clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Psí kusy SiMoCo

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Psí kusy SiMoCo

Reply to topic     Forum Index -> Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:19 pm    Post subject: Psí kusy SiMoCo Reply with quote

Zdravím všechny obdivovatele tohoto příjemného programu Laughing
a já bych byla ještě spokojenější, kdyby mi neprováděl následující:

1) příchozí SMS se mi ochotně zobrazí na displeji, leč po kliknutí na zavírací křížek nebo OK se mi zavře - rovnou CELÉ SiMoCo... Twisted Evil
Na liště dole se sice ještě usmívá ikonka, ale stačí se k ní jen přiblížit šipkou myšky (ani nestihnu kliknout) a zmizí nenávratně

2) nové otevření SiMoCo si NEPAMATUJE nastavení (COM, jazyk atd.), vše musím znovu ručně zaškrtávat Think

3) při pokusu o načtení adresáře mi na mobilu svítí nápis "Aplikace je při synchron. zablokována!" , ale načtení nakonec (asi na pátý! pokus) proběhlo

4) záloha na disk mi vytvoří naprosto prázdný soubor v Excelu Crying or Very sad

Nemám pocit, že by se tu řešil podobný problém, tak snad můj dotaz neupadne v zapomnění Hand
Dnes mi program i s ovladači (na DCA-510) nainstaloval náš administrátor a víc po něm nemůžu chtít. Mám v práci Win 2000 Professional (doma na Win98SE jsem tyto problémy nezaznamenala (kromě zálohy, to jsem ještě nestihla zkusit)).

Prosím o radu , děkuji pěkně!
J. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

Chyba musi byt niekde u Teba...mozno problem s administratorskymi pravami...SiMoCo si pravdepodobne este po instalacii potrebovalo porobit nejake zapisy do inicializacnych suborov kvoli nastaveniam a pod...ale uz mu to nebolo umoznene.Uz som sa s tym stretol napr. u Total Commandera.Ze nestaci iba nainstalovat,ale aj spustit a nastavit.

Popros este admina o administratorske prava,vsetko si ponastavuj a uz by s tym nemal byt problem.

Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
Chyba musi byt niekde u Teba...mozno problem s administratorskymi pravami...SiMoCo si pravdepodobne este po instalacii potrebovalo porobit nejake zapisy do inicializacnych suborov kvoli nastaveniam a pod...ale uz mu to nebolo umoznene.Uz som sa s tym stretol napr. u Total Commandera.Ze nestaci iba nainstalovat,ale aj spustit a nastavit.

Popros este admina o administratorske prava,vsetko si ponastavuj a uz by s tym nemal byt problem.

Děkuji za radu, Hanni! Admin mi nastavil i požadovaný port (COM3), uložil, spustil SiMoCo znova - a zase bylo nastavení v háji Confused . A že neví, čím by to mohlo být...
J. Very Happy
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

Problém je určitě v tvém PC a oprávněních

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 4:35 pm    Post subject: Reply with quote

K bodu 3): Ten nápis na displeji je v pořádku, mám jej tam také, ale jinak mi to funguje bez problémů. Mám Win 2000 Profi Think

Uživatel Zdravého selského rozumu
Back to top
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud nemáte trvalé administrátorské právo, tak neinstalujte program do adresáře Program Files (kam jako běžný uživatel nemáte právo zapisovat), ale do nějakého jiného, kam zapisovat můžete. Problém je v tom, že program ukládá všechna data (nastavení, SMS atd.) do toho adresáře, ze kterého je spouštěn.
Nemusíte dělat novou instalaci, stačí zkopírovat celý adresář SiMoCo z Program Files někam jinam a odtud program spouštět.
Back to top
View user's profile Send private message
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 12:20 pm    Post subject: Reply with quote

pavelc wrote:
Pokud nemáte trvalé administrátorské právo, tak neinstalujte program do adresáře Program Files (kam jako běžný uživatel nemáte právo zapisovat), ale do nějakého jiného, kam zapisovat můžete. Problém je v tom, že program ukládá všechna data (nastavení, SMS atd.) do toho adresáře, ze kterého je spouštěn.
Nemusíte dělat novou instalaci, stačí zkopírovat celý adresář SiMoCo z Program Files někam jinam a odtud program spouštět.

Vřelé díky Applause Applause , vážený pane Cibulko, v tomhle byl ten zakopaný pes!! Už mi to nádherně šlape Dancing , mockrát Vám děkuji za radu a skládám Vám upřímnou poklonu, že dokážete vytvořit takový šikovný program Angel Angel

Dovolím si ještě jednu otázečku:
brousila jsem si zuby, že si přes SiMoCo naházím do mobilu docela dost "Textových modulů" (protože v mobilu použitá diakritika po následném vložení do SMS v tomto případě bohužel zkracuje), ale v Organizéru na mne vykoukly pouze Kalendář a Poznámky. Chápu dobře, že s Textovými moduly mám smůlu nebo je to někde ukryto?
Děkuji předem za laskavou odpověď a přeji příjemný den!
J. Very Happy
Back to top
breďák
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 7:36 pm    Post subject: SiMoCo + S65 Reply with quote

Mám S65 fw 50 a k pripojeni k PC pouzivam bluetooth modul Btoes od MSI. Pote co pripojim telefon a spustim SiMoCo mi spadnou cele Windows XP do modre(!) obrazovky..
Pritom mi u predchoziho pripojeni kabelem s M55 vsechno slapalo.

MPM je mi prijde jako hrozne komplikovany program..

Diky za pripadnou odpoved
Back to top
mISHA
badatel
badatel

275.16 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 7:49 am    Post subject: Re: SiMoCo + S65 Reply with quote

breďák wrote:
Mám S65 fw 50 a k pripojeni k PC pouzivam bluetooth modul Btoes od MSI. Pote co pripojim telefon a spustim SiMoCo mi spadnou cele Windows XP do modre(!) obrazovky..

nechapu, jak "pripojujes telefon pres bluetooth"? vsak si nastavis emulaci serioveho portu pro dotycny telefon a to nastavis v simocu. ten si pak po spusteni telefon sam prihlasi.
Back to top
breďák
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 11:01 am    Post subject: Re: SiMoCo + S65 Reply with quote

mISHA wrote:
breďák wrote:

nechapu, jak "pripojujes telefon pres bluetooth"? vsak si nastavis emulaci serioveho portu pro dotycny telefon a to nastavis v simocu. ten si pak po spusteni telefon sam prihlasi.

Tak presne tohle udelam a pri spusteni SiMoCo mi WinXP spadnou.. ale kdyz to same udelam pro MPM od Siemense, vsechno chodi a na telefon se dostanu.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Software All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum