené tlačítko. tým sa deaktivuje. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
mirrco začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 9:46 pm Post subject: |
|
|
No amte pravdu ak vypnem telefon telefon zazvoni...Avsak ked ho dam na nabijacku a vypne sa tak ak som pisal ze ked sa ten nabije vypne tak budik nezazvoni.A raz som si vsimol ze ked sa nabije ako sa vypne:Na display sa zobrazia nejake farebne pasiky telefon zabzuci(ako ked sa prehra FF a treba ho este odblokovat -tn isty zvuk...)No a potom sa vypne ale nespusti a ak mam popripadne nastaveny budik ani ten nezazvoni...
Teda myslim ze ked sa telefon nabije ma zobrazit asi nejaku hlasku,kedze tam ta hlaska neni telefon zmrzne a vypne.Nieco podobne sa stane ak si robite vlstne obrazky na bateriu a jeden chyba.Teda v mojom pripade by mi mal chybat obrazok nabitia baterie ale ten tam je takze to bude asi v tej hlaske..No neviem ale ak sa to neda vyriesit tak si ho radsej predom vypnem a budik zazvoni.A v podstate ma budia hodinky.Tak ze si nelamte hlavu.Ale dik za pomoc  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 7:29 pm Post subject: |
|
|
mirrco wrote: | No amte pravdu ak vypnem telefon telefon zazvoni...Avsak ked ho dam na nabijacku a vypne sa tak ak som pisal ze ked sa ten nabije vypne tak budik nezazvoni.A raz som si vsimol ze ked sa nabije ako sa vypne:Na display sa zobrazia nejake farebne pasiky telefon zabzuci(ako ked sa prehra FF a treba ho este odblokovat -tn isty zvuk...)No a potom sa vypne ale nespusti a ak mam popripadne nastaveny budik ani ten nezazvoni...
Teda myslim ze ked sa telefon nabije ma zobrazit asi nejaku hlasku,kedze tam ta hlaska neni telefon zmrzne a vypne.Nieco podobne sa stane ak si robite vlstne obrazky na bateriu a jeden chyba.Teda v mojom pripade by mi mal chybat obrazok nabitia baterie ale ten tam je takze to bude asi v tej hlaske..No neviem ale ak sa to neda vyriesit tak si ho radsej predom vypnem a budik zazvoni.A v podstate ma budia hodinky.Tak ze si nelamte hlavu.Ale dik za pomoc  |
Vidím to na kolíziu dát pri obrázku dokončeného nabitia s nejakým iným, skús skontrolovať. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
mirrco začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 11:15 pm Post subject: |
|
|
Hje mal si pravdu obrazok by nema mat vyssiu velkost ako mal ten povodny preto zasahoval do oblasti asi pamati pozuivane niecim inym,neviem ale uz je to ok |
|
Back to top |
|
 |
|