clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zmena M65 na CX70 ci CX65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zmena M65 na CX70 ci CX65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2006 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pre zmenu v patchi dyn. provider skús pomeniť znaky podľa tabulky hneď v prvom riadku (myslím tie nastvenia v java aplikácii).
Ten patch čo si hľadal som na Sm fakt nevidel ani ja. Preto ti ho sem postnem.
Neviem aké zväčšenie pamäte si použil, ale kombináciu s master patchom je špeciálna verzia. Smile
A len pre info, master patch je aj na M65v50, takže ak si prechádzal len preto bolo to zbytočné.

kód:
;CX70v56
;Talking Phone
;Talking Phone
;(c) avkiev
;(r) avkiev
;(p) me-at
;Version: 3-MP
;PatchID: 1140
;Details: http://patches.kibab.com/patches/details.php5?id=1140
;1. Shortcut
09436C0: "ELSE_COUNT_DOWN",00,A3F98EA0 "ELSE_COUNT_DOWN",00,0xA0FC3001 ;  CX70v56 - ELSE_COUNT_DOWN
;0943A68: "ELSE_REMOTESYNC",00,510CFCA0 "ELSE_REMOTESYNC",00,0xA0FC3001 ;  CX70v56 - ELSE_REMOTESYNC
;0943A00: "ELSE_PUSHTOTALK",00,CD038FA0 "ELSE_PUSHTOTALK",00,0xA0FC3001 ;  CX70v56 - ELSE_PUSHTOTALK

;2. Alarm
;Spell time instead of Alarm (doesn't work if phone is off)
0ACC4A4: 0F2098F666E93080 00488047,0xA0FC30A7   ;cx70v56
0FC30D4: 20 30

#pragma enable old_equal_ff
0FC3000: FFB57048FDF7FCFD4CD020210902F068
0FC3010: 884229D0F160301C1430306118307061
0FC3020: 0020311C2E31321C76320B8813800130
0FC3030: 02310232002BF8D10138B0850638311C
0FC3040: 743108803167311CA031301CB030C860
0FC3050: 062008822E20C8827720088361204883
0FC3060: 76208883012008840020311DFCF7C8FF
0FC3070: 341CCC340025632000F05CF83179B078
0FC3080: 002803D13C2700F02AF801E000F04EF8
0FC3090: 7179002903D1622000F04CF802E04627
0FC30A0: 00F01DF8FFBD7EB5FDF73AFBF878A828
0FC30B0: 01D0002005E04348FDF7A2FD01D07078
0FC30C0: 00287EBC03D10F20FDF766F802E00F20
0FC30D0: FFF796FF2080012080BC0437384700B5
0FC30E0: 14290CD30A2080B4FCF79AFF80BC4200
0FC30F0: C000801800F01EF80520002912D0081C
0FC3100: 01290AD0022908D000F014F805200029
0FC3110: 08D0052906D2022004E0C019143000F0
0FC3120: 09F8081CC01900F005F800BD00B53D20
0FC3130: A027F4E782B52060201D291C0FA20132
0FC3140: FDF792F821680A20FCF76AFF30303031
0FC3150: B28D52002232B0520232B152301C0C30
0FC3160: FDF762F8716A88000918091809183C20
0FC3170: FCF756FF2D180C3482BDC046FCB51148
0FC3180: FDF73EFD1AD0FF20341CC0340C342168
0FC3190: 8142FBD020600A20FCF742FF30303031
0FC31A0: 321CAC32D0801181A7200090311CC031
0FC31B0: 01910C2050390023FDF74AF8FCBD

0FC31C0: 0xB1C2D3E4,0x0000AB05,0000000000000000,"\
{patch=TalkingPhone ver=3 cp=avkiev id=AB05 mem=288}\
{1 cb UseAsAlarm v=1}\
{2 o Language `Russian`=0 `Polish`=1}\
{46 u WAVs maxlen=32 v=`0:\\Sounds\\Time\\xx.wav`}",00
#pragma disable old_equal_ff





_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cyber-j
mecenáš
mecenáš

Založen: 16. 10. 2004
Příspěvky: 107
Bydliště: teraz Praha

3.28 SMM

Příspěvky na SM: 1460,-
PříspěvekZaslal: út leden 17, 2006 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
Pre zmenu v patchi dyn. provider skús pomeniť znaky podľa tabulky hneď v prvom riadku (myslím tie nastvenia v java aplikácii).
Ten patch čo si hľadal som na Sm fakt nevidel ani ja. Preto ti ho sem postnem.
Neviem aké zväčšenie pamäte si použil, ale kombináciu s master patchom je špeciálna verzia. Smile
A len pre info, master patch je aj na M65v50, takže ak si prechádzal len preto bolo to zbytočné.


