Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá září 16, 2005 2:41 pm Předmět: Zajímavé zjištění X65 |
|
|
Možná je to kravina a možná je to všeobecně známá věc, ale díky kamarádce jsem zjistil, že atanrartní animace a zvuky, které se vkládají do SMS (ne EMS obrázky a zvuky - ty barevné co jsou přímo v Siemensu vestavěny a v SMS k příjemci putují pouze formou odkazu, který je zobrazí/přehraje v jeho telefoonu) jsou plně kompatibilní s telefony značky LG No, snad mě neukamenujete....... _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: pá září 16, 2005 2:43 pm Předmět: |
|
|
Když to pošleš do telefonu kterej zná ten kód co se tam posílá (myslim že to je něco jako %týpek), tak se to v tom telefonu ukáže Když to ten foun nepodporuje, tak tam asi bude jenom to %týpek, ne?  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: pá září 16, 2005 2:44 pm Předmět: |
|
|
No, i tyhle patří do EMS . A jalikož LG EMS zvládají, zobrazí se i tam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne září 18, 2005 9:54 pm Předmět: |
|
|
Barevné EMS animace a polyfonní EMS zvuky  _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Zaslal: ne září 18, 2005 9:58 pm Předmět: |
|
|
Gecko napsal: | Barevné EMS animace a polyfonní EMS zvuky  |
Jestli se ptas, tak odpoved je ANO! Jsou to proste standartni zvuky a animace. Kazda znacka a vlastne treba i model telefonu (podporujici EMS) je muze mit trosku jiny (na C55 nejaka kacena, na cx65 je to nejakej ten typek), ale ve vysledku znamenaji to stejny. V sms se proste posle jen kod, kterej vytahne obrazek z ff. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne září 18, 2005 10:14 pm Předmět: |
|
|
XXX napsal: | Gecko napsal: | Barevné EMS animace a polyfonní EMS zvuky  |
Jestli se ptas, tak odpoved je ANO! Jsou to proste standartni zvuky a animace. Kazda znacka a vlastne treba i model telefonu (podporujici EMS) je muze mit trosku jiny (na C55 nejaka kacena, na cx65 je to nejakej ten typek), ale ve vysledku znamenaji to stejny. V sms se proste posle jen kod, kterej vytahne obrazek z ff. |
Jasně, ale to podle mě nejsou klasické EMS - definice EMS je podle mě černobílý *.bmp obrázek nebo *.bmx animace a *.imy melodie. To, co popisuju já je obrázek či melodie, která je již v telefonu napevno vestavěna a v poslané SMS pouze k příjemci putuje informace, který (vestavěný) obrázek či (vestavěnou) melodii má jeho telefon ve zprávě zobrazit/přehrát. Něco podobného fungovalo na starých Sonkách  _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: ne září 18, 2005 10:28 pm Předmět: |
|
|
Gecko napsal: |
Jasně, ale to podle mě nejsou klasické EMS - definice EMS je podle mě černobílý *.bmp obrázek nebo *.bmx animace a *.imy melodie. To, co popisuju já je obrázek či melodie, která je již v telefonu napevno vestavěna a v poslané SMS pouze k příjemci putuje informace, který (vestavěný) obrázek či (vestavěnou) melodii má jeho telefon ve zprávě zobrazit/přehrát. Něco podobného fungovalo na starých Sonkách  |
Ale jo, sou to přednastavný EMS animace a zvuky Mrkni se do 3GPP spcifikace 23.040. 8) _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Zaslal: po září 19, 2005 6:30 am Předmět: |
|
|
Gecko napsal: | XXX napsal: | Gecko napsal: | Barevné EMS animace a polyfonní EMS zvuky  |
Jestli se ptas, tak odpoved je ANO! Jsou to proste standartni zvuky a animace. Kazda znacka a vlastne treba i model telefonu (podporujici EMS) je muze mit trosku jiny (na C55 nejaka kacena, na cx65 je to nejakej ten typek), ale ve vysledku znamenaji to stejny. V sms se proste posle jen kod, kterej vytahne obrazek z ff. |
Jasně, ale to podle mě nejsou klasické EMS - definice EMS je podle mě černobílý *.bmp obrázek nebo *.bmx animace a *.imy melodie. To, co popisuju já je obrázek či melodie, která je již v telefonu napevno vestavěna a v poslané SMS pouze k příjemci putuje informace, který (vestavěný) obrázek či (vestavěnou) melodii má jeho telefon ve zprávě zobrazit/přehrát. Něco podobného fungovalo na starých Sonkách  |
Stuj si klidne za svym, ale az narazis na telefon podporujici EMS tak na nej zkus poslat SMS se standartni animaci nebo zvukem a uvidis. Animace se bude lisit akorat tak pouzitym ksichtikem, ale tvarit se bude stejne. Kazdej telefon podporujici EMS ma v sobe proste ty standartni animace a melodie. Na cernobilejch mobilech se ti zobrazi cernobile, na barevnejch barevne. Nevim kde porad hledas zahadu  _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

Založen: 23. 11. 2004 Příspěvky: 1525 Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Zaslal: po září 19, 2005 7:33 pm Předmět: |
|
|
XXX napsal: | Gecko napsal: | XXX napsal: | Gecko napsal: | Barevné EMS animace a polyfonní EMS zvuky  |
Stuj si klidne za svym, ale az narazis na telefon podporujici EMS tak na nej zkus poslat SMS se standartni animaci nebo zvukem a uvidis. Animace se bude lisit akorat tak pouzitym ksichtikem, ale tvarit se bude stejne. Kazdej telefon podporujici EMS ma v sobe proste ty standartni animace a melodie. Na cernobilejch mobilech se ti zobrazi cernobile, na barevnejch barevne. Nevim kde porad hledas zahadu  |
jj. toto je krutá realita.ja som na SE ale nevidel takéto ksychtíky. _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: pá září 23, 2005 4:35 pm Předmět: |
|
|
na siemensech rady 55 de i "%Love"... je tam vic veci mysto toho love... je to ze starejch siemensu myslim ze 35 nebo 45... kdyz se to da do zpravy a ulozi... potom otevre pro cteni tak misto toho textu tam budou obrazky... de tak myslim Halloween Love Yes No Biker atd... Ale musi tam bejt to velky pismeno... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

Založen: 23. 11. 2004 Příspěvky: 1525 Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Zaslal: pá září 23, 2005 6:33 pm Předmět: |
|
|
davexxxx napsal: | na siemensech rady 55 de i "%Love"... je tam vic veci mysto toho love... je to ze starejch siemensu myslim ze 35 nebo 45... kdyz se to da do zpravy a ulozi... potom otevre pro cteni tak misto toho textu tam budou obrazky... de tak myslim Halloween Love Yes No Biker atd... Ale musi tam bejt to velky pismeno... |
Toto ale funguje len na Siemensoch. _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: so září 24, 2005 9:22 am Předmět: |
|
|
Palio napsal: | davexxxx napsal: | na siemensech rady 55 de i "%Love"... je tam vic veci mysto toho love... je to ze starejch siemensu myslim ze 35 nebo 45... kdyz se to da do zpravy a ulozi... potom otevre pro cteni tak misto toho textu tam budou obrazky... de tak myslim Halloween Love Yes No Biker atd... Ale musi tam bejt to velky pismeno... |
Toto ale funguje len na Siemensoch. |
ja vim... to sem zapomnel pripsat _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|