View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 8:29 pm Post subject: Upgrade FW - co s patchi? |
|
|
Mám v siemenskovi kopu patchů a chystám se nahrát novej fw(v tom není problém, protože i na ten novej FW už je dost patchů). Kdybych dal na sebe, prostě bych přehrál novým čistým FW ten můj starší opatchovanej. Ale když už tu sem, mám pár otázek. Je tohle tedy košer postup? Nebo je z nějakýho důvodu lepší napřed všechno smazat a nahrát původní FF (mám FF úplně z prvopočátku mé C75 - FW11) a pak upgradovat rovnou na 22ku?
Jak to dělají hardcore siemensmaníci? Děkuji za repliky. |
|
Back to top |
|
 |
alkaba čestný člen

Joined: 15 Jan 2005 Posts: 1618 Location: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 9:08 pm Post subject: Re: Upgrade FW - co s patchi? |
|
|
ccd98 wrote: | Mám v siemenskovi kopu patchů a chystám se nahrát novej fw(v tom není problém, protože i na ten novej FW už je dost patchů). Kdybych dal na sebe, prostě bych přehrál novým čistým FW ten můj starší opatchovanej....... |
Normálně nahraj nový FW...nic tím nepokazíš..akorát ti zmiznou ty patche. _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 9:30 pm Post subject: Re: Upgrade FW - co s patchi? |
|
|
alkaba wrote: | ccd98 wrote: | Mám v siemenskovi kopu patchů a chystám se nahrát novej fw(v tom není problém, protože i na ten novej FW už je dost patchů). Kdybych dal na sebe, prostě bych přehrál novým čistým FW ten můj starší opatchovanej....... |
Normálně nahraj nový FW...nic tím nepokazíš..akorát ti zmiznou ty patche. |
OK, dám na tvou radu. Asi jsem chtěl moc, když jsem chtěl "čistou instalaci" ;-) Šlo mi hlavně o to, že v tom novým FW se pak asi zůstanou válet adresy patchů z toho starýho, což asi nebude mít vliv na funkčnost FW, ale mně šlo o ty těmahle neplatnejma adresama zbytečně zapráskaný bajty (nedejbože kB!) v paměti telefonu... někde u c65ky jsem viděll patch na odstranění tohohle bordelu... No co, vždyť tolik zas neztratím, já perfekcionista... ;-)
A už se to inštaluje... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 10:12 am Post subject: |
|
|
S pamětí telefonu to nemá co dělat, tu ti to neovlivní.
Ale proto, aby jsi měl vždy čistý fw, je dobré před instalací patchů si udělat svou vlastní čistou zálohu, která je potom základem pro obnovu. Viz. můj podpis  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|