View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 11:09 am Post subject: Obnova standartního obs.disku |
|
|
Chtěl jsem se zetpat na fw který tam musí byt v telefonu aby se dal program na standartní obnovu disku použít.V návodě to není nikde napsano.U programu FFSinit je ale "M65 v25 Ig04"Tak se chci jen zeptat zda to v25 je fw25??????Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:14 pm Post subject: |
|
|
Ano v25 = pro fw25 _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Ano v25 = pro fw25 |
Takže mám problém,musím na fw25 ,ale mám fw50.Takže musím na fw25,to je v pohodě,ale dolu můžu jen přez Win Swup a ten je nejnižší taky 25.Takže můžu na win swup 25 nahrát originál fw25,nebo jde udělat standartní obnovu disku na win swupu 25??Díky _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 3:00 pm Post subject: |
|
|
No teď si ty čísla pořádně zamotal.
Kdyby jsi si pročetl diskuze k článkům o všem se dozvíš. Můžeš použít jak FFS init 25, tak je k dispozici i FFS init pro 50 http://www.siemensmania.cz/content.php?id=514 . _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 3:08 pm Post subject: |
|
|
No jachan.Teť jsme to dořešili s jendou přez SZ.Udělal jsem kravinu protože jsem si nepročetl celou diskuzi a měl jsem starší vytisknutej návod na obnovu (od Tebe) a podle toho jsem se řídil a vůbec mě nedošlo že to byl příklad kde je uveden sinit pro M65 v25.Moje chyba.Díky za radu a jdu na to.Už mám zapatchováno.Kašlu na to neviznám se v nich kolik patchu jsem tam nacpal.Jdu čistit.Přehrání fw už nepomáhá. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 3:28 pm Post subject: |
|
|
Tak a jsem v ryti.Telefon připojím a dám start.Ukáže se "preparing initialization data" dokonce naskočí nad tím další řádek pravděpodobně na zobrazení průběhu a potom se ukáže "destination config not found".Zkoušel jsem ho zapnou vypnout ,vypnutý nabíjení,zapnutý nabíjení,com mám nastavený a stále nic.Nevíte co stím???Prosím _________________ RIDDICK
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 3:36 pm Post subject: |
|
|
Máš ten telefon při tom FFS vyplej nebo zaplej? Má být zaplej. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 4:22 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Máš ten telefon při tom FFS vyplej nebo zaplej? Má být zaplej. |
Zplej jsem ho měl,ale to už je jedno.Nakonec se to povedlo,tedy povedlo to si nejsem jistý.Jedinné co se změnilo jsou pozadí a spořiče,ale sys.patche tam pravděpodobně zůstali.Měl jsem místo grsf. ukazatelů čísla.dB,na signal procenta na baterku a taky teplotu v st.C.A je to tam stále nic se nezměnilo.Myslel jsem že jde o vyčištění fonu.A ono nic???? _________________ RIDDICK
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 5:07 pm Post subject: |
|
|
alias75 wrote: | jenda.69 wrote: | Máš ten telefon při tom FFS vyplej nebo zaplej? Má být zaplej. |
Zplej jsem ho měl,ale to už je jedno.Nakonec se to povedlo,tedy povedlo to si nejsem jistý.Jedinné co se změnilo jsou pozadí a spořiče,ale sys.patche tam pravděpodobně zůstali.Měl jsem místo grsf. ukazatelů čísla.dB,na signal procenta na baterku a taky teplotu v st.C.A je to tam stále nic se nezměnilo.Myslel jsem že jde o vyčištění fonu.A ono nic???? |
Syst. patche a graf. patche tam zůstanou vzdycky. FFSinitem se prepisuji jenom soubory. Smazalo ti to i Adresar, zpravy v telefonu atd.... Pokud se chces zbavit patchu, musis nahrat WinSwup _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 5:13 pm Post subject: |
|
|
szkepek wrote: | alias75 wrote: | jenda.69 wrote: | Máš ten telefon při tom FFS vyplej nebo zaplej? Má být zaplej. |
Zplej jsem ho měl,ale to už je jedno.Nakonec se to povedlo,tedy povedlo to si nejsem jistý.Jedinné co se změnilo jsou pozadí a spořiče,ale sys.patche tam pravděpodobně zůstali.Měl jsem místo grsf. ukazatelů čísla.dB,na signal procenta na baterku a taky teplotu v st.C.A je to tam stále nic se nezměnilo.Myslel jsem že jde o vyčištění fonu.A ono nic???? |
Syst. patche a graf. patche tam zůstanou vzdycky. FFSinitem se prepisuji jenom soubory. Smazalo ti to i Adresar, zpravy v telefonu atd.... Pokud se chces zbavit patchu, musis nahrat WinSwup |
Adresář a vše ostatní je ok.Počítal jsem stím a mám zálohy všeho.Děkuji za radu ohledne win swupu.Jdu do něj okamžitě.Díky _________________ RIDDICK
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 12:21 pm Post subject: |
|
|
co si s tim dělal aby to fungovalo?
mě to též píše "destination config not found" a ne a ne s tim hnout...
kabel mam nějakej s dobíjenim a snad by měl fungovat i jako servisní, krom vklaye mi s nim fungovalo zaim všechno. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:23 pm Post subject: |
|
|
A to je co všechno? V-Klay je zrovna servisní program a pokud s tím kabelem vůbec neragoval, tak servisní není. Koukni se sem http://www.siemensmania.cz/content.php?id=689 a zkontroluj si co máš za kabel. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:32 pm Post subject: |
|
|
mam dk-1 od gsmcables, s možností vypnout napájení když přelepim kontakt...
fungovalo mi s nim:
cokoli na komunikaci s datovou oblasti flash
papua-utils a takovej ten pohodlnej flashovaci bazmek jinej nez v_klay na zazalohovani obsahu veskery pameti. uz ho ani nemam na disku. pul roku jsem do telefonu nehrabal.
jo a píše mi to v informacích o verzi telefonu atd:
plugged in DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 2:11 pm Post subject: |
|
|
Takpotom by mělo být vše ok, pokud ti to nejde, tak zvol ještě možnost rozbalení FFS podel tohoto návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=503 a nahraješ obsah přímo přes třeba SIMOCO _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 3:17 pm Post subject: |
|
|
si nemuzu pomoct, ale ffsinit se mi nedari presvedcit, ze se ma rozzzipovat... porad se jenom spousti.
winswup mam pri tom pustenej
abych to premaznul winswupem, to by neslo? |
|
Back to top |
|
 |
|