clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak na Siemens A70
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak na Siemens A70
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 5:09 pm    Předmět: Jak na Siemens A70 Odpovědět s citátem

Autor: Jiří Balcar (Krokodýl)

Po nějaké době od uvedení telefonu Siemens A70 do prodeje se konečně objevilo něco užitečného pro tento telefon. V tomto článku si prakticky ukážeme jak na testpoint, zálohu fullflash pomocí programu Joker, nový firmware a mnoho dalšího.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=618

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvela praca Krokodýl. Applause

Len chybicka krasy.
V desiatom bode na tejto strane je chybicka. Miesto zalozky Joker ma byt zalozka Unlock.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravil som. wink
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petufo
pisatel
pisatel

Založen: 03. 09. 2004
Příspěvky: 248

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2005 6:25 pm    Předmět: "POMÓÓÓÓC"! Odpovědět s citátem

cože ? On chudáček A70 se neobejde bez testpointu ? Ještě že ho nemám, to bych nepřežil... to je moc drastické, si myslím.

Není tomu tak u dalších, typu CX75 nebo nechystá to siemens (Benq ?) na dalších modelech ??

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roman kocina
kolemjdoucí

Založen: 16. 08. 2005
Příspěvky: 13

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2005 9:03 am    Předmět: A70 Odblok bez testpointu ? Odpovědět s citátem

Petufo napsal:
cože ? On chudáček A70 se neobejde bez testpointu ? Ještě že ho nemám, to bych nepřežil... to je moc drastické, si myslím.

Není tomu tak u dalších, typu CX75 nebo nechystá to siemens (Benq ?) na dalších modelech ??


Ahoj, čas trošku pokročil. Opravdu je jedinou cestou odbloku A70 řezání desky pro vytvoření testpointu? Ja jsem sice na internetu jinou cestu nenašel, ale to neznamená, že není...

Dekuji za odpoved.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2005 7:14 pm    Předmět: Re: A70 Odblok bez testpointu ? Odpovědět s citátem

roman kocina napsal:


Ahoj, čas trošku pokročil. Opravdu je jedinou cestou odbloku A70 řezání desky pro vytvoření testpointu? Ja jsem sice na internetu jinou cestu nenašel, ale to neznamená, že není...

Dekuji za odpoved.


Odpovězeno v jiném příspěvku, neboj čtu poctivě, není potřeba kopírovat dotaz na několik míst.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
roman kocina
kolemjdoucí

Založen: 16. 08. 2005
Příspěvky: 13

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2005 1:27 pm    Předmět: Re: A70 Odblok bez testpointu ? Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
roman kocina napsal:



Odpovězeno v jiném příspěvku, neboj čtu poctivě, není potřeba kopírovat dotaz na několik míst.


Diky moc a omlouvam se za duplicitu. Uz se to nebude opakovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ritchieb
pisatel
pisatel

Založen: 23. 09. 2004
Příspěvky: 201
Bydliště: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2005 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj tak se me dostal do ruky (hruza) a chtěl bych tam dat nějaký melodie a obrazky jde to nejak? (bez testpointu)? thx Sad
_________________
M55 fw91+patche->SE K750i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AlbatrosCZ
kolemjdoucí

Založen: 09. 01. 2005
Příspěvky: 23

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 10:40 pm    Předmět: Aktualni stav Jokeru Odpovědět s citátem

Mozna by nebylo od veci popsat aspon ve zkratce prostredi novych verzi Jokera. Kdyz jsem odblokovaval svou A70 snazil jsem se najit tu, ktera je pozuzita v navodu. Lec neuspesne. Nevadi, zvladnul jsem to s aktualni. Kdybych se citil aspon trochu fundovane, popsal bych to pro budouci generace ja, ale mozna bych v tom jen nekomu nadelal chaos Smile.

Kazdopadne dik za dobre pouzitelny navod v cestine (azbuka uz mi moc nejde).

_________________
------------

alb; OT501 -- C65(fw50)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 19, 2006 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ona pospaná je a to dost podrobně, stačilo by si dát na hlavní stránce vyhledat heslo JOKER - Možnosti programu JOKER 3.4.1 CZ, ale přidám to i do tohoto návodu.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ltm
kolemjdoucí

Založen: 05. 09. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 23, 2006 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím poradte,
nechal jsem si odblokovat v servise mobil siemens A70 (mam ho ale z nemecka) proto bych chtel ceske menu takze prepsat firmware.

telefon s programem Joker komunikuje ale kdyz chci treba zalohovat FF tak mi to hazi tuto hlasku:

Start...
Loading BootsModel(A70)...
StartBoot does not answer!


nevite co s tim ?

a

winSwup mi hlasi :

Error on waiting for Ack EOT
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 23, 2006 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě že s A70 se dá spojit pouze a jedině po testpointu který je drsný, ale funkční, tak jak popsáno v článku.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ltm
kolemjdoucí

Založen: 05. 09. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 23, 2006 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Právě že s A70 se dá spojit pouze a jedině po testpointu který je drsný, ale funkční, tak jak popsáno v článku.


mno ja myslim ze ho preruseny mam. Protože jsem si ho nechal odblokovat a když sundám baterku tak je videt že ti borci telefon rozdělávali. Ale bohužej jsem to nechal delat přes kamarada tak nevim jestli ten testpoint přerušili ale myslim že jo když je odblokovan


EDIT.: da se nejak zjistit jestli je ten TestPoint vyrusen aniz bych rozdelal mobil ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 23, 2006 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Telefon by se musel spojit s Jokerem s nastavením Boottyep Normal.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ltm
kolemjdoucí

Založen: 05. 09. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 26, 2006 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Telefon by se musel spojit s Jokerem s nastavením Boottyep Normal.


tak jsem přefiknul TestPoint a Joker uz zase hlasi nejakou chybu

Start...
Loading BootsModel(A70)...
Sending StartBoot Ok.
Sending MainBoot Ok.
Com3 115200 BAUD: Ok.
SIEMENS A70 lg98 Sw32
Soft FlashID: 0001/221D
FlashID: 0001/227E-221D-2200
Flash Size: 4Mb, WriteBuffer: 32 bytes
Region(1): Blocks 64, Size 64Kb
Start EEPROM segments at addres 0xBC0000
FSN: 00C6C5A9 -> PhoneID: A9C5C600
OTP IMEI: 356471009113982
HASH: 6A44013EFCAFBB28662ECCBEAF5AC42A
Error Read Flash block 0x800000 size 0x004000!


pls help ... nemůže to být chyba kabelu ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group