clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - 2. instalace SiMoCo

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

2. instalace SiMoCo

Reply to topic     Forum Index -> Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 2:24 pm    Post subject: 2. instalace SiMoCo Reply with quote

Přeji pěkné odpoledne
a prosím o stručný návod, jak nainstalovat SiMoCo pro druhý Siemens Think :
první instalaci mám v Program Files. V této složce jsem vytvořila novou podsložku a do ní nakopírovala opět komplet celé SiMoCo (ten soubor *.DLL jsem v SiMoCo samotném totiž nenašla Embarassed ).
První SiMoCo s C75 chodí hladce, druhé s C55 načetlo Aresář a SMS pouze při prvním připojení. Poté jsem nerozchodila už ani dosud fungující s C75 Crying or Very sad . Musela jsem složku se SiMoCo pro C55 smazat.
Já ale chci SiMoCo pro oba telefony - kde jsem udělala chybu? Musím mít pro každý mobil i jiný COM port? Mám kabel (s nabíjením) do USB naemulovaný na COM 3 hlásící se jako DCA-510.
Děkuji za nápovědu Laughing !!
Hezký víkend!
J. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
J.M.C
mecenáš
mecenáš

33.00 SMM

Příspěvky na SM: 600,-
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 2:28 pm    Post subject: Reply with quote

pokud máš problém s tím,najít 2. mobil v compurtu tak nemusíš instalovat 2. SiMoCo stačí dát v nastavení: vyhledat zařízení a mobla ti to najde Wink wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 2:52 pm    Post subject: Reply with quote

Kaliwoda wrote:
pokud máš problém s tím,najít 2. mobil v compurtu tak nemusíš instalovat 2. SiMoCo stačí dát v nastavení: vyhledat zařízení a mobla ti to najde Wink wink

Dovolím si tak trochu nesouhlasit Hand , protože pak se adresáře a SMS obou telefonů úspěšně promíchají - VYZKOUŠENO wink !
Ostatně i v README.txt u SiMOCo je psáno, že pokud je v rodině více Siemensů, tak že každý musí mít svůj vlastní adresář se SiMoCo. A mě zajímá, co všechno musím nastavit či změnit, aby se oba Siemensy nehádaly.
J. Very Happy
Back to top
uku
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 1:48 pm    Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo Reply with quote

Stačí postupovat dle nápovědy od autora programu.
(vytvořit nový adresář, do kterého nakopíruj soubory SiMoCo.exe a Sx45DLL.dll. po spuštění se vytvoří další podadresáře).
Doporučuji při prvním spuštění použít fci, která je popsána ve starším příspěvku - na "vyhledání" mobilu.
Já jsem si pak vložil jednotlivé zástupce na plochu a přejmenoval dle jednotl. telefonů.

Jestli se nepletu tak u C55 toho o moc víc neuvidíš, pokud nemáš odblokovanou javu.

Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 7:41 am    Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo Reply with quote

uku wrote:
Stačí postupovat dle nápovědy od autora programu.
(vytvořit nový adresář, do kterého nakopíruj soubory SiMoCo.exe a Sx45DLL.dll. po spuštění se vytvoří další podadresáře).
Doporučuji při prvním spuštění použít fci, která je popsána ve starším příspěvku - na "vyhledání" mobilu.
Já jsem si pak vložil jednotlivé zástupce na plochu a přejmenoval dle jednotl. telefonů.

Jestli se nepletu tak u C55 toho o moc víc neuvidíš, pokud nemáš odblokovanou javu.

Díky za odpověď! Ovšem ve svém úvodním příspěvku jsem psala, že jsem před druhou instalací vytvořila novou složku a do ní nakopírovala komplet celé SiMoCo (soubor Sx45DLL.dll jsem samostatně neobjevila Sad ). A přesto se mi ta dvě SiMoCa hádaly Evil or Very Mad Možná záleží na tom, v kterém hlavním adresáři se každá složka SiMoCo nachází?
P.S.: Na odbloku Javy u C55 už pracuji wink
J. Very Happy
Back to top
uku
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 9:27 am    Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo Reply with quote

... soubor Sx45DLL.dll jsem samostatně neobjevila...

nevím jestli není na "objevení" toho souboru nutno povolit zobrazování skrytých souborů... (je ale divné, že ho nemůžeš najít ani s pomocí fce Hledat... předpokládám, žes ji též zkusila)

A co zkusit vymazat dodavadní instalaci SiMoCo a nainstalovat postupně do dvou různých adresářů.
(Předpokládám, že obě verze nespouštíš souběžně, ale ukončíš jedno a pak spouštíš druhé)
Jinak mě už nic nenapadá...

Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 12:19 pm    Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo Reply with quote

uku wrote:
... soubor Sx45DLL.dll jsem samostatně neobjevila...

nevím jestli není na "objevení" toho souboru nutno povolit zobrazování skrytých souborů... (je ale divné, že ho nemůžeš najít ani s pomocí fce Hledat... předpokládám, žes ji též zkusila)

A co zkusit vymazat dodavadní instalaci SiMoCo a nainstalovat postupně do dvou různých adresářů.
(Předpokládám, že obě verze nespouštíš souběžně, ale ukončíš jedno a pak spouštíš druhé)
Jinak mě už nic nenapadá...

Díky za Tvou snahu mi pomoci Applause
Soubor *.dll jsem nalezla právě pomocí fce "Hledat", přímo v SiMoCo ne. Proto instaluji z diskety komplet celý program pro druhý mobil. Zkusím povolit to zobrazování skrytých souborů (předpokládám, že je to někde v Nástrojích). A adresář pro 2. instalaci zkusím vytvořit úplně mimo složku Program files. Holt budu zkoušet Laughing
Měj se hezky.
J. Very Happy
Back to top
uku
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 16, 2006 12:34 pm    Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo Reply with quote

Tak co, jede?
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 8:38 am    Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo Reply with quote

uku wrote:
Tak co, jede?

Jupíí, jede Dancing !!
Na disku C: jsem vytvořila novou složku a teprve do ní nakopírovala celé druhé SiMoCo. A už se to nehádá s první instalací ve složce Program files, hurá Laughing
Hezký den!
J. Very Happy
Back to top
uku
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 3:00 pm    Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo Reply with quote

Jupíí, jede Dancing !!

No vidíš... Applause Very Happy

Reply to topic     Forum Index -> Software All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum