clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Pamäťové karty
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Pamäťové karty
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2006 3:00 pm    Předmět: Pamäťové karty Odpovědět s citátem

Všetko o pamäťových kartách odteraz smerujte sem!!

Upozorňujem, že všetky od dnes vytvorené topicy budú zamykané. Je neuveriteľné ako si každý pre svoju kartu založí zvlášť diskusiu. Rolling Eyes

Diskusie, v ktoré už boli založené dávnejšie budú síce ponechané, ale snžte sa to všetko smerovať už sem. wink
Tiež myslím, že by bolo fajn keby ste písali, ktoré karty vám v pohode fungujú. (niečo ako topic v sekcii SX Applause )

BTW offtopic bude mazaný.

Diskusie, v ktorých sa čo to už popísalo:
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=17461
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=18135
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=13453

_________________
C(ME)75
Lasky


Naposledy upravil lacibogi dne pá leden 06, 2006 3:27 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
firewalker
kolemjdoucí

Založen: 22. 08. 2005
Příspěvky: 18
Bydliště: Pardubice

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2006 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dotaz - Mama v telefonu RS-MMC Sand Disc 128MB, ale dnes mi z niceho nic prestala fungovat - telefon ji nenajde, ani po vypnuti/zapnuti, ani vyjmuti, reboot, vlozeni, zapnuti, ctecka zjisti, ze byla pripojenak PC ale neotevre ji, ve vlastnostech hlasi velikost 0B, naformatovat mi nejde, je to na reklamaci???
_________________
ME45 FW28 -> ME45 FW30 -> ME45i FW04 -> own tuning -> CX75 FW05



..::Firewalker::..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2006 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a to nejde naformátovat ani přes format x: nebo Tento počítač-spravovat-správa disků-(x: ) pravým tlačítkem-Naformátovat?
x: je samozřejmě písmeno jednotky
Jestli ne, tak bych jí dal na reklamaci...

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Whitek
administrátor
administrátor

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 1015
Bydliště: Praha 8

41313.42 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2006 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ja pujdu asi do Kingston DV 256MB, http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34144, tam me to dokonce nechaji vyzkouset predem, zaruka 5 let atd... Nekdo tam pise v diskuze ze bude fungovat, tak uvidim...

tak jsem vyzkousel, koupil a jede, doporucuji.

256 ma k uziti 245MB, kopirovani tam kolem 2MBs skrz USB ctecku, neseka se, daji se z ni prehravat filmy(zatim jsem mel jen 7MB a v pohode), vse jak ma Smile

_________________


SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek


Naposledy upravil Whitek dne po leden 16, 2006 10:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
firewalker
kolemjdoucí

Založen: 22. 08. 2005
Příspěvky: 18
Bydliště: Pardubice

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2006 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
a to nejde naformátovat ani přes format x: nebo Tento počítač-spravovat-správa disků-(x: ) pravým tlačítkem-Naformátovat?
x: je samozřejmě písmeno jednotky
Jestli ne, tak bych jí dal na reklamaci...



1- start->run->cmd->format d: -> "Vložte do jednotky D: nový disk.
a stiskněte klávesu Enter, jakmile budete připraveni...
Svazek nelze otevřít pro přímý přístup."

2 - Disk 1 - Vyměnitelné médium (DSmile Žádné médium

říkám že normálně je karta připojena k počítači, přes USB detekuje novy HW, nový vyměnitelný disk, ale nelze k němu přistoupit Sad( zkoušel jsem to i na M75 a karta nebyla detekována Wink

_________________
ME45 FW28 -> ME45 FW30 -> ME45i FW04 -> own tuning -> CX75 FW05



..::Firewalker::..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

Založen: 05. 12. 2005
Příspěvky: 1092
Bydliště: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(

57422.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2006 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě bych ji dal na reklamaci wink
_________________
Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
firewalker
kolemjdoucí

Založen: 22. 08. 2005
Příspěvky: 18
Bydliště: Pardubice

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2006 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SMIKEE napsal:
Určitě bych ji dal na reklamaci wink


jeste si zkusim stahnout Live CD linuxu a uvidime jestli to treba neni windowsama, ze to nejde naformatovat, protoze je mi to fakt divny. jestli nepomuze uz ani linux, tak snad reklamace v pondeli...

