clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Školení - jak pracovat a flashovat s V_klay
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Školení - jak pracovat a flashovat s V_klay
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2004 8:30 pm    Předmět: Školení - jak pracovat a flashovat s V_klay Odpovědět s citátem

http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/skoleni_vklay.htm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
sonix
badatel
badatel

Založen: 22. 06. 2004
Příspěvky: 196

314.02 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 6:24 am    Předmět: chyba Odpovědět s citátem

Super školení!!!
Když do mobilu nahrávám patch, hlásí mi to dost často: "Chyba při načítání bloku - načítám znova" a pak už se to načte dobře a taky to hlásí, že to opravilo chyby. Je to normální? A ještě když mám AC55 předělán dle prvního návodu, mám nastavit "C55-bootcore bug" nebo "C55-patched bootcore"? A když mám nahrán patch zobrazení názvu dne (přepisuje bootcore) jaký typ C55 mám vybrat?


Naposledy upravil sonix dne čt červenec 29, 2004 7:06 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velka vdaka za ten navod. Po hnohodennej diskusii na Forume aspon viem, ze to uz robim spravne. Teraz mam na S55 FF v20 a este ju nejako zmenit, ked WINSwump mi stale nevie pingnut mobil. Think
Návrat nahoru
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 7:44 am    Předmět: Re: chyba Odpovědět s citátem

sonix napsal:
Super školení!!!
Když do mobilu nahrávám patch, hlásí mi to dost často: "Chyba při načítání bloku - načítám znova" a pak už se to načte dobře a taky to hlásí, že to opravilo chyby. Je to normální? A ještě když mám AC55 předělán dle prvního návodu, mám nastavit "C55-bootcore bug" nebo "C55-patched bootcore"? A když mám nahrán patch zobrazení názvu dne (přepisuje bootcore) jaký typ C55 mám vybrat?


Ta hlaska je normalna,robi to aj mne.Predtym to robil V_Klay bez toho,aby o tom oboznamoval.
Bootcore nastav na Bug.Ak Ti patch prepisuje bootcore,neaplikuj ho,niekde je chyba.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 11:31 am    Předmět: Re: chyba Odpovědět s citátem

sonix napsal:
Super školení!!!

Díky za poklonu
sonix napsal:

Když do mobilu nahrávám patch, hlásí mi to dost často: "Chyba při načítání bloku - načítám znova" a pak už se to načte dobře a taky to hlásí, že to opravilo chyby. Je to normální?

Tak s tím jsem setkal u M55 též. Jelikož mám M55 již přes rok, vždy mi fungoval základní loader. Tyto chyby začali až ve chvíli kdy se do V-Klay dostaly loadery čistě z Freia /ty s těmi závorkami/. Chyb se vyskytovalo strašně moc, hlavně při nahrávání FF to trvalo i 45 min se stovkami chyb. Nedalo mi to a ze starého V-Klay jsem si překopíroval starý loader a světe div se chyby zmizely. Při patchování ani jedna a při nahrávání FF sem tam jedna dvě.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Tomino
začátečník
začátečník

Založen: 04. 03. 2004
Příspěvky: 40
Bydliště: Žilina

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne sa stala taka vec,ze som mal FF zalohovany vo Vklay 2.6 a potom som si ho nahral Vklayom 2.7 a telefon sa ani nezapol. Teda 2.7 nie je spatne kompatibilna s 2.6?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam loadery z V_Klay povodne a urobi mi obcas chybu aj pri patchovani.Nemyslel som to tak,ze mam tych chyb stovky,ale nejake sa obcas vyskytnu.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HollyG
badatel
badatel

Založen: 06. 03. 2004
Příspěvky: 126

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam VKlay 2.7 a taky mi to obcas hodi chybku, za nacteni FF tak 3-4 vetsinou. Pricital sem to ale na vrub zrychlenymu virtualnimu COM portu (na 921600 kbps), ale vidim ze to dela asi i normalne...
No jeste to testnu s pomalejsi rychlosti...

