clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Školení: Zálohovaní a obnova dat
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Školení: Zálohovaní a obnova dat

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 10:45 pm    Předmět: Školení: Zálohovaní a obnova dat Odpovědět s citátem

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=156
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Amber
začátečník
začátečník

Založen: 10. 07. 2004
Příspěvky: 51
Bydliště: Tanvald, Husova 596

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 8:37 am    Předmět: složky flexmemory Odpovědět s citátem

Co je obsahem jednotlivých složek? Některé jsou jasné, některé ne...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Tomas Tichy
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 12:41 pm    Předmět: SiMoCo mi nedovoli kopirovat adresar Odpovědět s citátem

Proc mi SiMoCo nedovoli kopirovat adresare pro zalohu (ani rovnou pres F5 ani pres menu) ? Nefunguje ani vyber CTRL+prave tlacitko mysi. Mam SiMoCo 2.0.3 neregistrovanou verzi. Mam platnou registraci na Sx45, tak predpokladam, ze ji muzu pouzit. Muzete mi poradit ? Diky TT[/b]
Návrat nahoru
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 2:13 pm    Předmět: Re: SiMoCo mi nedovoli kopirovat adresar Odpovědět s citátem

Tomas Tichy napsal:
Proc mi SiMoCo nedovoli kopirovat adresare pro zalohu (ani rovnou pres F5 ani pres menu) ? Nefunguje ani vyber CTRL+prave tlacitko mysi. Mam SiMoCo 2.0.3 neregistrovanou verzi. Mam platnou registraci na Sx45, tak predpokladam, ze ji muzu pouzit. Muzete mi poradit ? Diky TT[/b]

Problém je ve verzi. starší verze měly několik mušek, nejnovější verzi si stáhneš tady http://www.mysiemens.cz/ms/simoco/

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Seten
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 594
Bydliště: Brno

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ktory program mi jednoznacne odporucate na zalohovanie adressbook z MMC pre SL45i. ? Potreboval by som to tak aby som nemal problem ich aj obnovit.

(mam citacku)

_________________
SX1 , SL45i, SL45i.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SlovakSoft
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

Založen: 16. 09. 2004
Příspěvky: 58

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seten napsal:
Ktory program mi jednoznacne odporucate na zalohovanie adressbook z MMC pre SL45i. ? Potreboval by som to tak aby som nemal problem ich aj obnovit.

(mam citacku)


Na zalohovanie adresara pouzivam VisSie 1.6.0.0, lokalizoval som ho do slovenciny, zatial nesklamal. Exportuje do .CSV a importuje v pohode, aj obsiahly adresar (teraz mam zhruba 270 viacpolozkovych kontaktov).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Seten
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 594
Bydliště: Brno

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Da sa aj ten subor menit? Myslim tak aby som nepouzival ten vissie
_________________
SX1 , SL45i, SL45i.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SlovakSoft
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

Založen: 16. 09. 2004
Příspěvky: 58

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seten napsal:
Da sa aj ten subor menit? Myslim tak aby som nepouzival ten vissie


Myslis menit subory s priponou .adr, ktore sa nachadzaju v priecinku Addressbook? Este som nepocul, ze by sa s nimi nieco dalo robit, nefungovalo mi ani ked som ich len tak priamo nakopiroval na kartu. Takze zalohovat vsetko ostatne cez Siemens Data Suite, ale adresar cez VisSie. Ak si myslel prave toto...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Seten
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 594
Bydliště: Brno

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bolo myslene ked otvorim *.csv v exceli a dorobim tam par mien. Ked to dam do vissie ulozit spat do mobilu tak ci to ide?
_________________
SX1 , SL45i, SL45i.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SlovakSoft
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

Založen: 16. 09. 2004
Příspěvky: 58

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seten napsal:
To bolo myslene ked otvorim *.csv v exceli a dorobim tam par mien. Ked to dam do vissie ulozit spat do mobilu tak ci to ide?


Hmmm, nerobil som to, ale nevidim dovod preco by to nemalo fungovat. Preco to ale neditovat rovno vo VisSie?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SetenI
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hromadne menenie cisiel napriklad pre predvolbu +421 alebo +420. Dokladanie adries a inych udajov.
Návrat nahoru
Seten
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 594
Bydliště: Brno

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ja.

A este cez import vlozit moju databazu kontaktov do suboru

_________________
SX1 , SL45i, SL45i.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Robert Kazik
kolemjdoucí

Založen: 23. 02. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2005 7:45 pm    Předmět: obnova dat pro ME45 se nedaří Odpovědět s citátem

Ahoj, podle článku zálohováni a obnova dat u Siemens ME 45 jsem se snažil odstranit vadné hlášky v adresáři - vše šlapalo až na to, že při pokusu o zpětné nahrání adresáře ze záloh telefon zahlásil Adresář zničen a nic do něj přes SiMoCo neleze (resp. na telefonu se tváíří jako prázdný, nějaký bity tam jsou. Nerozumím také, proč při kopírování souborů ze SiMoCo Průzkumníka podadresáře stále mění svoji velikost, i když je zadáno "nahradit". Pokud víte co s tím, dejte vědět prosím. Dík Rob
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group