clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Přehrání Bcore - poradí někdo jak na to?
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Přehrání Bcore - poradí někdo jak na to?
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 10:44 am    Předmět: Přehrání Bcore - poradí někdo jak na to? Odpovědět s citátem

Chtěl bych něco vyzkoušet a k tomu bych potřeboval přehrát oblast bootcore na S65.
X65 flasher mi při přehrání ff oblast Bcore přeskočí. V_klay když dám, že chci Bcore přepsat, tak začne s přepisem, ale za chviličku napíše, že nemůže zapsat do chráněné oblasti. Neví někdo jak na to? A jestli je to vůbec technicky možné, jestli se náhodou hned po přepsání Bcore mobil neodpojí a neumrtví?

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
szkepek
táta fóra
táta fóra

Založen: 17. 01. 2005
Příspěvky: 1269
Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 2:58 pm    Předmět: Re: Přehrání Bcore - poradí někdo jak na to? Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
Chtěl bych něco vyzkoušet a k tomu bych potřeboval přehrát oblast bootcore na S65.
X65 flasher mi při přehrání ff oblast Bcore přeskočí. V_klay když dám, že chci Bcore přepsat, tak začne s přepisem, ale za chviličku napíše, že nemůže zapsat do chráněné oblasti. Neví někdo jak na to? A jestli je to vůbec technicky možné, jestli se náhodou hned po přepsání Bcore mobil neodpojí a neumrtví?


Bootcore je docela citliva cast telefonu a pokud do ni chces zapisovat, musis na to nejdriv pripravit nastroj ktery pouzivas. Ve V_klay je to Nast. > Rozšířené > úplně dole máš "zapisovat do bootcore telefonu", tak to zaskrtni

_________________
Vita Circulus ést !!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 3:08 pm    Předmět: Re: Přehrání Bcore - poradí někdo jak na to? Odpovědět s citátem

szkepek napsal:
jirkab napsal:
Chtěl bych něco vyzkoušet a k tomu bych potřeboval přehrát oblast bootcore na S65.
X65 flasher mi při přehrání ff oblast Bcore přeskočí. V_klay když dám, že chci Bcore přepsat, tak začne s přepisem, ale za chviličku napíše, že nemůže zapsat do chráněné oblasti. Neví někdo jak na to? A jestli je to vůbec technicky možné, jestli se náhodou hned po přepsání Bcore mobil neodpojí a neumrtví?


Bootcore je docela citliva cast telefonu a pokud do ni chces zapisovat, musis na to nejdriv pripravit nastroj ktery pouzivas. Ve V_klay je to Nast. > Rozšířené > úplně dole máš "zapisovat do bootcore telefonu", tak to zaskrtni

Děkuji, za radu. To jsem samozřejmě udělal a přesto mi to po chvíli zapisování vyhodí hlášku, že nemůže zapsat do chráněné oblasti. Jak jsem se již zmínil. No a co dál?

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tusim ze od FW 41 nejde zapisovat do BC
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, proto taky od FW41 nefunguje ta Java aplikace na patch BC wink
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte to všetko posunuté? Nie je to od FW36 náhodou? Smile
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

36 se napočítá, to byl omyl wink
Ale máš pravdu, nějak sem na něj zapomněl Neutral

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to je vono to jsem potřeboval vědět. Děkuji pěkně.
P.S. A jak to, že Vy to víte a já ne? Brick wall Kde se o tom psalo? Think
P.P.S.Teď už je to jedno, teď už to nebudeme řešit, nejdříve fw25, pak změna Bcore, pak se uvidí......mobil do koše anebo...Jo a ještě jednou díky.

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
maskot
pisatel
pisatel

Založen: 04. 09. 2004
Příspěvky: 277
Bydliště: SR

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2005 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
No to je vono to jsem potřeboval vědět. Děkuji pěkně.
P.S. A jak to, že Vy to víte a já ne? Brick wall Kde se o tom psalo? Think
P.P.S.Teď už je to jedno, teď už to nebudeme řešit, nejdříve fw25, pak změna Bcore, pak se uvidí......mobil do koše anebo...Jo a ještě jednou díky.

Do kosa nie, to radsej testpoint... Smile

_________________
Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2005 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab a neprezradíš nám o čo sa pokúšaš? Smile
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2005 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
jirkab a neprezradíš nám o čo sa pokúšaš? Smile

No to není tak těžké uhodnout. Už jsem to jednou zkoušel, ale bezúspěšně. Naperu ff tentokrát včetně Bcore z CX75 do S65. Pak se to pokusím nějak rozchodit. Zatím se na to pouze připravuji (porovnávám obě zálohy, nacvičuji test point a tak). Realizaci nechávám na víkend, abych potom co se to nepodaří měl dost času na vzkříšení mrtvoly (nemám záložní mobil, takže když se to nepovede budu bez mobilu a v pondělí si budu muset jít koupit nový). Jó je mi jasný, že si to představuji jako "Hurvínek válku", ale je třeba minimálně vyzkoušet, že tudy cesta nepovede. Ty dva mobily se mi totiž jeví jako dvojčata, sice né jednovaječná, ale přece jenom dvojčata.

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
siemensM55
postrach fóra
postrach fóra

Založen: 22. 11. 2005
Příspěvky: 612
Bydliště: TITANIC

15.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naco sluzi testpoint?
_________________
M55 vymeneny za S55

CX70---(FW54)---DCA510--- + PATCHE

new-FW56 - pokazil som ho

BenQ Siemens EL71 fw45- waaaaw Smile + microSD kingston 1GB + DCA-140 a DCA110
www.cool-mobil.wgz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
ajko
táta fóra
táta fóra

Založen: 21. 08. 2005
Příspěvky: 1315
Bydliště: Puchov-SVK

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

siemensM55 napsal:
naco sluzi testpoint?


http://www.siemensmania.cz/content.php?id=569
wink

_________________
==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<==
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
siemensM55
postrach fóra
postrach fóra

Založen: 22. 11. 2005
Příspěvky: 612
Bydliště: TITANIC

15.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha,uz viem
_________________
M55 vymeneny za S55

CX70---(FW54)---DCA510--- + PATCHE

new-FW56 - pokazil som ho

BenQ Siemens EL71 fw45- waaaaw Smile + microSD kingston 1GB + DCA-140 a DCA110
www.cool-mobil.wgz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:

No to není tak těžké uhodnout. Už jsem to jednou zkoušel, ale bezúspěšně. Naperu ff tentokrát včetně Bcore z CX75 do S65. Pak se to pokusím nějak rozchodit. Zatím se na to pouze připravuji (porovnávám obě zálohy, nacvičuji test point a tak). Realizaci nechávám na víkend, abych potom co se to nepodaří měl dost času na vzkříšení mrtvoly (nemám záložní mobil, takže když se to nepovede budu bez mobilu a v pondělí si budu muset jít koupit nový). Jó je mi jasný, že si to představuji jako "Hurvínek válku", ale je třeba minimálně vyzkoušet, že tudy cesta nepovede. Ty dva mobily se mi totiž jeví jako dvojčata, sice né jednovaječná, ale přece jenom dvojčata.


Ak narves FF z CX70 do S65,tak pojdes v pondelok kupovat novy mobil:mrgreen:
tie telefonu su totiz HW odlisne,cize v ziadnom pripade Ti FW z CX70 v S65-ke nepojde.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group