_________________
M55 FW91 s Diskem A 3,625MB a uz pres 50 patchu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
D.
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 6:18 am    Předmět: FF M55 Odpovědět s citátem

Tak jsem ho presne podle navodu nahral a ani se mi nezapnul mobil (M55), a nefungovala ani nabijecka. Nastesti jsem mel tu zalohu...
Cim to muze byt?
Návrat nahoru
HollyG
badatel
badatel

Založen: 06. 03. 2004
Příspěvky: 126

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 7:42 am    Předmět: Re: FF M55 Odpovědět s citátem

D. napsal:
Tak jsem ho presne podle navodu nahral a ani se mi nezapnul mobil (M55), a nefungovala ani nabijecka. Nastesti jsem mel tu zalohu...
Cim to muze byt?

Myslis FullFlash? FF nekoho jinyho? Tak to potom musis zmenit IMEI z5 na svoje, treba pomoci M55Tool a potom jeste pripadne pomoci Contrast Tool zmenit kontrast, abys neco videl na displayi, vetsinou byva v jinem FF moc tmavy, nebo svetly.
A pokud si nahraval FW91 prez nektery starsi, musis nahravat vcetne bootcore, nebo si radeji stahni update VKlaye, ten to resi, pak muzes i bez bootcore ;-)
http://forum.allsiemens.com/download.php?id=1893

_________________
M55 FW91 s Diskem A 3,625MB a uz pres 50 patchu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dejviss
kolemjdoucí

Založen: 04. 08. 2004
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2004 6:41 am    Předmět: Re: FF M55 Odpovědět s citátem

HollyG napsal:
D. napsal:
Tak jsem ho presne podle navodu nahral a ani se mi nezapnul mobil (M55), a nefungovala ani nabijecka. Nastesti jsem mel tu zalohu...
Cim to muze byt?

Myslis FullFlash? FF nekoho jinyho? Tak to potom musis zmenit IMEI z5 na svoje, treba pomoci M55Tool a potom jeste pripadne pomoci Contrast Tool zmenit kontrast, abys neco videl na displayi, vetsinou byva v jinem FF moc tmavy, nebo svetly.
A pokud si nahraval FW91 prez nektery starsi, musis nahravat vcetne bootcore, nebo si radeji stahni update VKlaye, ten to resi, pak muzes i bez bootcore ;-)
http://forum.allsiemens.com/download.php?id=1893


Tak jsem stahnul ten update a fungovalo vse OK
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Raptor181
začátečník
začátečník

Založen: 02. 03. 2004
Příspěvky: 52
Bydliště: West Slovakia

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2004 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dikes za skolenie...pomohlo Pray Applause
_________________
<= Odvolávam čo som odvolal, sľubujem čo som sľúbil =>

"privat" N6230 Dancing



http://www.raptor181.tk - autoalarm a prislusenstvo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
huanacaraz
kolemjdoucí

Založen: 10. 08. 2004
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2004 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skusal som uploadovat fw20 (stiahnuty z tychto stranok) na svoj mobil (S55, fw16) podla tohoto navodu (- i ked na hlasku vo V-klay 2.7 uz treba dat ano - opet to zmenili -) a vsetko prebehlo v poriadku az kym som nechcel zapnut mobil - iba preblikol displej a nic. dal som tam povodnu zalohu a ide to.
ma niekto podobnu skusenost a vie ako to riesit? Brick wall

_________________
tomekSK
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2004 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabudol si zmenit IMEI na svoje a odblokovat..alebo si zalohovat svoju EEPROM a po nahrati FF 20 si ju tam nahrat. wink
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2004 10:57 pm    Předmět: Re: chyba Odpovědět s citátem

[quote="KrokodýlTak s tím jsem setkal u M55 též. Jelikož mám M55 již přes rok, vždy mi fungoval základní loader. Tyto chyby začali až ve chvíli kdy se do V-Klay dostaly loadery čistě z Freia /ty s těmi závorkami/. Chyb se vyskytovalo strašně moc, hlavně při nahrávání FF to trvalo i 45 min se stovkami chyb. Nedalo mi to a ze starého V-Klay jsem si překopíroval starý loader a světe div se chyby zmizely. Při patchování ani jedna a při nahrávání FF sem tam jedna dvě.[/quote]

s akymi zatvorkami? ako rozoznam stary loader od noveho, pripadne od loaderu z freii?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 1 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group