clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zmena M65 na CX70 ci CX65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zmena M65 na CX70 ci CX65
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 10:36 pm    Předmět: Zmena M65 na CX70 ci CX65 Odpovědět s citátem

M65-->CX70
Na uvod si urobte zalohu FF.

1. Zmente v programe x65Flasher nazov telefonu na CX70
2. Stiahnite si FW50 pre telefon CX70
Arrow http://siemensmania.cz/download.php?file=/fw/CX70_500400.zip
3. Nahrajte FW do telefonu so zaskrtnutymi obomi skipmi (Pre-check a Post-check)
4. Nahrajte tento patch:
kód:
11507EC: 0E 00
119524C: 000053E1 030053E1

5. Zapnite telefon.

Patch na prerobenie na CX70v56:

kód:
1150784: 0E 00
1197830: 00 03


M65->CX65
Urobte si zalohu FF.

1. Zmente v programe x65flasher nazov telefonu na CX65
2. Stiahnite si FW50 pre telefon CX65
Arrow http://siemensmania.cz/download.php?file=/fw/CX65_500400.
3. Nahrajte FW do telefonu so zaskrtnutymi obomi skipmi (Pre-check a Post-check)
4. Nahrajte tento patch:
kód:
1225A70: 0E 00
1184DC8: 000053E1 030053E1

5. Zapnite telefon.

Predpokladam, ze chcete postupovat dalej a rozsirit svoj telefon aj o funkcie Walky-Talky a mozno aj Phone Pilot.

V tom pripade nahrajte tieto dva bloky. Pomoze vam EEPROMtool.

Arrow http://mio.unas.cz/WalkyTalky.eep blok 226 (Factory Service Profile - extension)
Arrow http://mio.unas.cz/PhonePilot.eep blok 227 (Product Feature Configuration)

Dalej je nutne nahrat do Config/japp/FlexMenu subory extras.fs a setup.fs pre spravny chod funkcii.
Pre funkcny Phone Pilot je nutne nakopirovat aj adresar Phone Pilot do zlozky Config.
Arrow http://mio.unas.cz/Config_full.rar
Vypnite, zapnite telefon a uzivajte si novych funkcii. wink

Otestujte a piste postrehy.

_________________
C(ME)75
Lasky


Naposledy upravil lacibogi dne čt leden 11, 2007 8:55 pm, celkově upraveno 6 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Palio
veterán
veterán

Založen: 23. 11. 2004
Příspěvky: 1525
Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Preco fw50 a nie fw56? Je to pre tie adresy v patchi?
_________________
SGS2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, je to mozne.
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Palio
veterán
veterán

Založen: 23. 11. 2004
Příspěvky: 1525
Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zajtra vam to skusim prerobit.
_________________
SGS2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pecanz
čestný člen
čestný člen

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 3706
Bydliště: Kostice

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ježííš Applause to by chtělo udělat spešl sekci pro tyhle změny...
_________________
-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Palio napsal:
zajtra vam to skusim prerobit.


Vyskusaj,ci to pojde.Ak chces,mozes pri tej prerabke porobit par screenov,urobit nejaky strucny popis a mozeme to vydat ako clanok pre ostatnych.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Palio
veterán
veterán

Založen: 23. 11. 2004
Příspěvky: 1525
Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prepacte. dnes som to nestihol. Zajtra sa do toho urcite dam a mozno zbucham aj ten navod.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Pajas
pisatel
pisatel

Založen: 18. 06. 2004
Příspěvky: 266
Bydliště: nejpěknější dědina ŽELETICE

771.24 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nac to predelavat jake jsou rozdily mezi M65 a Cx70.Vim ze cx70 ma Push to talk ktere podporuje eurotel ale ne na siemensech!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Palio
veterán
veterán

Založen: 23. 11. 2004
Příspěvky: 1525
Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cx70 ma este phone pilota. Btw ja sa moc v systemovych patchoch nevyznam. Viem ich len tak trochu prerabat. Najtazsie bude prerobit to 0E.
_________________
SGS2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Palio napsal:
Cx70 ma este phone pilota. Btw ja sa moc v systemovych patchoch nevyznam. Viem ich len tak trochu prerabat. Najtazsie bude prerobit to 0E.


Co chces prerabat?

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pajas
pisatel
pisatel

Založen: 18. 06. 2004
Příspěvky: 266
Bydliště: nejpěknější dědina ŽELETICE

771.24 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ten phone pilot je dobry jako na co?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Palio
veterán
veterán

Založen: 23. 11. 2004
Příspěvky: 1525
Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lb01 napsal:
Palio napsal:
Cx70 ma este phone pilota. Btw ja sa moc v systemovych patchoch nevyznam. Viem ich len tak trochu prerabat. Najtazsie bude prerobit to 0E.


Co chces prerabat?

Patch aby sa tam dal dat rovno fw56 z cx70. Tam nejde o prerobenie. bude problem zistit novu adresu.

_________________
SGS2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V podstate je to len sranda a moznost pochvalit sa. Laughing
BTW je to animovany poradca, nieco ako v OFFICE.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2005 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Palio napsal:
Lb01 napsal:
Palio napsal:
Cx70 ma este phone pilota. Btw ja sa moc v systemovych patchoch nevyznam. Viem ich len tak trochu prerabat. Najtazsie bude prerobit to 0E.


Co chces prerabat?

Patch aby sa tam dal dat rovno fw56 z cx70. Tam nejde o prerobenie. bude problem zistit novu adresu.


Najskor by som vsak iste skusil ponahrati FW50 a patchov nahrat FW56. Think

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
XXX
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 05. 03. 2004
Příspěvky: 505
Bydliště: Brno

3062.50 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 6:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pajas napsal:
A nac to predelavat jake jsou rozdily mezi M65 a Cx70.Vim ze cx70 ma Push to talk ktere podporuje eurotel ale ne na siemensech!
A jaks na to prisel ze ho nepodporuje na siemensech? Sice Siemens neni oficialne uvedenej v seznamu telefonu co to podporuji u eurotelu, ale podle nekterych tady na foru jim to jelo.
_________________
Musim, musim, dokud to jede...

Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 1 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group