View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lacinak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 11:15 pm Post subject: S65 PROBLEM |
|
|
Ahojte, mam S65 a ako zvonenie pouzivam wav subor o velkosti cca 500 KB. Software je 50. Problem je v tom, ze prve volanie po zapnuti telefonu zvoni asi 2 sekundy tak ako som si nastavil, ale potom je sekundova pauza a uz zvoni prednastavena siemensacka melodia. Neviem si to vysvetlit. Tiez, niekedy nereaguju spodne 3 klavesy na klavesnici... Vie mi niekto poradit? |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 11:23 pm Post subject: Re: S65 PROBLEM |
|
|
Lacinak wrote: | Ahojte, mam S65 a ako zvonenie pouzivam wav subor o velkosti cca 500 KB. Software je 50. Problem je v tom, ze prve volanie po zapnuti telefonu zvoni asi 2 sekundy tak ako som si nastavil, ale potom je sekundova pauza a uz zvoni prednastavena siemensacka melodia. Neviem si to vysvetlit. Tiez, niekedy nereaguju spodne 3 klavesy na klavesnici... Vie mi niekto poradit? |
Tusim, ze ziadne patche si neaplikoval. Takze podla toho, co tusim, tak ti odchadza mobil a nemas ani zalohu cisteho a svojho FF. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Lacinak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 11:46 pm Post subject: |
|
|
No ok, podla coho tusis ze mi mobil odchadza. Vobec som donho nezasahoval, nepocitajuc to, ze som si hodil na pamatovu kartu nejake java aplikacie, obrazky a hudbu... |
|
Back to top |
|
 |
František Janků (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 6:27 am Post subject: |
|
|
Nedostala se ti do telefonu náhodou voda? Mně cákla voda na klávesnici a nešly mi 5,7,8,9 a 0. Až to všechno vyschlo, tak je to ok. Měl jsem z toho hrůzu, že se to nespraví. Zkus to reklamovat, jestli jsi teda neporušil záruční podmínky (nahraj si poslední originál FW).Nebo si ho nech v nějakém dobrém servise vyčistit. _________________ Kdo hledá, najde...
Na počátku bylo slovo a to slovo bylo Siemensisthebest!!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|