View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Splasek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 9:27 pm Post subject: Pomoc s káblem |
|
|
Mám cx70 a koupil jsem si již druhý datový kabel, ale ani jeden nefachal. Oba byly na řadu x60, x65 a x70. Ani jeden mi nefachá, jak jsem již napsal. Při instalaci driverů se hodí ne¨ěco jako: Zadané umístění neobsahuje informaci o uvedeném hardwaru počítače. V systému byly označeny žlutým otazníkem s vykřičníkem a měly nápis Siemens USB Connectivity. Ukazuje se tam: Ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány. (Kód 28 ), ale ty ovladače jsem zkoušel snad všechny z CD a z netu, ale hází to furt tu hlášku Zadané umístění neobsahuje informaci o uvedeném hardwaru počítače. Pak jsem si pučil od kámoše jiný, dobíjecí kábl a ten normálně fungoval. Please praďte, jak to mám rozšlapat. Díky, Splašek. |
|
Back to top |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 8:07 am Post subject: |
|
|
V této sekci je založené celé fórum na toto téma (kabely). Je to druhý¨řádek od shora. Myslím, že tam odpověď najdeš. Takovéto problémy se tu řešily už mnohokrát. Záleží na tom co máš za kabel (typ, výrobce), co máš za konfiguraci počítače, jaký systém Windows používáš, atd............ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|