[/code]


Dik, uz mi to fachci, Dyn providera aj GPS patch som si stiahol najnovsie verzie a ide to OK. Za ten Talking phone tiez vdaka, ale medzitym som niekde zohnal verziu 3. Ten M65@CX70 som robil len kvoli imidzu, mam rad experimenty. Ten phone pilot standard, tie kocky mi uz zopar ludi zavidi. Do konca mesiaca mam v plane prerobit dve CX65, ludia uz otravuju, len cakam na koniec skuskoveho obdobia na VS. Potom dam vediet, ako som dopadol, na ake zaludnosti som narazil.

_________________
M35->ME45i -> M65@CX70 -> M75 ->
Utano Barrier T180 -> Cat B15
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dubacik22
začátečník
začátečník

Založen: 02. 01. 2006
Příspěvky: 84

67.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co stratim keby som si z cx65-ky spravil m65-ku. Ha???
Moc sa v tom neviznam ale asi nic. Len co mi na m65-ke pri prehravani melodii bude podla intenzity zvuku blikat dinamic light.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dynamické led blikajú aj na M65 do rytmu. Záleží na fw, nie na modely.
Zmenou myslím nestratíš nič.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kodein
pisatel
pisatel

Založen: 04. 10. 2005
Příspěvky: 209

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2006 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam takovy asi blby dotaz..... Chtel jsem se zeptat, jestli je mozné pridat walki talki do m65ky, aniž by se musel měnit nazev a firmware?
Šlo by jenom nahrat určité bloky epprom do m65 z cx75?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2006 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie,takto to nepojde.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ptt pro s65 fakt není? Sad
_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
imothep
kolemjdoucí

Založen: 04. 01. 2006
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2006 6:40 pm    Předmět: M65 na CX65 a CX70 Odpovědět s citátem

Hele lidi muzu vedet vcem jsou tyto tel lepsi nez M65?diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
a12a
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 04. 06. 2005
Příspěvky: 506
Bydliště: Studénka,(21,4km od Ostravy)

3074.50 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 09, 2006 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz chci zmenit M65 na CX65 tak musim mob prejmenovat? bez toho by to neslo? d'oh!
nebo to prejmenovani je jen pro "poradek"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Palio
veterán
veterán

Založen: 23. 11. 2004
Příspěvky: 1525
Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 29, 2006 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musis.
_________________
SGS2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
DavidT
táta fóra
táta fóra

Založen: 23. 03. 2005
Příspěvky: 1088
Bydliště: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 29, 2006 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a12a napsal:
kdyz chci zmenit M65 na CX65 tak musim mob prejmenovat? bez toho by to neslo? d'oh!
nebo to prejmenovani je jen pro "poradek"
No ono by ti to nepřehrálo FW protože by zahlasilo že nemáš FW ten druh mobilu.A když to přejmenuješ po přehrátí tak zase ti nepůjde GPRS.
_________________
Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dubacik22
začátečník
začátečník

Založen: 02. 01. 2006
Příspěvky: 84

67.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 02, 2006 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak laicky sa opýtam: ked na telefone spravim TP a nahram tan FF ineho modelu(CX65=>M65 aj so zapisom do Boot core)tak mi to prepise komplet software telefomu?
ak hej, takpreco musim aplikovat vselijake tie patche. Vsak CX65 a M65 je to iste, lem v inom obale. Ja som to uz davnejsie vyskusal, lebo mam CX-kovu dosku v M-kovom kryte, tak som chcel, by som mal M-ko ako sa patri. ale ono to nic. Pcas nahravania M-koveho FF sa tp vyplo. Vraj loader not entry alebo co. A to som mal loader od papui ze V_klay*_*-TP.vkl ci co. potom som to horko tazko zbuchal do povodneho stavu. Odvtedy mi to akosi vrta v hlave. Ak viete vysvetlite.......
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
a12a
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 04. 06. 2005
Příspěvky: 506
Bydliště: Studénka,(21,4km od Ostravy)

3074.50 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 18, 2006 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no taxem se dozvedel ze jdou na M65 elf patchy, takze davam zpatky z CX65 na M65.. ale jak na to??

mam zrusit patch
kód:
1225A70: 0E 00
1184DC8: 000053E1 030053E1


pak prejmenovat tel a pak nahrat M65 FW ??? prosim poradte

_________________
M65@CX65, FW50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
a12a
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 04. 06. 2005
Příspěvky: 506
Bydliště: Studénka,(21,4km od Ostravy)

3074.50 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 21, 2006 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Eh? poradite mi nekdo pls? Pray
_________________
M65@CX65, FW50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 21, 2006 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přejmenuj telefon na M65 a potom nahrej FW50 pro M65 wink
_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group