View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
quick-man kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 8:11 pm Post subject: C55 DEAD nepochopitelná chyba :( |
|
|
hoj lidičky, mám problém s C55, oddělal sem testpoint ten starý typ a přes VKlay dám celou flash jak tu píšete a VKlay se spojí a a při zavádění vyhodí ERROR:
A hardware I/0 error was reported while accessing COM2 - Loader: Open: No answer from boot AllBoot.bin
poraďte PROSÍM co s tím!!!! Díky !!
jestli budete tak hodní, stačí link na [email protected] THX !!
PS: ON/OFF tlačírko reaguje na jakýkoliv program ale třeba jak dám unlock java tak mi to pisne Stopped! Mno podle mě je něco s bootcore ale jsem widlička a nowáček, PLZ o radu, THX _________________ Quick MAN |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 3:05 pm Post subject: |
|
|
A máš u V_Klay nastaveno C55 testpoint? Jestli jo a stále ti to dělá, tax asi špatně udělal TP  _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|