_________________
ME45 FW28 -> ME45 FW30 -> ME45i FW04 -> own tuning -> CX75 FW05



..::Firewalker::..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sors
začátečník
začátečník

Založen: 14. 12. 2005
Příspěvky: 66

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jenom tak do diskuse, mam RS-MMC 512MB TRANSCEND, facha ok, sice po kazdym zapnuti to hlasi "karta vadna nebo nezformatovana", ale tzn. karta neni zformatovana a je narvana vsim moznym Laughing ...a jede ok...
_________________
BOSCH Com 608 -> PANASONIC GD 93 -> SE R 600 -> ALCATEL OT 535 -> SIEMENS CX75 + RS-MMC Transcend 512MB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jí zkus naformátovat Very Happy Já jsem udělal jednou formát v PC a od tý doby mi nic takovýho nenapsala a to jí vyndavam rovnou, takže to řve ztráta dat. Jednou jsem jí vytáhl když to ukládalo fotku, ale v pohodě bez problémů Smile
_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sors
začátečník
začátečník

Založen: 14. 12. 2005
Příspěvky: 66

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 12:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no prave po zakoupeni jsem ji zformatoval, vse tam taham pres ctecku karet, no ale proste tuhle hlasku to hlasi po zapnuti tel. porad... a ztratu dat po vyhozeni ven (kdyz se mne nepodari hned to tim nehtem zmacknout) taky, ale tez se nikdy nic nepodelalo.. wink
_________________
BOSCH Com 608 -> PANASONIC GD 93 -> SE R 600 -> ALCATEL OT 535 -> SIEMENS CX75 + RS-MMC Transcend 512MB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mobilteam
začátečník
začátečník

Založen: 22. 11. 2004
Příspěvky: 59

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JE K.O.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MimanN
kolemjdoucí

Založen: 10. 12. 2005
Příspěvky: 27
Bydliště: Vyškof na Moravje

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mel A-Data 256MB, ale mela problemy s pristupovanim na ni, zapisem a tak, tak pujde na reklamaci. Jeste ji mam doma, ve ctvrtek mi dosla Sandisk 512MB a SPOKOJENOST! Koupil jsem ji supr vyhodne - stala me 800,- vcetne posty!!Smile Sice na ni neni zaruka, ale byla v neporusenym obalu a to mi stacilo...kdyby jste nekdo chteli, tak ten borec ma jeste jednu!Wink
_________________
Alcatel 302 -> SE T200 -> M75 + MMC 512MB SanDisk + DCA-540 neorig + DCA-510 orig + HHB-600 FW12 -> FW13 <-> FW16 15 patchu(zatim)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
m@te
kolemjdoucí

Založen: 19. 01. 2005
Příspěvky: 19
Bydliště: SLOVENSKO

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MimanN napsal:
Ja mel A-Data 256MB, ale mela problemy s pristupovanim na ni, zapisem a tak, tak pujde na reklamaci.


Potom daj pls vediet ako to je po reklamacii s nou. Ci ide vpohode.
Uvazujem totiz o kupe bud A-DATA Multimedia Card 512MB RS dual voltage
alebo
Apacer Multimedia Card 512MB RS

Mate este niekto nejake skusenosti s tymito kartami??

Vdaka za odpoved Wink

_________________
Panasonic GD30 -> Samsung SGH-N400 -> Samsung SGH-A300 -> Siemens CX65 -> Siemens CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pjirka
začátečník
začátečník

Založen: 18. 09. 2004
Příspěvky: 78
Bydliště: Sedlčany

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak uz mam konecne prachy a rad bych investoval do pametovky na cx75, chtel bych 1GB, mohl by jste mi nekdo prosim Vas poradit jakou (link), ci vase zkusenosti... Diky moc
_________________
Alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství!!!



Siemens CX75 FW13
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MimanN
kolemjdoucí

Založen: 10. 12. 2005
Příspěvky: 27
Bydliště: Vyškof na Moravje

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m@te napsal:
Potom daj pls vediet ako to je po reklamacii s nou. Ci ide vpohode.
Uvazujem totiz o kupe bud A-DATA Multimedia Card 512MB RS dual voltage
alebo
Apacer Multimedia Card 512MB RS

Mate este niekto nejake skusenosti s tymito kartami??

Vdaka za odpoved Wink


Ja mam ted tu 512 Sandisk a tu A-Data zkusim normalne vratit, nevyuzil bych ji, ale ten borec co mi prodaval tu pulgigovou rikal ze pametovky A-Data jsou docela problemovy..byt tebou tak investuji do Sandisku, precijen je to znacka dodavana spolu s M75 a to uz asi neco znamena!Wink Myslim si ze s nimi by problem byt nemel...

_________________
Alcatel 302 -> SE T200 -> M75 + MMC 512MB SanDisk + DCA-540 neorig + DCA-510 orig + HHB-600 FW12 -> FW13 <-> FW16 15 patchu(zatim)


Naposledy upravil MimanN dne ne leden 08, 2006 7:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Další
Strana 1 z 30

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group