View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 7:36 pm Post subject: Disc Corrupt |
|
|
Vim, ze jsem to tu uz jendou psal..ale byla to soucast jednoho threadu
Temer pokazde, kdyz naformatuju MMC - je uplne cista.. NEjsou zadny problemy.. a tedka je jedna za jak dlouho.
Uz se mi to stalo hodnekrat
I. Kdyz jsem neco kopiroval na mmc pres TC plugin
II. Na nic sem nesahal... jen poslouchal treba mp3.. a volal
III. PResovani pres Filemana
IV. Foceni
V. NOseni v kapse
PRoste nejaka slozka na mmc se cela pose*e a jeji obsah se kompletne vymaze !! Nadale nejde slozka prejmenovat, presunout - proste cokliv.
A dle toho jako slozka to byla - nejde treba fotit na MMC (Slozka images), nefunugji progy.. manazer.. atd. Proste uz me to STVE!!!!
Pls tohle asi nevyresite.. ale pokud jo byl bych fakt vdecny
Zkuste aspon napsat, jestli jste zazili neco podobnyho, pripadne co to dela (i kdyz to asi tusim :-/ viz. Mio) _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
Tak s timhle jsem se nesetkal.... Ale jesli bych mohl doporucit, tak se pokusit MMC vyreklamovat, teda pokud je jeste v zaruce. No a jinac neexistuji nejaky programy na opravu MMC me se zda ze ano, tak zkus pohledat.  _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 9:23 pm Post subject: |
|
|
jaramara wrote: | Tak s timhle jsem se nesetkal.... Ale jesli bych mohl doporucit, tak se pokusit MMC vyreklamovat, teda pokud je jeste v zaruce. No a jinac neexistuji nejaky programy na opravu MMC me se zda ze ano, tak zkus pohledat.  |
heh.. to vis, ze jsem zkousel
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=15022&highlight=scandisk
Akorat az si to prectes.. uvidis, jaky je zaver.
Problem je, ze reklamovat to muzu.. az na to ze mi to asi neuznaji (sice mam zruku 2 roky a mam ji teprve 5 mesicu), akorat po formatu je vse ok Takze by mi rekli, ze problem neni v mmc
FAkt se to nikomu jeste nestalo ?!? Me se to stava porad (at mam jakykoliv FW)  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 10:33 pm Post subject: |
|
|
To by chtelo aby ti nejaka dobra duse pujcila na delsi dobu svoji MMC a vyzkouset jestli to dela i s ni. Jinak nevim. |
|
Back to top |
|
 |
MW-201 badatel

Joined: 09 May 2004 Posts: 110 Location: Planeta Země (Brno)
268.62 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 10:59 pm Post subject: |
|
|
Mě už se to stalo, při foceni se mi sekl mobil a poškodila se složka Images, ale naštěsti šla přejmenovat. Zatím ji tam pořád mám, protože nejde vymazat a nechce se mi formatovat kartu. _________________ Usmívejte se :-), bude hůř! A hlavně aby nebyla válka! |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 3:24 pm Post subject: |
|
|
@zeerax: Mas to pokazeny ne dobre to neni sranda
Ten Tvuj mobil je vubec divny mi ho nekdy pujc domu se Ti na nej mrknu ;-) _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 7:14 pm Post subject: |
|
|
HDS wrote: | @zeerax: Mas to pokazeny ne dobre to neni sranda
Ten Tvuj mobil je vubec divny mi ho nekdy pujc domu se Ti na nej mrknu ;-) |
Hh, to vis, ze jo.. co by jsi s nim delal ? Asi to same, co ja...
HMm. si pamatuju, ze kdyz jsem to prohlizel pres ..gRr. vypadl mi nazev (ale je to v tom starem prispevku), tak jsem tam ty soubory nasel, ale totalne podelane.. cesty zapsane nesmyslnymi znaky..atd. Takze mel Mio pravdu, bohuzel me stve, ze se mi to stava dost casto A nikomu jinemu..
Heh.. si pamatuju, ze kdyz jsem si ho chtel koupit (SXko), tak furt kazdej kecal, ze se zasekava.. a jak je to v haji.. a zajimave.. tenhle problem vubec nemam ...Zato plno jinych  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
mrkiller začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 9:35 pm Post subject: |
|
|
Tenhle problém se mě stal až teď, a dokonce tuším, čím to je:
vždycky sem paměťovku vyndával přes aplikaci paměťová karta -> vyjmout a dával ju tam přes vložit paměťovou kartu
nedávno sem zlenivěl, a vyndával paměťovku natvrdo, a ejhle, najednou z ničeho nic zmizly data z rootu a několika (naštěstí ne důležitejch) složek tak sem pustil scandisk (z windowsů) a našel toho jak do prádelního koše, dokonce i útržky ztracenejch souborů. Takže sem zase začal používat aplikaci Paměťová karta, a od té doby nic nezmizlo, ani žádný problémy.
