View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pantarei kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 7:07 pm Post subject: AX75 a Java z netu |
|
|
Zkouším do své AX75 dostat nějakou hru z netu a vždycky mi přijde zpráva že můj telefon nepodporuje J2ME aplikace. Což je blbost, protože Ax75 je podporuje, našla jsem si hru u které je tato podpora i napsaná... a zkoušela jsem to z víc serverů a nechala si nastavit několikrát wap smskou i ručně a stejně mi pořád chodí to samé ( |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Jan 06, 2006 7:14 pm Post subject: Re: AX75 a Java z netu |
|
|
Pantarei wrote: | Zkouším do své AX75 dostat nějakou hru z netu a vždycky mi přijde zpráva že můj telefon nepodporuje J2ME aplikace. Což je blbost, protože Ax75 je podporuje, našla jsem si hru u které je tato podpora i napsaná... a zkoušela jsem to z víc serverů a nechala si nastavit několikrát wap smskou i ručně a stejně mi pořád chodí to samé ( |
AX75 javu podporuje určitě....
myslím že sice jenom midp1 ale to je jedno...
to že ti to píše , že tvůj telefon javu nepodporuje, bude asi tím , že AX75 je nový model, a prodejci her jej neznají...
skus , když to budeš stahovat, nějak stáhnout verzi pro C65, ta má myslim stejny rozlišení displaye. _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
Pantarei kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 7:24 pm Post subject: Re: AX75 a Java z netu |
|
|
pip@ wrote: | Pantarei wrote: | Zkouším do své AX75 dostat nějakou hru z netu a vždycky mi přijde zpráva že můj telefon nepodporuje J2ME aplikace. Což je blbost, protože Ax75 je podporuje, našla jsem si hru u které je tato podpora i napsaná... a zkoušela jsem to z víc serverů a nechala si nastavit několikrát wap smskou i ručně a stejně mi pořád chodí to samé ( |
to že ti to píše , že tvůj telefon javu nepodporuje, bude asi tím , že AX75 je nový model, a prodejci her jej neznají...
skus , když to budeš stahovat, nějak stáhnout verzi pro C65, ta má myslim stejny rozlišení displaye. |
To jsem právě zkoušela taky... a nic Javu by to mělo mít stejnou. |
|
Back to top |
|
 |
Pantarei kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 7:43 pm Post subject: Re: AX75 a Java z netu |
|
|
Pantarei wrote: | pip@ wrote: | Pantarei wrote: | Zkouším do své AX75 dostat nějakou hru z netu a vždycky mi přijde zpráva že můj telefon nepodporuje J2ME aplikace. Což je blbost, protože Ax75 je podporuje, našla jsem si hru u které je tato podpora i napsaná... a zkoušela jsem to z víc serverů a nechala si nastavit několikrát wap smskou i ručně a stejně mi pořád chodí to samé ( |
skus , když to budeš stahovat, nějak stáhnout verzi pro C65, ta má myslim stejny rozlišení displaye. |
To jsem právě zkoušela taky... a nic Javu by to mělo mít stejnou. |
Oprava, C65 má sice displej 130x130 a ax75 128x128, ale javu ma midp 2.0 a ja mam 1.0
Tak uz vazne nevim.... |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 7:49 pm Post subject: |
|
|
Jestli máš MIDP1 tak není co řešit... hry psané pro MIDP2 ti nepojedou _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
Pantarei kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 7:54 pm Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Jestli máš MIDP1 tak není co řešit... hry psané pro MIDP2 ti nepojedou |
To je mi taky jasné. Jenže mě nešly stáhnotu ani hry co jsou MIDP1 ( |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|