Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 7:48 pm Předmět: spojení dvou telefonů přes bt |
|
|
Když se pokusím spojit dvě SX1 přes bt objeví se informace, že se připojuje ale i když čekám třeba i 10 minut tak se nespojí. Předpokládám, že by po spojení měla jít procházet adresářová struktura druhého telefonu a taky podle libosti z něj stahovat.
Jestli někdo víte co s tím tak prosím poraďte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 8:20 pm Předmět: Re: spojení dvou telefonů přes bt |
|
|
gfmnb napsal: | Když se pokusím spojit dvě SX1 přes bt objeví se informace, že se připojuje ale i když čekám třeba i 10 minut tak se nespojí. Předpokládám, že by po spojení měla jít procházet adresářová struktura druhého telefonu a taky podle libosti z něj stahovat.
Jestli někdo víte co s tím tak prosím poraďte. |
A nenapise ti to tam treba kod pro spojeni? Myslim ze ano, musis tam napsat kod pro spojeni, aby se ti obevil jako sparovany zarizeni. Pak si ho muzes autentifikovat tak, ze kdyz ti neco posila nemusis nic potvrzovat. Ale to plati jen od nej k tobe a nee naopak, takze on musi udelat to samy.
Jo a cislo je v podstate jedno jaky tam davas, ale vetsinou se dava 12345.
// doufam ze myslis sparovani v menu/nastaveni/bluetooth _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 8:33 pm Předmět: Re: spojení dvou telefonů přes bt |
|
|
jaramara napsal: |
A nenapise ti to tam treba kod pro spojeni? Myslim ze ano, musis tam napsat kod pro spojeni, aby se ti obevil jako sparovany zarizeni. Pak si ho muzes autentifikovat tak, ze kdyz ti neco posila nemusis nic potvrzovat. Ale to plati jen od nej k tobe a nee naopak, takze on musi udelat to samy.
Jo a cislo je v podstate jedno jaky tam davas, ale vetsinou se dava 12345.
// doufam ze myslis sparovani v menu/nastaveni/bluetooth |
kód pro spojení jsem zadal (na obou telefonech)
po zadání menu/nastaveni/bluetooth/spárovaná zařízení/spojit
se na druhém telefonu objevila žádost o spojení po potvrzení se na mojem objeví neco jako: "probíhá připojování" ale nic se ani po delší době neděje
PS: není problém zařízení spárovat a jde i normálně cokoli přes bt posílat, ale jde mi o to abych se mohl v tom druhém telefonu prostě hrabat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 9:13 pm Předmět: |
|
|
jak se můžeš v tom druhym founu hrabat?
To jako de i v sx-ku? já myslel že jenom s PDA/MDA...
btw: ten kód není vždy 12345, je to bezpečnostní kód telefonu! Takže když ho má na 99988 tak zadáš 99988. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 9:38 pm Předmět: |
|
|
KŘOVÁK napsal: | jak se můžeš v tom druhym founu hrabat?
To jako de i v sx-ku? já myslel že jenom s PDA/MDA...
btw: ten kód není vždy 12345, je to bezpečnostní kód telefonu! Takže když ho má na 99988 tak zadáš 99988. |
no to jestli to jde, tak to nezjistím dokud se mi to nepodaří zprovoznit, ale teoreticky by to jít mělo (na seriksonech to jde - samozřejmě jenom mezi seriksonama) další indícií že by to mělo jít je právě ono SPOJIT v menu/nastavení/bluetooth/spárovaná zařízení/konkrétní zařízení/spojit, které se neobjeví u telefonů jiných značek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 9:46 pm Předmět: |
|
|
Hrabat v druhym telefonu !NEJDE!. Je sice nato apps ale pro MIPD2, takze to na SX nerozchodis, btw tu apps (nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje) sme zkouseli a vubec nefunguje
Jesli ti nejde sparovani, tak mas asi necim zabombardovany telefon, takze by to asi chtelo format. Taky se mi stavalo, ze se mi sekal BT. _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 9:59 pm Předmět: |
|
|
sx1 nema na take vecui profil..nejde to...nijak |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 10:53 pm Předmět: |
|
|
jaramara napsal: | Hrabat v druhym telefonu !NEJDE!. Je sice nato apps ale pro MIPD2, takze to na SX nerozchodis, btw tu apps (nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje) sme zkouseli a vubec nefunguje
Jesli ti nejde sparovani, tak mas asi necim zabombardovany telefon, takze by to asi chtelo format. Taky se mi stavalo, ze se mi sekal BT. |
ok beru to, ale proč se u spárovaného zařízení (výše jsem psal, že spárovat ani posílat soubory není problém) se objeví možnost SPOJIT, ale jenom v případě že je toto zařízení siemens (zkoušel jsem to jenom s jinou sx1)
pokud se hrabat nejde tak bych rád, kdyby mi někdo napsal k čemu tato položka slouží
v každém případě díky za odpovědi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 10:58 pm Předmět: |
|
|
Jo takhle, uz to asi chapu. No ono je tahle, to se ani neda nazvat funkce, vlastne k nicemu. Pokud jsi uz s nim sparovany, tak to proste akorad ceka, ale nevim teda naco, takze bych rekl, ze je to jen dalsi BUG SexyOneho, nebo mozna dokonce celyho Symbianu, nevim totiz jak je to treba u Nokii. _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 10:17 am Předmět: |
|
|
Ja vim ze sPDA se kamos mohl hrabat v jinych telefonech plne vpoho(SErixon) ale na mou sx1 to neslo a napsalo mu to ze toto zarizeni je chraneno nebo neco v tom smyslu.  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 10:47 am Předmět: |
|
|
Mozna to spojeni znamena to, ze se mezi obema zarizenimi vytvori seriove BT pripojeni, ktere pak muzou vyuzivat jine programy pro komunikaci |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 1:50 pm Předmět: |
|
|
nigol napsal: | Mozna to spojeni znamena to, ze se mezi obema zarizenimi vytvori seriove BT pripojeni, ktere pak muzou vyuzivat jine programy pro komunikaci | jj je to ono. Ale může se stát, že pak nepůjde s BT nic dělat. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 3:19 pm Předmět: |
|
|
Gwin napsal: | nigol napsal: | Mozna to spojeni znamena to, ze se mezi obema zarizenimi vytvori seriove BT pripojeni, ktere pak muzou vyuzivat jine programy pro komunikaci | jj je to ono. Ale může se stát, že pak nepůjde s BT nic dělat. |
jj vetsinou to pak pise hlasky typu "dosazeno maximalniho poctu BT spojeni" nebo tak neco... _________________
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
darnel badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 3:53 pm Předmět: |
|
|
HDS napsal: |
jj vetsinou to pak pise hlasky typu "dosazeno maximalniho poctu BT spojeni" nebo tak neco... |
V tu chvili mam vzdycky pocit, ze mi to napise "Kupte si plnou verzi Symbianu"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 4:35 pm Předmět: |
|
|
jaramara napsal: | Jo takhle, uz to asi chapu. No ono je tahle, to se ani neda nazvat funkce, vlastne k nicemu. Pokud jsi uz s nim sparovany, tak to proste akorad ceka, ale nevim teda naco, takze bych rekl, ze je to jen dalsi BUG SexyOneho, nebo mozna dokonce celyho Symbianu, nevim totiz jak je to treba u Nokii. |
tak to je asi to čeho jsem se chtěl dobrat
díky moc a nashle někdy až mi zase něco nebude dávat smysl... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|