View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ARow kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 8:47 pm Post subject: S65 T9 |
|
|
nez se rozhodnete me rovnou za tenhle topic ze ho oteviram ukamenovat tak si prectete co zde napisu:)
pred par dnima sem si koupil s65 a t9 mi psala bez cz diakritiky ale bohuzel sem si nedopatrenim smazal slovnik t9 (formatoval sem:) a chtel sem si tam nahrat zalohu z techto stranek ale ona je s diakritikou... nemate nekdo zalohu t9 bez diakritiky? predem dik moc... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 5:15 am Post subject: |
|
|
Počkej. Ale T9 by měla v SMS a MMS psát normálně bez diakritiky (mobil ji tam filtruje), jenom třeba v poznámkách a v java aplikacích s diakritikou. Nebo alespoň tak je to u mě. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
mmazalek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 6:18 am Post subject: |
|
|
také jsem si nafotmátoval S65 a nahrál ze zálohy T9 nyní také můžu psát s diakritikou,ale když sms s diakrotikou pošleš na jiný mobil který ji taky má tak to bude mít dotyčný i s háčkama a čárkama  |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Oct 05, 2005 7:10 am Post subject: |
|
|
mmazalek wrote: | můžu psát s diakritikou,ale když sms s diakrotikou pošleš na jiný mobil který ji taky má tak to bude mít dotyčný i s háčkama a čárkama  |
Ale to skracuje počet znakov pri písaní SMS...
To, že to robí u základných fw (nie vyšších) u rady x75, ale že aj u S65 ?
Ako už bolo konštatované v iných príspevkoch, nie je to slovníkom T9 ale verziou firmware.
Dobre to vyriešila Nokia: kde na displeji vidíš znaky s diakritikou, ale neskracuje SMS, lebo znaky s diakritikou neposiela ďalej.
Ja čakám od Siemens mobilov tiež aby ak sa zobrazujú znaky s diakritikou, tak aby som nebol ochudobnený o počet znakov na jednu SMS, a vzhľadom na to, že je množstvo mobilov na trhu, ktoré diakritiku v žiadnom prípade nepodporujú (staršie mobily určite), môže sa stať, že prijímateľ takej SMS potrebuje luštiť hieroglyfy.
Ja mám CF75 fw 07 a tiež skracuje SMS, preto čakám na nový fw.  |
|
Back to top |
|
 |
feErda.cz věrný diskusník

Joined: 23 Jan 2005 Posts: 474 Location: Ostrava Phone: 736604010 96.96 SMM
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 1:35 pm Post subject: |
|
|
mmazalek wrote: | také jsem si nafotmátoval S65 a nahrál ze zálohy T9 nyní také můžu psát s diakritikou,ale když sms s diakrotikou pošleš na jiný mobil který ji taky má tak to bude mít dotyčný i s háčkama a čárkama  |
no možná tak u novějšch founu (myslím, že starší nebo prostě negrafické mobily by místo těch čárek napíšou nějaký nesmysl u háčků by to mělo normálně ukázat...myslim:) _________________ ericson A1018s>siemens MT50>siemens CT65 fw12>25>43>50> CSL65 fakt šupa:) >>siemens S75 ještě větší šupa xD
240967817, [email protected], http://feerda.borec.cz |
|
Back to top |
|
 |
ARow kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 5:06 pm Post subject: |
|
|
tak se omlouvam za zakladani tohohle topicu stacilo vypnout a zapnout telefon a uz to bezi bez diakritiky nebo nevim cim to bylo ale proste uz je to bez ni:) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|