Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
forcius začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 9:19 pm Předmět: pomoc pri ukladani textu do telefonu |
|
|
Ahojte!
Mam, problem s ukladanim trextu do S65. Mam FW50, nejake patche ci uz graf, alebo systemove. Chcem si ulozit knihu do telefonu, rad citam..problem je v tom, ze mi moja S neprecita diakritiku...texty su vo formate txt..bez diakritiky mi to ide v pohode, ale s nou to zmrzne..ak mate niekto podobne skusenosti, prosim ozvite sa mi ...vopred dakujem.
marek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 9:21 pm Předmět: |
|
|
Mno neviem ale podla mna by mal txtcka s diakritikou citat normalne... Ja som to skusal a no problem... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
Čítať knihu len tak je dosť blbosť. Stiahni si nejakú aplikáciu. Napr. Readmaniac alebo Microreader.
Inak väčšie texťáky sa v mobile sekajú, to je "normálne". _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 7:41 am Předmět: |
|
|
Inak ked si stiahnem nejaky subor vo formate PDF a potom ho budem citat v mobile cez nejaky app tak si budem moct aj nastavit na aku stranu chcem ist? Alebo budem musiet vzdy zacinat od zaciatku a scrollovat to az tam kde som prestal? _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 1:38 pm Předmět: |
|
|
whitewash napsal: | Inak ked si stiahnem nejaky subor vo formate PDF a potom ho budem citat v mobile cez nejaky app tak si budem moct aj nastavit na aku stranu chcem ist? Alebo budem musiet vzdy zacinat od zaciatku a scrollovat to az tam kde som prestal? |
ReadManiac i MicroReader mají záložky.
EDIT: A třeba ReadManiac, který používám já, se ti otevře i bez toho na stránce, kde jsi přestal. _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|