View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vilo.money kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:54 am Post subject: Mrtva CX65-ka - zachrana dat |
|
|
Ostal mi mrtvy telefon - CX65 (da sa zapnut len ked ho napruzim akoby do vrtule urcitou silou) a potrebujem z neho vytiahnut data (obrazky, smsky atd). Viete mi niekto poradit cez aky soft to z neho dostanem aj ked je vypnuty, prip. co tomu telefonu konkretne moze byt? To ze niekde nema kontakt a ziska ho len ked ho napruzim viem, ale nepodarilo sa mi zistit, ktory kontakt to je, pretoze som precistil asi vsetky ktore som nasiel. Nestretol sa s tym uz niekto??? (telefon ani nespadol, ani som ho neprisadol ani nic podobne, aspon si toho nie som vedomy) Dakujem... |
|
Back to top |
|
 |
krMeEjNzy věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:04 am Post subject: |
|
|
A delal si s nim neco po SW strance (prehravani FW,patchovani...)?kdy se ti to stalo? po com? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:07 am Post subject: |
|
|
SW to bude asi těžko
Jesli ten mobil spojíš s v_klayem nebo x65flasherem (prostě v něj vytáhneš FullFlash), tak potom jde přes Smelter vytáhnout soubory z toho FF... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 9:02 am Post subject: |
|
|
Hm myslím že telefonek bude určitě po pádu, či přisednutí a je prasklá deska, nebo minimálně "odskočený" procesor či flash od plošáku. Pokud jsi si na 100% jistý že nic takového nebylo, okamžitě reklamuj.
Zálohování - s tím telefonem se teď bude pracovat velmi špatně, potřebuješ vygenerovat minimálně loader pro V-klay, tam nemsmí být zapnutý telefon, ale musí být provozuschopný po stisku červ. tlačítka. Toho budeš dosahovat velmi špatně, protože i když telefon pokroutíš, nejsi schopen ověřit při vypnutém stavu zda je "zkroucen správně". No a když se podaří loader musíš ho minimálně dalších 5-30 minut udržet v provozu /ale stále vypnutý/ pro vytažení fullflash z telefonu.
Pokud jde "jenom" o adresář, či hry obrázky a pod, snaž se telefon s kartou zapnout a vytáhnout adresář přes Simoco.
_________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|