View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cigy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 1:12 am Post subject: Prosím o POMÓÓÓC-Stále modrý displej na C60 |
|
|
Nechtěně jsem v programu siemens_eeprom_tool_221,zmáčknul save all a šmitec.Bohužel jsem neměl zálohu.Nainstaloval jsem freiou zálohu paměti z vašich stránek.Musel jsem
,ale přeříznout spoj na desce podle vašeho návodu.Když zapnu mobil obrazovka je stále modrá,ale vše se načte jak má.Když spustím jakýkoliv edit program a nebo když se připojím na internet vše funguje.Zkoušel jsem upravit kontrast dle vašich obou návodů Siemens Contrast Tool a HexEditor (HVI32) a stále nic.Je možné že bych něco zničil tím přeříznutím spoje na desce a nebo je chyba jinde.Prosím o radu.Díky Cigy
Last edited by cigy on Sat Nov 12, 2005 8:02 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 2:53 am Post subject: |
|
|
Teoreticky by si mohol poskodit aj dosku, ale to by si musel nejak moc divo rezat. vlastnu zalohu ff nemas? inak v tom siemens contrast toole sa musis tak fest pohrat, aby to islo, lebo hned nemusis trafit tie cisla. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 8:27 am Post subject: |
|
|
Pokial vsetko funguje,ako ma,len je modry displej,bude to problem iba v kontraste...ked rezes TP,tam nemas ako odpalit displej,skor tlacitka.
Pohraj sa poriadne x55 Contrast Toolom....mozes skusit aj ten,ktory je sucastou programu SST. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 11:13 am Post subject: |
|
|
Ja som ten ff spominal len na to, ze by si z nej mohol vytiahnut eeprom. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
cigy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 7:59 pm Post subject: Děkuji vám Chlapi za vaše rady.Jste SUPER CHYTŘÍ. |
|
|
Podařilo se mi rozchodit ten modrý display na C60tce.Mám kupu káblíků a jeden se chytil na program "X55contrast".Takže chlapi,jste super a ještě jednou děkuji za neocenitelnou radu.Cigy. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|