Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Capt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 4:58 pm Předmět: CX65 - jdu poprvé do servisu, ale mám pár nejasností |
|
|
Ahoj,
nedávno se mi pokazila CX65, kterou mám asi rok - vzadu přestala držet baterka, když odsunu kryt tak je tam "volně", klidně by mohla vypadnout. Myslim, že se tam ulomil nějakej malej "držák" - nevím jak to popsat. Problém je v tom, že se teď s mobilem nedá pořádně pracovat - buď ho vůbec nezapnu, nebo se mi vypne uprostřed hovoru. Zapnu ho jenom když ho co nejpevněji držim. Zkoušel sem to vyřešit lepicí páskou, ale nebyl sem úspěšnej.
Mobil mám ještě v záruce, ani jednou sem s ním v servisu nebyl. Chtěl sem se zeptat - když půjdu do toho servisu (jsem z Prahy, takže jdu tam na anděl), tak záručák samozřejmě s sebou, data si zazálohovat;
1) Ale co se simkou - vyndat ?
2) Ještě by mě zajímalo, jestli nevíte, jak dlouho bude oprava přibližně trvat ?
3) Uznají mi to v záruce, nebo budu muset něco platit ?
4) Dají mi nějakej doklad, že sem jim tam ten mobil nechal ?
Vim že jsou to triviální otázky, ale moc díky za odpovědi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomaslanger rozumbrada

Založen: 05. 07. 2005 Příspěvky: 344 Bydliště: Praha 5-Lužiny
1261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 5:36 pm Předmět: Re: CX65 - jdu poprvé do servisu, ale mám pár nejasností |
|
|
1)SIM vyndat!
2)Podle servisu, jinak přímo u Siemensu asi 2 tejdny
3)Zase podle servisu...Rozhodne to servis, nevim, jak se Ti to mohlo ulomit, treba ti reknou, ze si s tim telefonem nezachazel prijatelne
4)Doklad Ti urcite daji!!! _________________ C35i -> M35i -> A60 -> CSL65 -> S65
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Capt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 10:07 pm Předmět: díky |
|
|
Díky za odpovědi.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 9:56 pm Předmět: Re: díky |
|
|
Capt napsal: | Díky za odpovědi.  |
Mne to ulomili pri servise ked opravovali bateriu a neuznali mi to takze neviem ... uz som sa uspokojil s tym ze v slovenskom siemens servise su pekni hajzlici .... este mna strapnily s tym ze vo FW 25 mi mrzne vkuse mobil ale podla nich je to najlepsi bezporuchovy firmware ... posledne co som v tom servise urobil bolo ze som si kupil DCA-510 a uz ma tma neuvidia ,,, a to zbytocne reklamujes neuznaju ti to !!!
Citaj zarucny list - Zaruka sa nevztahuje na mechanicke poskodenia a tamto je viditelne mechanicke poskodenie . Vlastne hlavny dôvod preco mne to neuznali bolo to ze som to nezistil pri preberani telefonu ale uz doma ked som ho isiel zlozit ... Daj tam nejaky hruby papirek a baterka bude drzat ako nova . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidT táta fóra

