View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 7:38 pm Post subject: SX1 a MRouter |
|
|
Ahoj, mám docela zajímavý problém. Mám SX1 FW15 (bez patchů), kabel DCA-540, WINXP... Zapojil jsem kabel a driver nainstaloval, dále jsem instnul TC a plugin. A naposled jsem nainstaloval MRouter (beta). Ale MRouter mi nedokáže můj mobil najít, stále píše, že nic nenašel. FIREWALL mám vypnutý. Když zapojim SX1 do PC, tak MRouter nic nedělá a WINXP mi hlásí SX1 jako zařízení, které je třeba nainstalovat, ale na mobil driver neexistuje ne? Nedávno jsem reinstnul WINXP a ještě před reinsalací vše běželo v pořádku... nechápu, v čem je problém. Program jsem ještě nepřeinstaloval... nevíte někdo, v čem je problém?
Když dám v MRouteru položku ADVANCED SETTINGS a položku VIEW, ukáže mi jako volný nepoužívaný COM port 1. ale všechny porty mám plný, zkusil jsem teda kabel dát postupně do vše COMů a stejně nic se nedělo. Jináč se mi MRouter zdá jako hodně uzamčený, nejde mi v něj vyhledávat zařízení přes BT (mám BT u PC), nerozpozná mi zařízení přes IrDA a další a další věci. Jestli někdo víte a poradíte, pište buď sem, nebo mně na ICQ, díky předem. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:02 pm Post subject: |
|
|
na BT potrebujes microsoft drivre co su v SP2...skus normalny mrouter:) |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:35 pm Post subject: |
|
|
duuri wrote: | na BT potrebujes microsoft drivre co su v SP2...skus normalny mrouter:) |
no mě ani tak nevadí to BT, jako spíš ten kabel... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
PekabOo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 5:24 pm Post subject: |
|
|
a mas nainstalovany MPM?? tam v tom je prave driver pro sxko...  |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 6:06 pm Post subject: |
|
|
Hm... zkus si nainstalovat normalni mRouter - co jsi dostal k SXku nebo je v SDS
A driver je.. nevim, jeslti to ho chce vzdy.. myslim, ze ne, ale kdyz budes ve SWUP modu, tak jo - je tady na SM v downloadu ovladacu
Ale u tebe bych to spis typoval na spatnou verzi mRouteru..
(Btw. FW atd. nastavene asi mas ze..) _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
PekabOo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
E E...funguje to i s trojkou betou...me to tak de...ten co je tady na stazeni ten driver to je do swup modu...ale driver kterej to chce kdyz poprvy pripojis sxko je u MPM a instaluje se s tim...takze naisntaulj MPM--- |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:38 pm Post subject: |
|
|
PekabOo wrote: | E E...funguje to i s trojkou betou...me to tak de...ten co je tady na stazeni ten driver to je do swup modu...ale driver kterej to chce kdyz poprvy pripojis sxko je u MPM a instaluje se s tim...takze naisntaulj MPM--- | Mno.. nerekl jsem,ze to nefunguje - ale vim, ze hodne lidem to s tou betou delalo problemy. _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 4:59 pm Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: | PekabOo wrote: | E E...funguje to i s trojkou betou...me to tak de...ten co je tady na stazeni ten driver to je do swup modu...ale driver kterej to chce kdyz poprvy pripojis sxko je u MPM a instaluje se s tim...takze naisntaulj MPM--- | Mno.. nerekl jsem,ze to nefunguje - ale vim, ze hodne lidem to s tou betou delalo problemy. |
No takže instnul jsem MPM a bez výsledku, furt nic.
2ZeeRax: Mohl bys mi prosím teda poslat na mail tu full verzi mRouteru, zkusil bych ji. Předem dík _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|