Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petr_67 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2005 7:36 pm Předmět: Aplikace se nepřipojí na wap |
|
|
Mám problém. Mám na své nové M75 FW 12 nahrané dvě aplikace, které pro svůj chod potřebují net. Je to anglicko-český slovník a TV program. WAP mám nastavený konfigurační sms od Oskara a funguje přes GPRS i CSD. Ale když dám v aplikaci vyhledat slovíčko a ona ho nenajde ve své databázi a chce se připojit na net, tak mi to napíše: Connection error: No host found. Nemůže to mít nějakou souvislost, že ta aplikace je dle telefonu nedůvěryhodná, nebo co tam mám nastavit? Má někdo exaktně nastavený wap na Oskara a funguje mu vše? Prosím o radu či popis nastavení.
Dále nemůžu pochopit, proč nelze přenastavit levá funkční klávesa třeba na Nová SMS. Na mé staré M45 to šlo v pohodě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 10:22 am Předmět: |
|
|
1. Slovník a td. - nepotřebuje náhodou ta aplikace HTTP profil a ne WAP?
2. Změnu tlačítek - pokud nemáš Customizovaný telefon od operátora, stačí dlouze podržet tlačítko a ono nabídne změnu, nebo to natvrdo nastavíš programem Direct Softkey Editor _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr_67 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 8:43 pm Předmět: Vyřešeno! |
|
|
Ano, je třeba v HTTP profilu nastavit Oskar Internet.
S tou levou funkční klávesou to nejde, je natvrdo nastavená na doručené. Ale stejný efekt má i stlačení joystiku doprava
Naštěstí jde přenastavit pravá funkční klávesa, takže tam mám už Nová Sms
Drobné chybky ten telefon má, ale jinak je super !
Petr. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 9:41 pm Předmět: |
|
|
Na ty klávesy použij program který jsem ti naspal výše, umí nastavit i joy. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|