Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mixomix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 9:48 am Předmět: Problém se synchronizací .ISYNCHAPPU |
|
|
Možná to tu už bylo, ale search mi nepomoh (možná chyba u mě). Když se snažím sesynchronizovat Agendu, tak mi to hodí error citace: | Synchronizér nemůže načíst rozhraní .ISYNCHAPPU Synchronizace musí být podporována připojené zařízení | nechápu čím to je Používám MPM (poslední verze s addonem pro SX1), ale v poslední verzi SDS to dělá taky. Jsem čistě po reinstalaci systému, tak nevim.... Setkal se s tim už někdo ?
P.S. Další divná věc je, že když dám synchronizovat kontakty a vyberu všechny tak mi to vypíše, že nebyla vybrána data pro synchronizaci, což je mi divný, když sem vybral všechny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 16, 2005 2:35 pm Předmět: |
|
|
Asi ti nepomozem tym ze ti poviem 'Skus zalohovat kontakty cez Agora Contacts manager' Vystypny subor sa da pekne editovat v MS Excell. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mixomix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 16, 2005 4:45 pm Předmět: já chci kalendář |
|
|
Mě nejde o to zálohovat kontakty, jde mi o synchro s outlookem. Tim myslim kalendář. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mixomix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 29, 2005 2:49 pm Předmět: halo |
|
|
Takze nikdo nemate podobnej problem jo ? tak to je dost divny.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|