View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
B3rrY kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 8:57 pm Post subject: Problém s ugradem firmware na S65 |
|
|
Mám tento problém: Kamarád mi řekl, ať mu přehraju firmware. Stáhnul jsem si ho (oficiální od Siemense), mám kabel Ma-8730P.
Když spustím upgrade tak vše běží, ale jak se hledá telefon tak napíše že nejde připojit (objeví se tam číslo s voltama, např: 4,023V) nebo napíše že nelze najít telefon a že to mám udělat manuálně. Zkoušel jsem to podle návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362 dokonce i podle toho co mi to tam píše, ale nic. Prostě se napíše, že nelze připojit telefon. Kabel je v pořádku: Předevčírem jsem si s ním upgradoval svůj CX75. Z ty S65 přes něj dou kopírovat soubory. Tak už nevím.
Předem děkuji! |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:26 am Post subject: |
|
|
Stiahni WinSWUP a v nom daj pri vypnutom mobile Skip pre-check, stlac Start a hned nato kratko stlac cervene tlacitko na mobile _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|