clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problém s přípojením S55 k PC

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problém s přípojením S55 k PC

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sucram
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 7:36 pm    Post subject: Problém s přípojením S55 k PC Reply with quote

mám neoriginální (nabíjecí) kabel USB - COM ... a chci připojit S55ku k PC .. mám program VisSie a nefunguje mi to Sad můžete mi někdo poradit co s tím ? ovladače jsem několikrát přeinstaloval a nic nepomáhá. Díky Sucram
Back to top
View user's profile Send private message
MaTe
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Oct 28, 2005 10:51 am    Post subject: Reply with quote

a s inym softom ti to ide?
popripade skus hyperterminal.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mcroslav12
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 10:44 pm    Post subject: Reply with quote

skus Vnavigator

hhs 550 domaca vyroba
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 11:16 pm    Post subject: Re: Problém s přípojením S55 k PC Reply with quote

sucram wrote:
mám neoriginální (nabíjecí) kabel USB - COM ... a chci připojit S55ku k PC .. mám program VisSie a nefunguje mi to Sad můžete mi někdo poradit co s tím ? ovladače jsem několikrát přeinstaloval a nic nepomáhá. Díky Sucram

Pises ze mas neoriginalny kabel,myslis tym asi len to,ze tam nemas nazov Siemens. A co ti vypise telefon ako plugedd in ? A v spravcovi zariadeni = system (vo windowse) ti naslo kabel aj riadne pridelilo ovladac?

tom-as
rozumbrada
rozumbrada

Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ

0.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Thu Nov 17, 2005 1:22 pm    Post subject: Re: Problém s přípojením S55 k PC Reply with quote

co to jako znamena
mám neoriginální (nabíjecí) kabel USB - COM

to vypada na USB, ale proc tam motas to COM? a mas v tech programech nastavenej spravnej COM port (po nainstalovani ovladace od USB kabelu ti v pocitaci pribyde jeden virtualni COM, pomoci ktereho ty programi komunikuji) ?

( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)

Back to top
View user's profile Send private message
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Thu Nov 17, 2005 3:37 pm    Post subject: Re: Problém s přípojením S55 k PC Reply with quote

tom-as wrote:
co to jako znamena
mám neoriginální (nabíjecí) kabel USB - COM

to vypada na USB, ale proc tam motas to COM? a mas v tech programech nastavenej spravnej COM port (po nainstalovani ovladace od USB kabelu ti v pocitaci pribyde jeden virtualni COM, pomoci ktereho ty programi komunikuji) ?

Ja to vsetko viem, ja tu nemotam ziaden COM, proste USB kable su 2 druhy. Jeden je DCA510, ktory ma v sebe taku ciernu krabicku a tam je prevodnik USB->COM, je tam preto, aby si mohol robit vsetky operacie s mobilom, to jest menit FW, FF a take. A potom je este DCA540, ten je prevod USB->USB, ale s tymto kablom nemozes menit FW. S DCA540 mozes akurat pracovat cez spravcov telefon óv ako je SiMoCo a take, a max. ti odkryje skryte disky a tam si mozes menit ikonky a take, ale to je pre telefony x65. A je jasne ze na obe ti treba drivery, ktore ti vytvoria virtualny COM port.
A napis ak si das *#06# a potom viac a tam mas niekde napisane pluged in : DCAxxx ake cislo ti tam pise.

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum