View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 7:57 pm Post subject: nejde zálohovat paměť |
|
|
při zálohování na PC se napíše Telefon odpojen a když zálohuju na kartu tak Chyba systému  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
kýbl začátečník

Joined: 05 Oct 2005 Posts: 55 Location: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 8:21 pm Post subject: |
|
|
To se mi taky stalo. Namršil se mi totiž nějaký adresář v telefonu - prostě je v něm asi nějaký zbytek souboru a ten adresář nejde smazat :-/
Tuším, že by to vyřešil reset telefonu, ale to se mi zatím nechce.
Zálohování je tak možné pouze překopírováním souborů (to ovšem nejde u všech :-( ) |
|
Back to top |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
Me se to taky stalo. Jedine co pomohlo tak jsem si nainstaloval Agoru a zalohoval kontakty pres ni a pak udelal master reset. Ted uz vse vali zas tak jak ma. |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 1:12 pm Post subject: |
|
|
Mě to vyřešil m@ster reset  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 3:24 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | Mě to vyřešil m@ster reset  | no ale ja mám zálohu 6 měsícu starou pak už sem to dělal jenom na MMC a z toho už se mě taky smazala _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 3:24 pm Post subject: |
|
|
kýbl wrote: | To se mi taky stalo. Namršil se mi totiž nějaký adresář v telefonu - prostě je v něm asi nějaký zbytek souboru a ten adresář nejde smazat :-/
Tuším, že by to vyřešil reset telefonu, ale to se mi zatím nechce.
Zálohování je tak možné pouze překopírováním souborů (to ovšem nejde u všech :-( ) | a kde se nachazí adresář a sms ? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 8:28 pm Post subject: |
|
|
Už to tu bylo mnohokrát.Seznam (contacts.cdb) a další soubory jako např. kalendář (calendar),rozmístnění aplikací (Aplications.dat) atd. je v C:\system\data\ Tyhle soubory nejdnou normálně překopírovat.Složka data se musí přejmenovat,překopírovat soubory a co nejrychleji přejmenovat tu složku zpět nebo začne mobil blbnout a pomůže už jedinně format.SMSky jsou v C:\system\mail Překopírovat celou složku. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 9:54 pm Post subject: |
|
|
Me taky nejdou zalohovat a ani obnovovat kontakty, ani cez SDS a zaloha na MMC mi taky nejde, ale zjistil jsem, ze kdyz vydelas MMC a pak das zalohu v SDS tak to fakci, tzn. ze za to muze nejaky program, no a kdyz chces kontakty obnovit, tak zase bez MMC.... Aspon u me to tak funguje
Pokud mas napatchovany foun na Ecko, tak je to horsi... Proto jsem to predelal na Ccko.  _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Back to top |
|
 |
|