View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:24 pm Post subject: 2. instalace SiMoCo |
|
|
Přeji pěkné odpoledne
a prosím o stručný návod, jak nainstalovat SiMoCo pro druhý Siemens :
první instalaci mám v Program Files. V této složce jsem vytvořila novou podsložku a do ní nakopírovala opět komplet celé SiMoCo (ten soubor *.DLL jsem v SiMoCo samotném totiž nenašla ).
První SiMoCo s C75 chodí hladce, druhé s C55 načetlo Aresář a SMS pouze při prvním připojení. Poté jsem nerozchodila už ani dosud fungující s C75 . Musela jsem složku se SiMoCo pro C55 smazat.
Já ale chci SiMoCo pro oba telefony - kde jsem udělala chybu? Musím mít pro každý mobil i jiný COM port? Mám kabel (s nabíjením) do USB naemulovaný na COM 3 hlásící se jako DCA-510.
Děkuji za nápovědu !!
Hezký víkend!
J.  |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:28 pm Post subject: |
|
|
pokud máš problém s tím,najít 2. mobil v compurtu tak nemusíš instalovat 2. SiMoCo stačí dát v nastavení: vyhledat zařízení a mobla ti to najde  |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:52 pm Post subject: |
|
|
Kaliwoda wrote: | pokud máš problém s tím,najít 2. mobil v compurtu tak nemusíš instalovat 2. SiMoCo stačí dát v nastavení: vyhledat zařízení a mobla ti to najde  |
Dovolím si tak trochu nesouhlasit , protože pak se adresáře a SMS obou telefonů úspěšně promíchají - VYZKOUŠENO !
Ostatně i v README.txt u SiMOCo je psáno, že pokud je v rodině více Siemensů, tak že každý musí mít svůj vlastní adresář se SiMoCo. A mě zajímá, co všechno musím nastavit či změnit, aby se oba Siemensy nehádaly.
J.  |
|
Back to top |
|
 |
uku (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 1:48 pm Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo |
|
|
Stačí postupovat dle nápovědy od autora programu.
(vytvořit nový adresář, do kterého nakopíruj soubory SiMoCo.exe a Sx45DLL.dll. po spuštění se vytvoří další podadresáře).
Doporučuji při prvním spuštění použít fci, která je popsána ve starším příspěvku - na "vyhledání" mobilu.
Já jsem si pak vložil jednotlivé zástupce na plochu a přejmenoval dle jednotl. telefonů.
Jestli se nepletu tak u C55 toho o moc víc neuvidíš, pokud nemáš odblokovanou javu. _________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:41 am Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo |
|
|
uku wrote: | Stačí postupovat dle nápovědy od autora programu.
(vytvořit nový adresář, do kterého nakopíruj soubory SiMoCo.exe a Sx45DLL.dll. po spuštění se vytvoří další podadresáře).
Doporučuji při prvním spuštění použít fci, která je popsána ve starším příspěvku - na "vyhledání" mobilu.
Já jsem si pak vložil jednotlivé zástupce na plochu a přejmenoval dle jednotl. telefonů.
Jestli se nepletu tak u C55 toho o moc víc neuvidíš, pokud nemáš odblokovanou javu. |
Díky za odpověď! Ovšem ve svém úvodním příspěvku jsem psala, že jsem před druhou instalací vytvořila novou složku a do ní nakopírovala komplet celé SiMoCo (soubor Sx45DLL.dll jsem samostatně neobjevila ). A přesto se mi ta dvě SiMoCa hádaly Možná záleží na tom, v kterém hlavním adresáři se každá složka SiMoCo nachází?
P.S.: Na odbloku Javy u C55 už pracuji
J.  |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:27 am Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo |
|
|
... soubor Sx45DLL.dll jsem samostatně neobjevila...
nevím jestli není na "objevení" toho souboru nutno povolit zobrazování skrytých souborů... (je ale divné, že ho nemůžeš najít ani s pomocí fce Hledat... předpokládám, žes ji též zkusila)
A co zkusit vymazat dodavadní instalaci SiMoCo a nainstalovat postupně do dvou různých adresářů.
(Předpokládám, že obě verze nespouštíš souběžně, ale ukončíš jedno a pak spouštíš druhé)
Jinak mě už nic nenapadá... _________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:19 pm Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo |
|
|
uku wrote: | ... soubor Sx45DLL.dll jsem samostatně neobjevila...
nevím jestli není na "objevení" toho souboru nutno povolit zobrazování skrytých souborů... (je ale divné, že ho nemůžeš najít ani s pomocí fce Hledat... předpokládám, žes ji též zkusila)
A co zkusit vymazat dodavadní instalaci SiMoCo a nainstalovat postupně do dvou různých adresářů.
(Předpokládám, že obě verze nespouštíš souběžně, ale ukončíš jedno a pak spouštíš druhé)
Jinak mě už nic nenapadá... |
Díky za Tvou snahu mi pomoci
Soubor *.dll jsem nalezla právě pomocí fce "Hledat", přímo v SiMoCo ne. Proto instaluji z diskety komplet celý program pro druhý mobil. Zkusím povolit to zobrazování skrytých souborů (předpokládám, že je to někde v Nástrojích). A adresář pro 2. instalaci zkusím vytvořit úplně mimo složku Program files. Holt budu zkoušet
Měj se hezky.
J.  |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 12:34 pm Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo |
|
|
Tak co, jede? _________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 8:38 am Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo |
|
|
Jupíí, jede !!
Na disku C: jsem vytvořila novou složku a teprve do ní nakopírovala celé druhé SiMoCo. A už se to nehádá s první instalací ve složce Program files, hurá
Hezký den!
J.  |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 3:00 pm Post subject: Re: 2. instalace SiMoCo |
|
|
Jupíí, jede !!
No vidíš...  _________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|