clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zkušenosti z kabelem za 300
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zkušenosti z kabelem za 300
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Doplňky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pepsa
kolemjdoucí

Založen: 31. 10. 2005
Příspěvky: 22
Bydliště: Boskovice

8.50 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 28, 2006 11:52 am    Předmět: Zkušenosti z kabelem za 300 Odpovědět s citátem

Jednoho krásnýho dne sem si koupil kábl v prodejně první mobilní (1m), kde sem našel nejlevnější kabel v okolí. Na stránkách mají u něho naspaný, že je to obdoba DCA-510. Hned v prodejně sem si všiml, přes průhlednej konektor, že má spojený některý piny rezistorem, jak tady máte někde na stránkách ten návod. Tak sem si říkal že by měl jet. Doma sem ho zapojil jen do telefonu a šok byl že mobil ho viděl jako DCA-540, ale jakmile sem ho píchl do usb tak se už ukazoval jako DCA-510. Nainslatoval sem originální ovladače od siemensu pro kabel DCA-510, bez komplikací. I když je kabel značky Aligátor a byly k němu ovladače, radši sem tam dal ty od siemensu... do dneška mi fungují dobře. Flashuju a patchuju v pohodě, teda jen s vypnutým nabíjením, se zapnutým nabíjením se mě mobil ani nechce spojit s v klayem. ale to mě zas tam netočí... Sem s ním spokojen, nevím jestli to třeba není kus od kusu, protože sem tady viděl hodně lidí co nemohly rozjet neoroginál 510 za pár stovek. Kdo se rozmýšlí o koupi levnýho kabelu (315) tak tady má odkaz> zde
_________________
siemens C10, S25, CX75

sony ericsson T68i, K700i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 28, 2006 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Člověče,ty jim děláš prodejce
_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pepsa
kolemjdoucí

Založen: 31. 10. 2005
Příspěvky: 22
Bydliště: Boskovice

8.50 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 28, 2006 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedělám to není reklama!!!! jen tady ostatní měli problémy z levnejma kabelama, tak sem jen napsal mojí zkušenost.
_________________
siemens C10, S25, CX75

sony ericsson T68i, K700i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 24. 06. 2005
Příspěvky: 474
Bydliště: panelák v Brně...

2378.10 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 10:03 am    Předmět: Taky mám! Odpovědět s citátem

Zdravím Laughing ,
tak úplně přesně tenhle káblík mám i já . A použila jsem ovladače z přiloženého CD. Poprvé se nenainstalovaly korektně (nebyly k nalezení pro přidání nového HW) - a kabel se hlásil jako DCA-540. Po odinstalování a následném znovuinstalování už ovladače nalezeny byly a od té doby se kabel hlásí jako DCA-510. Se SiMoCo funguje dobře.
Hezký den!
J. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámoš má kabel od aligátora z aaamobil a když ho připojí jenom tak, tak mobil píše, že to je 540, když k PC, tak taky 540, když dá ovladače, tak 510 (vklay ho normálně vzal, ale nemá loadery)... Jenom má problém, že podle jeho slov "jednou jde a jednou ne"....
_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pnov
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 383
Bydliště: Trhové Sviny

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 11:33 am    Předmět: Re: Taky mám! Odpovědět s citátem

Joan napsal:
Zdravím Laughing ,
tak úplně přesně tenhle káblík mám i já . A použila jsem ovladače z přiloženého CD. Poprvé se nenainstalovaly korektně (nebyly k nalezení pro přidání nového HW) - a kabel se hlásil jako DCA-540. Po odinstalování a následném znovuinstalování už ovladače nalezeny byly a od té doby se kabel hlásí jako DCA-510. Se SiMoCo funguje dobře.
Hezký den!
J. Very Happy

Nezbývá než gratulovat, já dal za kabel před rokem 811,- vč poštovného. d'oh!
Alespoň že instalace byla bez problémů. Applause

_________________
M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)

Uživatel Zdravého selského rozumu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Socca7
kolemjdoucí

Založen: 29. 01. 2006
Příspěvky: 28

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 02, 2006 10:45 pm    Předmět: Kabel za 3k Odpovědět s citátem

No taky gratuluju,ja mel z 1m "jen" DCA540 za 250 Crying or Very sad ale znamej mi ji ted prekopal na 510 a beha nadherne,bez problemu,uplny zuzo wink Dancing
_________________
CX70,Aero menu,Jimm,Opera,uprava joysticku:) DCA 510 - specialni vyroba...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
simp
moderátor
moderátor

Založen: 23. 07. 2005
Příspěvky: 1244
Telefon: S65
11968.90 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám kabel DCA-540 za 120 Kč . Nevím ani, co je to za značku. Objednal jsem si ho společně s telefonem, takže jsem vlastě ani neplatil poštovné. Jako DCA-540 funguje dobře.

