View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mixomix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 9:48 am Post subject: Problém se synchronizací .ISYNCHAPPU |
|
|
Možná to tu už bylo, ale search mi nepomoh (možná chyba u mě). Když se snažím sesynchronizovat Agendu, tak mi to hodí error Quote: | Synchronizér nemůže načíst rozhraní .ISYNCHAPPU Synchronizace musí být podporována připojené zařízení | nechápu čím to je Používám MPM (poslední verze s addonem pro SX1), ale v poslední verzi SDS to dělá taky. Jsem čistě po reinstalaci systému, tak nevim.... Setkal se s tim už někdo ?
P.S. Další divná věc je, že když dám synchronizovat kontakty a vyberu všechny tak mi to vypíše, že nebyla vybrána data pro synchronizaci, což je mi divný, když sem vybral všechny  |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 2:35 pm Post subject: |
|
|
Asi ti nepomozem tym ze ti poviem 'Skus zalohovat kontakty cez Agora Contacts manager' Vystypny subor sa da pekne editovat v MS Excell. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
mixomix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 4:45 pm Post subject: já chci kalendář |
|
|
Mě nejde o to zálohovat kontakty, jde mi o synchro s outlookem. Tim myslim kalendář. |
|
Back to top |
|
 |
mixomix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 2:49 pm Post subject: halo |
|
|
Takze nikdo nemate podobnej problem jo ? tak to je dost divny.... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|