clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens bez hranic
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens bez hranic
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 734
Bydliště: Překrásné Brno

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: po leden 09, 2006 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pajas napsal:
Asi dost blbá otázka ale tohle do mé C60 nenarvu že?

NE

_________________
Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...



CX65v50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5474
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
133074.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: po leden 09, 2006 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

milan_ruzicka napsal:
Pajas napsal:
Asi dost blbá otázka ale tohle do mé C60 nenarvu že?

NE
pokud se dají u C60 měnit ikonky, tak proč ne?
ehm, ale nevim, jak by to vypadalo.... C60 má dost malej displej, a tat tak se tam vleze 3x3 ikonky.... ty ikonky 4x3 by musely být hodně maly

_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8000)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 09, 2006 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pip@ napsal:
milan_ruzicka napsal:
Pajas napsal:
Asi dost blbá otázka ale tohle do mé C60 nenarvu že?

NE
pokud se dají u C60 měnit ikonky, tak proč ne?
ehm, ale nevim, jak by to vypadalo.... C60 má dost malej displej, a tat tak se tam vleze 3x3 ikonky.... ty ikonky 4x3 by musely být hodně maly


Myslím že tímhle nemá senu se zaobírat... C60 má display 101x80... a jedna ikonka na x65 ma kolem 40x30... stejně se to tam nevejde...

_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 09, 2006 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pip@ napsal:
milan_ruzicka napsal:
Pajas napsal:
Asi dost blbá otázka ale tohle do mé C60 nenarvu že?

NE
pokud se dají u C60 měnit ikonky, tak proč ne?
ehm, ale nevim, jak by to vypadalo.... C60 má dost malej displej, a tat tak se tam vleze 3x3 ikonky.... ty ikonky 4x3 by musely být hodně maly


Myslím že tímhle nemá senu se zaobírat... C60 má display 101x80... a jedna ikonka na x65 ma kolem 40x30... stejně se to tam nevejde... a 3x4 ne 4x3... 4x3 nejde a nepujde... asi preklep...

_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kb
badatel
badatel

Založen: 01. 01. 2005
Příspěvky: 111

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel jsem dát menu 12 ikon do C 75 a pořád mi tam při listování vyskakovala bílá obálka.Když jsem zajel na nastavení , tak zmizela.Dal jsem zpšt zálohu a vše je v pořádku.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rgregar
začátečník
začátečník

Založen: 30. 08. 2005
Příspěvky: 40
Bydliště: Vizovice(Valašsko/ČR) Telefon: C75 fw22+p

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TO kb:(Zkoušel jsem dát menu 12 ikon do C 75 .....)
Mně to 12ti ikonové menu z Bonfireova článku (FlexMem light) v mojí C75 fw22 funguje bez problémů. Prostě jsem ho tam nahrál, nic nemazal a Smile funguje Smile

TO ALL:
Jak to je s menu jiné šířky než 3x - např v galerii představené 4x4 m.molnara?
Někdo tady psal že to nebude fungovat. Napíšete někdo podrobnosti?

_________________
Zkusíme, uvidíme Anxious

Er1018->TriumAri@->ME45i+patche!!->CF62(omyl) ->C75+DCA510= //manželceS6->A50+patch->A65spláchlaWC d'oh! ->MC60


Naposledy upravil rgregar dne út leden 10, 2006 10:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ond
začátečník
začátečník

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 77
Bydliště: Praha

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dal jsem si do c65 menu (3x5), ale vsechny ikony jsou cerny, nevim co s tim, poradte
_________________
n3x.info



Motorola V100 => Siemens C35i => A55 => A52 => C65 (fw 25>43>56) => SXG75 (fw 26) + Fujitsu-Siemens Pocket LOOX C550 (WM 5>6) + SE K320i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rgregar napsal:
TO kb:(Zkoušel jsem dát menu 12 ikon do C 75 .....)
Mně to 12ti ikonové menu z Bonfireova článku (FlexMem light) v mojí C75 fw22 funguje bez problémů. Prostě jsem ho tam nahrál, nic nemazal a Smile funguje Smile

TO ALL:
Jak to je s menu jiné šířky než 3x - např v galerii představené 4x4 m.molnara?
Někdo tady psal že to nebude fungovat. Napíšete někdo podrobnosti?


d'oh! víš co... zkus si to nakresli na papír jak se pohybujes ve 3 a prenes to na 4... a pokud jsi linej tak si to nahraj do mobilu a uvidis jak se muzes nekorektne pohybovat nahoru a dolu Angel

_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
nerow
tuner
tuner

Založen: 21. 11. 2005
Příspěvky: 1225
Bydliště: Turnov

8011.36 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2006 8:34 am    Předmět: mcccx65 Odpovědět s citátem

Stáhl jsem si novou verzi mccx65 a místo anglickýho nebo českýho jazyka tam mám samý klikyháky.Kde se dá do toho sehnat čeština nebo ji tam nastavit???
_________________
Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
nerow
tuner
tuner

Založen: 21. 11. 2005
Příspěvky: 1225
Bydliště: Turnov

8011.36 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2006 8:36 am    Předmět: mccx65 Odpovědět s citátem

dobrý už jsem na to přisel.Už tam mám anglinu
_________________
Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2006 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rgregar napsal:

TO ALL:
Jak to je s menu jiné šířky než 3x - např v galerii představené 4x4 m.molnara?
Někdo tady psal že to nebude fungovat. Napíšete někdo podrobnosti?


Musí bejt vždy zachována matice menu 3x3/4/5/6!!!Pokud použijete matici 4x3/4/5 tak to sice bude fungovat,ale pohyb v menu bude divnej.
Siemens podporuje šíři matice jen tři ikony!!!

_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2006 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
rgregar napsal:

TO ALL:
Jak to je s menu jiné šířky než 3x - např v galerii představené 4x4 m.molnara?
Někdo tady psal že to nebude fungovat. Napíšete někdo podrobnosti?


Musí bejt vždy zachována matice menu 3x3/4/5/6!!!Pokud použijete matici 4x3/4/5 tak to sice bude fungovat,ale pohyb v menu bude divnej.
Siemens podporuje šíři matice jen tři ikony!!!


mno podrobně řečeno se ti bude v menu 4x4 posouvat při pohybu dolu na pátou ikonu na první řádek čtvrtou ikonu... a tak dále.. v každém řádku ti uskočí výběr o jendo pole doleva... takže bude při pohybu dolu diagonální výběr... tzn pěkně na píp...

_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Storm000
badatel
badatel

Založen: 23. 12. 2005
Příspěvky: 114
Bydliště: Žilina

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 25, 2006 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam jednu otazku:
Ako mam v Paint shop pro nastavi na .png obrazok transparentne pozadie ked chcem aby v menu tel boli len ikonky a v pozadi téma???
podarilo sa mi to vytvorit ale ked som ho ulozil ako png tak automaticky nastavilo biele pozadie.
Prosím poradte Crying or Very sad

_________________
MC60 => C75

ICQ:326-877-336

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Storm000
badatel
badatel

Založen: 23. 12. 2005
Příspěvky: 114
Bydliště: Žilina

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 25, 2006 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vezne to tu nikto nevie??? Crying or Very sad
_________________
MC60 => C75

ICQ:326-877-336

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 25, 2006 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus file-export-png optimizer... tam máš plno nastavení a je tam i průhlednost wink
_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group