Teď mám kabel stejný jako Joan za 300 Kč, funguje spolehlivě jako DCA 510.

_________________
M50 unlock java † CX70 FW56 Elfpack 2.3 † S65 FW58 Elfpack 2.3


Naposledy upravil simp dne čt říjen 11, 2007 11:47 am, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jahha
začátečník
začátečník

Založen: 11. 11. 2004
Příspěvky: 51

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten kabel od 1m je v pohodě. Teda koupil jsem ho tam ale nechtěl mi najít ani ovladače. Tak jsem jim ho s tím přinesl a dostal do ruky druhý. A ten jede bez problémů. Hlásí je jako 510. Pohoda.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5474
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
133074.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám dva kabely:
original DCA-540 - ten mě stál 600 a kupoval jsem ho společně s mobilem...

potom jsem přišel na SM a viděl, co se s mobilem dá dělat, tak jsem si po delší době koupil neoriginál co se hlásí jako DCA-510 a stál mě 300

_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8000)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
fanny911
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 09. 2005
Příspěvky: 448

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 05, 2006 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem koupil originalni DCA-510 primo od siemensu na inzerat za 300 i s postou, ke kabelu mi ten typek vypalil i nejake programy a dal mi k tomu i origo CD, zaruku mam jeste 13 mesicu... a jsem vysmaty Applause Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

15737.46 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem chtel pod stromeček kabel pro muj MC60 ,.,. dostal jsem takovej nejakej ten levnej nezmaneho vyrobce ,. s minimalnim popisem a cd s oladacem ,.,. kabel jse hlasi jako DCA-510 a,. teraz snim robim vsetko aj na moj novy CX75 .,., takze staci dobre najst ., a nikdy som nemal problem.
_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
anon
kolemjdoucí

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam origo DCA-510, uz asi 5 let, je to podle me klasicky PL2303 prevodnik.

Zde na SM ale je chyba, posledni driver neobsahuje nic:

Driver kabelu DCA-510 USB-UART Tx Line
Poslední aktualizace: 16.02.2007
Pre kábel USB-UART Tx Line

nejde stahnout...

Momentalne zapasim, jak rozchodit GPRS, s WL500 normalne jede (pres tento kabel) net (stacilo jen napsat apn internet a vytacene cislo), ale z WinXP se neane pripojit :-(((
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DarkLegion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 06. 2007
Příspěvky: 373
Bydliště: okr. Snina Telefon: BQS EL71

1453.28 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ked som nemal ziaden kabel tak som si podla jednej schemy odtial urobil do COM portu a hlasi sa mi ako DCA510 - ide patchovat ale nejde Simoco

potom som vsak kupil notebook a viac doma niesom ako som tak som potreboval nieco do USB...na vianoce som sa dockal Foof kablu dca510 ale musel som si doma napajkovat tie dva rezistory...ide patchovat ale simoco ma niekedy problemy pri kopirovani do telefonu Think musim vytiahnut a znova zasunut do telefonu a pc a restartnut Simoco

potom mi kamaraat podaroval svoju byvalu cx75 a dal mi k nej aj kabel - original DCA510 od siemensu a slape ako hodinky vo vsetkom Dancing

_________________
SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
michalkopecky
redaktor
redaktor

Založen: 30. 11. 2004
Příspěvky: 1541
Bydliště: Praha Mobil:Siemens CX70

13617.60 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem svůj DCA-510 koupil přes spolužáka, který dělal v obchodě s elektronikoum asi před dvěma roky za nějakých 150 kč nebo míň. Už si nepamatuju přesně. Je to ten od Aligátoru. A do teď šlape docela dobře Smile
_________________
N3410 Sad > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 Smile > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)

SM
______________________________
http://droidik.blogspot.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Doplňky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group