View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 7:43 pm Post subject: AX75+HF = problem s IrDA? |
|
|
Zdravim, mam AX75, pouzivam HF od Koracellu, ktory sa hlasi ako HHS-5. Vsimol som si zaujimavy problem - ked pouzivam HF a zapnem IrDA, uz ju neviem vypnut, ani po odpojeni HF. Presnejsie - ikona IrDA uz nezmizne, ale IrDA nefunguje. Ma niekto rovnaku skusenost? FW mam najnovsi - 16. _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 7:56 pm Post subject: |
|
|
Ak je problem len ten, ze nezmizne ikona, vidim to len na bug (chybicku) firmware. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 8:18 pm Post subject: |
|
|
je to asi tka ako na X65.Ked zapnes naraz IrDA a BT tak sa ti jedno zrusi.Tu to tak moze byt s HF a IrDA a kedze by sa IrDA malo vypnut ale v FW je bug tak sa stane ta vec co si popisal ... cakaj na novy FW  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 9:49 pm Post subject: |
|
|
Nie je to kozmeticka vada. Aby som to upresnil - ikona nezmizne, IrDA je nepouzitelna az do vypnutia mobilu, neviem poslat kontakt, okamzite vypisuje, ze nenasiel, komu by to poslal. Vsimol som si to uz v predchadzajucich verziach - 13,15.
Co sa tyka tej analogie so sucasnym zapnutim IrDA a BT v S65, nezda sa mi to podobne. Predsa len IrDA a BT su rozne komunikacne kanaly a viem si predstavit, ze je to z nejakeho dovodu napisane tak, ze sa nedaju pouzit oba naraz. Ale neviem si predstavit rozumny dovod na konflikt medzi IrDA a HF, iba chybou v programovani. Obzvlast ked sa problem vyskytne az pri pokuse o vypnutie IrDA pri zapojenom HF.
Ten HF sa mi celkove nezda. Je to taky typ s tlacidlom na prijimanie hovorov. Kedze AX75 ma aj hlasove vytacanie da nim aj zacat hovor. Ale ked chcem hovor ukoncit tym tlacidlom, velmi casto mobil vypise, ze to nie je mozne. To mi pride ako celkom slusna haluz.
Zaujimali by ma skusenosti uzivatelov AX75 s roznymi inymi, najlepsie originalnymi HF (nie Koracell) _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|