View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
teraxe věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 12:55 pm Post subject: Diody |
|
|
Nemá někdo prosim návod něbo něco takovýho jak se daj bezporušení vyměnit ledky v mobilu ???? Vyndat bych možná zvládnul ale nevim jak je tam nacpact nazpět :-(
A ještě bych si chtěl udělat interní svítilnu do mobilu ale nevim odkud přivíst proud.....Rovnou z baterky se mi moc nechce :-( (páč u antény mám hafec místa _________________ S6->Bosch 608->C25->5110->C35i->MT50->CX65 (14.74MB+plno patchů+miniGPS)->SX1 rozbytej a po opravě nepoužitelnej :-( (ještě pořád mi ho nevrátily) -> HTC Wizard (MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 7:26 pm Post subject: Re: Diody |
|
|
teraxe wrote: | Nemá někdo prosim návod něbo něco takovýho jak se daj bezporušení vyměnit ledky v mobilu ???? Vyndat bych možná zvládnul ale nevim jak je tam nacpact nazpět :-(
A ještě bych si chtěl udělat interní svítilnu do mobilu ale nevim odkud přivíst proud.....Rovnou z baterky se mi moc nechce :-( (páč u antény mám hafec místa |
Jak bezporuseni? Bez rozmontovani to moc nejde Proste rozeberes, podivas se na jejich zapojeni, a pak tam das novy(ale asi by meli byt podobne co do napeti atd)
Proud se da privest treba i od konektoru, ale ta baterka by mozna vypadala lepe  _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|