Pak sem porovnával práci s kartou na SX1 a Nokiích, a zjistil sem zajímavou věc: u starších nokií se dá karta vyjmout až po vypnutí, nebo u novějších za chodu, ale je tam jakoby krytka, která se musí odklopit, a pak se dá karta vyjmout, při odklopení se automaticky ukončí aplikace a ukončí práce s kartou, tak jako při použití funkce vyjmout kartu. Při vložení je to obdobné, ale SX1 má vkládání karty řešené ne asi ideálně, protože při otevření dvířek karta rovnou vyjede, kontakty se popropojují všelijak, a hlavně se neukončí aplikace ani přenosy dat, takže tady může být problém - když vyndáte kartu ze čtečky při zápisu, tak taky nedopadne nejlíp. _________________ M55 FW11CZ -> M55 FW91CZ -> SX1 FW12CZ -> SX1 FW15CZ |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 10:30 pm Post subject: |
|
|
mrkiller wrote: | Tenhle problém se mě stal až teď, a dokonce tuším, čím to je:
vždycky sem paměťovku vyndával přes aplikaci paměťová karta -> vyjmout a dával ju tam přes vložit paměťovou kartu
nedávno sem zlenivěl, a vyndával paměťovku natvrdo, a ejhle, najednou z ničeho nic zmizly data z rootu a několika (naštěstí ne důležitejch) složek tak sem pustil scandisk (z windowsů) a našel toho jak do prádelního koše, dokonce i útržky ztracenejch souborů. Takže sem zase začal používat aplikaci Paměťová karta, a od té doby nic nezmizlo, ani žádný problémy.
Pak sem porovnával práci s kartou na SX1 a Nokiích, a zjistil sem zajímavou věc: u starších nokií se dá karta vyjmout až po vypnutí, nebo u novějších za chodu, ale je tam jakoby krytka, která se musí odklopit, a pak se dá karta vyjmout, při odklopení se automaticky ukončí aplikace a ukončí práce s kartou, tak jako při použití funkce vyjmout kartu. Při vložení je to obdobné, ale SX1 má vkládání karty řešené ne asi ideálně, protože při otevření dvířek karta rovnou vyjede, kontakty se popropojují všelijak, a hlavně se neukončí aplikace ani přenosy dat, takže tady může být problém - když vyndáte kartu ze čtečky při zápisu, tak taky nedopadne nejlíp. |
Hmm... zajimave, tohle me zrovna nenapadlo Vis, ze asi budes mit pravdu ? Fakt Diky moc za pomoc
Btw. ne ze bych to delal schvalne, ale proste cas od casu, kdyz chytnu mobil do ruky, tak pres Krussel zmacknu nechtene dvirka, a ony vyjedou.. presne jak jsi psal.
Jeste jednou DIKY  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
Walcha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 10:54 pm Post subject: |
|
|
mě se taky kartu (128 MB Kingston) povedlo nějaký způsobem odrovnat. zkoušel jsem na ni mmcmedic a 7tools partition manager, který údajně umí pomoct při opravě karty. a to jsem si tyk myslel, jneže karta se tvářila jako zformátovaná ale nejde na ní kopírovat a po vjymutí z čtečky a opětovném zasunutí zase hlásí, že naformátovaná není. v současnosti ji řeší reklamace. |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 11:03 pm Post subject: |
|
|
Ja taky zlenil v posledni dobe Vyndavam natvrdo.... Ale to jen proto ze jsem zdechly foun vypnout, ptz mi nejde funkce vyjmuti MMC, nevim proc , pri ukoncovani Apps mi to napise, ze to mam udelat rucne, ale problem je v tom, ze mam vsechny Apps uzavreny.  _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 11:09 pm Post subject: |
|
|
no ja ju vyberam tak pol roka a nic:) tak nieviem:) este sa nikdy nic nestalo...  |
|
Back to top |
|
 |
Walcha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:34 pm Post subject: |
|
|
duuri wrote: | no ja ju vyberam tak pol roka a nic:) tak nieviem:) este sa nikdy nic nestalo...  |
ale tak znáš to přísloví, tak dlouho se se džbánem chodí pro vodu.....až se chodí pro pivo:-)) |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:43 pm Post subject: |
|
|
Walcha wrote: | duuri wrote: | no ja ju vyberam tak pol roka a nic:) tak nieviem:) este sa nikdy nic nestalo...  |
ale tak znáš to přísloví, tak dlouho se se džbánem chodí pro vodu.....až se chodí pro pivo:-)) |
LOL!!! :mrgreen
duuri jj já to taky tak ze začátku dělal, až do tý doby co mi začali mizet mp3. Prostě sem je pak nenašel a pak to začalo i blbnout a pomohl jen formát karty. Od tý doby radši dávám ukončit appl. protože bych o kartu nechtě přijít. Jeden kámoš to takle dělal v čtečce a kartu absolutně zničil=1200 v háji.  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
vasek m začátečník

70.94 SMM
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:21 pm Post subject: |
|
|
Já svojí kartu vyndavám už rok natvrdo ze čtečky a z founu ale nikdy se mi nic podobnýho nestalo. funkci vyndat pam. kartu jsem nikdy nepoužil a karta funguje už rok na 100%. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|