clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - CX65 - jdu poprvé do servisu, ale mám pár nejasností

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

CX65 - jdu poprvé do servisu, ale mám pár nejasností

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Capt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 4:58 pm    Předmět: CX65 - jdu poprvé do servisu, ale mám pár nejasností Odpovědět s citátem

Ahoj,

nedávno se mi pokazila CX65, kterou mám asi rok - vzadu přestala držet baterka, když odsunu kryt tak je tam "volně", klidně by mohla vypadnout. Myslim, že se tam ulomil nějakej malej "držák" - nevím jak to popsat. Problém je v tom, že se teď s mobilem nedá pořádně pracovat - buď ho vůbec nezapnu, nebo se mi vypne uprostřed hovoru. Zapnu ho jenom když ho co nejpevněji držim. Zkoušel sem to vyřešit lepicí páskou, ale nebyl sem úspěšnej.

Mobil mám ještě v záruce, ani jednou sem s ním v servisu nebyl. Chtěl sem se zeptat - když půjdu do toho servisu (jsem z Prahy, takže jdu tam na anděl), tak záručák samozřejmě s sebou, data si zazálohovat;

1) Ale co se simkou - vyndat ?

2) Ještě by mě zajímalo, jestli nevíte, jak dlouho bude oprava přibližně trvat ?

3) Uznají mi to v záruce, nebo budu muset něco platit ?

4) Dají mi nějakej doklad, že sem jim tam ten mobil nechal ?

Vim že jsou to triviální otázky, ale moc díky za odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tomaslanger
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 5:36 pm    Předmět: Re: CX65 - jdu poprvé do servisu, ale mám pár nejasností Odpovědět s citátem

1)SIM vyndat!
2)Podle servisu, jinak přímo u Siemensu asi 2 tejdny
3)Zase podle servisu...Rozhodne to servis, nevim, jak se Ti to mohlo ulomit, treba ti reknou, ze si s tim telefonem nezachazel prijatelne
4)Doklad Ti urcite daji!!!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Capt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 10:07 pm    Předmět: díky Odpovědět s citátem

Díky za odpovědi. Angel
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2005 9:56 pm    Předmět: Re: díky Odpovědět s citátem

Capt napsal:
Díky za odpovědi. Angel

Mne to ulomili pri servise ked opravovali bateriu a neuznali mi to takze neviem ... uz som sa uspokojil s tym ze v slovenskom siemens servise su pekni hajzlici .... este mna strapnily s tym ze vo FW 25 mi mrzne vkuse mobil ale podla nich je to najlepsi bezporuchovy firmware ... posledne co som v tom servise urobil bolo ze som si kupil DCA-510 a uz ma tma neuvidia ,,, a to zbytocne reklamujes neuznaju ti to !!!
Citaj zarucny list - Zaruka sa nevztahuje na mechanicke poskodenia a tamto je viditelne mechanicke poskodenie . Vlastne hlavny dôvod preco mne to neuznali bolo to ze som to nezistil pri preberani telefonu ale uz doma ked som ho isiel zlozit ... Daj tam nejaky hruby papirek a baterka bude drzat ako nova .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2005 10:30 pm    Předmět: Re: CX65 - jdu poprvé do servisu, ale mám pár nejasností Odpovědět s citátem

Capt napsal:
Ahoj,

nedávno se mi pokazila CX65, kterou mám asi rok - vzadu přestala držet baterka, když odsunu kryt tak je tam "volně", klidně by mohla vypadnout. Myslim, že se tam ulomil nějakej malej "držák" - nevím jak to popsat. Problém je v tom, že se teď s mobilem nedá pořádně pracovat - buď ho vůbec nezapnu, nebo se mi vypne uprostřed hovoru. Zapnu ho jenom když ho co nejpevněji držim. Zkoušel sem to vyřešit lepicí páskou, ale nebyl sem úspěšnej.

Mobil mám ještě v záruce, ani jednou sem s ním v servisu nebyl. Chtěl sem se zeptat - když půjdu do toho servisu (jsem z Prahy, takže jdu tam na anděl), tak záručák samozřejmě s sebou, data si zazálohovat;

1) Ale co se simkou - vyndat ?

2) Ještě by mě zajímalo, jestli nevíte, jak dlouho bude oprava přibližně trvat ?

3) Uznají mi to v záruce, nebo budu muset něco platit ?

4) Dají mi nějakej doklad, že sem jim tam ten mobil nechal ?

Vim že jsou to triviální otázky, ale moc díky za odpovědi.
Myslím že to fakt neuznaj a ten držák je myslím kryt ten přední estli to neuznaj a je to tím na krytu tak bych ho vyměnil.....

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Capt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, taky si myslim že to neuznaj, ale to je jedno, kdyžtak holt zaplatim, hlavně aby mobil fungoval. A ten kousíček se bohužel ulomil na zadnim krytu, kterej nejde vyměnit.

Na druhou stranu, jak já můžu za to, že se něco v podstatě uvnitř telefonu ulomilo ? No, uvidíme...
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uff no dufaj ze sa ti nieco neulomilo aj na doske....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
lolec
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2005 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Capt napsal:
Nj, taky si myslim že to neuznaj, ale to je jedno, kdyžtak holt zaplatim, hlavně aby mobil fungoval. A ten kousíček se bohužel ulomil na zadnim krytu, kterej nejde vyměnit.

Na druhou stranu, jak já můžu za to, že se něco v podstatě uvnitř telefonu ulomilo ? No, uvidíme...

t toho moze by triadny pruuser d'oh!

whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2005 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidis... V Blave maju vyyborny servis Laughing a znacne od*batelnych servisakov Twisted Evil staci ked vies ako na nich...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
jaby
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2005 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli deš reklamovat toto. tak di mezi baterii a krytem (nemyslím ten kryt na baterii, nevím jak vysvětlit) a máš to v poho wink
jinak bych musel taky do servisu

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Capt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 2:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom chci říct že všechno proběhlo bez problémů, záruku uznali, oprava trvala cca 10 dní. Takže naprostá spokojenost Smile
krvesaj
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2005 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tož mně se to taky ulomilo ani nevím jak. řešení? stačilo přeložit papírek, utěsnit baterku aby se nemohla ani hnout. a když používám průhledný pouzdro, no problém, na co servis 8o)

Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)

Pokyho web
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Capt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2006 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to mě po.... !

Dneska se mobil zase začal vypínat. Přesně to samý jako před opravou. Napadlo mě, jestli to neni špatnou baterkou. Ale všiml sem si, že ji v servisu vyměnili. Takže sem prostě v háji budu muset vyzkoušet ten papírek. Crying or Very sad

A to sem s tim mobilem nic zvláštního nedělal, na silvestra zůstal samozřejmě doma, nikde nespadnul...

edit 1:05
tak sem tam dal papírky a baterku utesnil... napoprvý mobil nenajel. Tak sem celej naštvanej opět baterku i s instalovanýma papírkama vyndal a znova dal zpátky. Díkybohu už to fungovalo.

edit 2:36
fungovalo to jenom chvíli, potom už to bylo zas jak předtim... asi se nedá nic dělat, příští tejden půjdu prostě znova do servisu.

edit 9.1.2006:
Tak a je znova v servisu Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: