View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 10:13 am Post subject: doskrabany vnutorny displej CF62 |
|
|
zacal sa mi skrabat vnutorny displej na CF62...su na nom 2 velke skrabance, nevedel som dojst na to, odkial sa tam vzali, ved si davam na to pozor....to sklicko mi skrabe KLAVESNICA, resp tie kovove listy medzi radami klaves. je to velmi neprijemne.
najprv som myslel, ze to je tym, ze telefon zaklapavam jednym prstom a zaklapnutim sa buchne sklicko o klavesnicu, ale je to nosenim telefonu vo vacku nohavic...druhy telefon noseny na snurke alebo v kabelke (mamin skrabance nema...
treti telefon ma kamoska, tak som sa jej spytal ci sa jej nahodou neskrabe displej....a jake chytila nervy, ked som uvidel displej, ani sa nedivim...mala asi 10x viac poskrabany displej, od listiciek, ale hlavne od tej stvorcovej klavesy so smerovymi sipkami....to mala dost silno "vytlacene" v displeji
velmi neprijemne a vlastne posledna kvapka horkosti, ktora ma presvedcila ist do ineho telefonu, SEz520i kedze inu konstrukciu ako vecko uz nechcem... |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 12:30 pm Post subject: Re: doskrabany vnutorny displej CF62 |
|
|
duky wrote: | zacal sa mi skrabat vnutorny displej na CF62...su na nom 2 velke skrabance, nevedel som dojst na to, odkial sa tam vzali, ved si davam na to pozor....to sklicko mi skrabe KLAVESNICA, resp tie kovove listy medzi radami klaves. je to velmi neprijemne.
najprv som myslel, ze to je tym, ze telefon zaklapavam jednym prstom a zaklapnutim sa buchne sklicko o klavesnicu, ale je to nosenim telefonu vo vacku nohavic...druhy telefon noseny na snurke alebo v kabelke (mamin skrabance nema...
treti telefon ma kamoska, tak som sa jej spytal ci sa jej nahodou neskrabe displej....a jake chytila nervy, ked som uvidel displej, ani sa nedivim...mala asi 10x viac poskrabany displej, od listiciek, ale hlavne od tej stvorcovej klavesy so smerovymi sipkami....to mala dost silno "vytlacene" v displeji
velmi neprijemne a vlastne posledna kvapka horkosti, ktora ma presvedcila ist do ineho telefonu, SEz520i kedze inu konstrukciu ako vecko uz nechcem... |
Urcite mas CF-ko ciernej farby. Tie cierne kryty su odsr***. Mas jedno co budes robit,ale cierne kryty vsetky su zle vyrobene a po urcitom case sa ti to sklicko aj po vymeneni krytu bude osuchavat. Jedinym riesenim je vymena krytu. Najlepsie ak si zozenies originalny strieborny kryt, ten sa az tak neosuchava - mal som ho.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 9:05 pm Post subject: |
|
|
nj, cf62 cosmo black...strieborny sa mi vobec nepacil, zato cosmo black velmi...menit kryt nebudem, nema to cenu, aj tak idem uz do ineho telefonu. skoda, vela nedostatkov som bol ochotny kvoli dizajnu tolerovat, ale toto uz je moc..tu uz aj dizajn ide do prd.. ach |
|
Back to top |
|
 |
kapl.tom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
Ja mam CFko stribry.Neskrabe mi sice displej,ale na tom ramecku kolem displeje mi zacina odpadavat ta stribrna barva-muze za to ten vystouply plast mezi klavesami...A take se mi obtiskuje ctyrsmerne tlacitko... |
|
Back to top |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:03 am Post subject: |
|
|
kamoske sa zoskrabava aj ten lem telefonu co skryva svetelne diody... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|