Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
deny.cz začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so únor 04, 2006 7:45 pm Předmět: Patchovaná SX1 nejde zapnout |
|
|
Mám patchovanou SX1 (patche na Avkon, Eidpic, Backgroundimage atd.) Problém nastává, když telefon vypnu. Telefon se mi opětovně podaří zapnout někdy i na třicátý pokus. Vždycky jen naběhne to startovací oko, ale ten pruh nahoře se neukáže (tady poznám, že je zle). Vytáhnu baterku a zkouším to znovu a znovu. Někdy ani to nepomůže a jsem nucen použít trojhmat a telefon zformátovat, poté se již bez problémů zapne. Nevíte někdo, co s tím? Dá se nějak patchovat přímo na C? Nebo jak patchovaný telefon bez problémů zapnout? _________________ [email protected] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Zaslal: so únor 04, 2006 7:55 pm Předmět: |
|
|
patche mas presmerovane na kartu?aku mas kartu?skus nahrat ine subory...
ale prehrat firmware este raz:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NoxAngelus začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 06, 2006 3:40 pm Předmět: |
|
|
asi je fakt najpravdepodobnejsie ze nemas predom nakopirovane potrebne subory na potrebne miesta... _________________ There where the will is, is also a way...
Česť práci a Sovietskemu zväzu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|