View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 6:47 pm Post subject: Vypínaní mobilu |
|
|
Čaute, chěl bych poradit s podivným vypínanim mobilu. Mam m65v50, v nem nekolik systemovych i grafickych patchu.... Pri poslednim prehravani firmwaru se mi mobil vdycky sekl na 37%, tak jsem firmw. nahral přes flasher, a znova dal nejake patche.... Taky jsem zformatoval eprom (EEprom tool) Telefon jede v pohodě,ale někdy prostě uděla píp, displej zbělá ale zustane svítit i s klavesnicí. Pak jedine řešení je vyhodit baterii a znova zapnout....
Nevim čím to muže byt, tak budu vděčný za každou info, (proč to tel děla, popřípadě jak to opravit....) Dík |
|
Back to top |
|
 |
m@rko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 6:54 pm Post subject: Re: Vypínaní mobilu |
|
|
kodein wrote: | Čaute, chěl bych poradit s podivným vypínanim mobilu. Mam m65v50, v nem nekolik systemovych i grafickych patchu.... Pri poslednim prehravani firmwaru se mi mobil vdycky sekl na 37%, tak jsem firmw. nahral přes flasher, a znova dal nejake patche.... Taky jsem zformatoval eprom (EEprom tool) Telefon jede v pohodě,ale někdy prostě uděla píp, displej zbělá ale zustane svítit i s klavesnicí. Pak jedine řešení je vyhodit baterii a znova zapnout....
Nevim čím to muže byt, tak budu vděčný za každou info, (proč to tel děla, popřípadě jak to opravit....) Dík |
No ja myslim ze to bude prave tych par patchov. Si dat cisty fullflash a nedavaj ziadne patche. Uvisis ci to bude robit. Ak ano, je problem niekde inde ako v softe.
Raz aj mne obycajny graf. patch robil galibu. _________________ ..:: m@rko ::..
- - C55 full tunning > M65@CX70 fw56 Linux tuning, volny pad z 2. poschodia, doteraz funguje a neodvrava. Nepoznam lepsi telefon - - |
|
Back to top |
|
 |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 7:03 pm Post subject: |
|
|
Fon mi to nikdy nedělal, ik dyž jsem ho měl napatchovany (hodně), jen jsem do nej přidal black list, vypnuti hlasky u handsfree,odstraneni carek v adresari a wv klienta. Tak by to mohlo byt tim nebo mne jeste napada....
Kaí se nejak fon, když jsem hodnekrat pouzil format eprom? (EEprom form)? |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sun Jan 15, 2006 7:29 pm Post subject: |
|
|
niekde bolo uvedené, že prehratie pamäti by malo byť aspoň na 2 tisíc...
čudné veci sa niekedy stavajú: ja som prehrával úspešne fw veľakrát a naposledy na C72 s orig. fw a orig. káblom to nešlo ďalej ako po 6 percent. A tak skončil fón v servise, je len mesačný, prečo? (cesta elektrónov je niekedy nevyspytateľná)  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|