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 1088 Bydliště: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 17, 2005 10:30 pm Předmět: Re: CX65 - jdu poprvé do servisu, ale mám pár nejasností |
|
|
Capt napsal: | Ahoj,
nedávno se mi pokazila CX65, kterou mám asi rok - vzadu přestala držet baterka, když odsunu kryt tak je tam "volně", klidně by mohla vypadnout. Myslim, že se tam ulomil nějakej malej "držák" - nevím jak to popsat. Problém je v tom, že se teď s mobilem nedá pořádně pracovat - buď ho vůbec nezapnu, nebo se mi vypne uprostřed hovoru. Zapnu ho jenom když ho co nejpevněji držim. Zkoušel sem to vyřešit lepicí páskou, ale nebyl sem úspěšnej.
Mobil mám ještě v záruce, ani jednou sem s ním v servisu nebyl. Chtěl sem se zeptat - když půjdu do toho servisu (jsem z Prahy, takže jdu tam na anděl), tak záručák samozřejmě s sebou, data si zazálohovat;
1) Ale co se simkou - vyndat ?
2) Ještě by mě zajímalo, jestli nevíte, jak dlouho bude oprava přibližně trvat ?
3) Uznají mi to v záruce, nebo budu muset něco platit ?
4) Dají mi nějakej doklad, že sem jim tam ten mobil nechal ?
Vim že jsou to triviální otázky, ale moc díky za odpovědi. | Myslím že to fakt neuznaj a ten držák je myslím kryt ten přední estli to neuznaj a je to tím na krytu tak bych ho vyměnil..... _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Capt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 21, 2005 1:00 pm Předmět: |
|
|
Nj, taky si myslim že to neuznaj, ale to je jedno, kdyžtak holt zaplatim, hlavně aby mobil fungoval. A ten kousíček se bohužel ulomil na zadnim krytu, kterej nejde vyměnit.
Na druhou stranu, jak já můžu za to, že se něco v podstatě uvnitř telefonu ulomilo ? No, uvidíme... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 21, 2005 8:10 pm Předmět: |
|
|
Uff no dufaj ze sa ti nieco neulomilo aj na doske.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 2:58 pm Předmět: |
|
|
Capt napsal: | Nj, taky si myslim že to neuznaj, ale to je jedno, kdyžtak holt zaplatim, hlavně aby mobil fungoval. A ten kousíček se bohužel ulomil na zadnim krytu, kterej nejde vyměnit.
Na druhou stranu, jak já můžu za to, že se něco v podstatě uvnitř telefonu ulomilo ? No, uvidíme... |
t toho moze by triadny pruuser  _________________ N*kia 3310------>Siemens CX70{fw41}--->{fw56} + some patchez {s DCA 510 na večne časy a nikdy jinak} |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 8:15 pm Předmět: |
|
|
Vidis... V Blave maju vyyborny servis a znacne od*batelnych servisakov staci ked vies ako na nich... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaby rozumbrada

Založen: 14. 03. 2005 Příspěvky: 377 Bydliště: Mrsklesy (Hlubočky 3)
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 8:23 pm Předmět: |
|
|
jestli deš reklamovat toto. tak di mezi baterii a krytem (nemyslím ten kryt na baterii, nevím jak vysvětlit) a máš to v poho
jinak bych musel taky do servisu _________________ CSL65 rozbitej-> mám K750i- CSL65 FW53+ ELF pack+ MP3.elf
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Capt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 2:57 am Předmět: |
|
|
Jenom chci říct že všechno proběhlo bez problémů, záruku uznali, oprava trvala cca 10 dní. Takže naprostá spokojenost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Založen: 08. 10. 2004 Příspěvky: 396 Bydliště: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 6:56 am Předmět: |
|
|
tož mně se to taky ulomilo ani nevím jak. řešení? stačilo přeložit papírek, utěsnit baterku aby se nemohla ani hnout. a když používám průhledný pouzdro, no problém, na co servis 8o) _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Capt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 12:43 am Předmět: |
|
|
Tak to mě po.... !
Dneska se mobil zase začal vypínat. Přesně to samý jako před opravou. Napadlo mě, jestli to neni špatnou baterkou. Ale všiml sem si, že ji v servisu vyměnili. Takže sem prostě v háji budu muset vyzkoušet ten papírek.
A to sem s tim mobilem nic zvláštního nedělal, na silvestra zůstal samozřejmě doma, nikde nespadnul...
edit 1:05
tak sem tam dal papírky a baterku utesnil... napoprvý mobil nenajel. Tak sem celej naštvanej opět baterku i s instalovanýma papírkama vyndal a znova dal zpátky. Díkybohu už to fungovalo.
edit 2:36
fungovalo to jenom chvíli, potom už to bylo zas jak předtim... asi se nedá nic dělat, příští tejden půjdu prostě znova do servisu.
edit 9.1.2006:
Tak a je znova v servisu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|