clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Java Midlet Installer pro SXG75
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Java Midlet Installer pro SXG75
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 02, 2006 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě skusím nahrát ReadManiaca, třeba bude fungovat.
_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Devastat
kolemjdoucí

Založen: 13. 01. 2006
Příspěvky: 9

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 07, 2006 2:29 pm    Předmět: Java Midlet Installer Odpovědět s citátem

Ahoj Bezy, promin ze rusim, psal si ze Java Midlet Installer funguje jenom s kabelem.....takze i kdyz BT mi vlastne udela virtualni COm tak to installer nenajde jo?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FOXXX
VIP
VIP

Založen: 20. 09. 2004
Příspěvky: 2424
Bydliště: Zubří (okres Vsetín)
Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 07, 2006 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bezy si to asi nečetl, tak snad neva, že ti odpovím já.... wink
Bohužel to opravdu komunikuje pouze s kabelem DCA-540 a nijak jinak.

_________________
S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
copus
začátečník
začátečník

Založen: 05. 03. 2005
Příspěvky: 74

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 07, 2006 11:12 pm    Předmět: FW22 Odpovědět s citátem

Tak jsem si nainstaloval FW22 a JMI mi nenadetekuje telefon,MPM jede v pohode.To mi teda vadi,jak tam dostat operku?
_________________
C25 -> M55 -> SXG75 a zase FW12

+SanDisc1GB+DCA-540

+CardReaderWriter-Hama
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukni se do systému, když máš připojený mobil na kterém portu je "Siemens diagnostic interface". Tento port používá JMI. Pokud došlo ke změně pokusil bych se jako první reinstalovat JMI. Pokud to nepomůže byla by tu jedna možnost a to nakopírovat hru do adresáře brew/mod/java_ams/config/apps anebo games - pak restart a je to v telefonu. Ale to lze pouze pomocí QPST anebo BitPim a oba dva tyto programy používají stejný port jako JMI - takže problém zřejmě nastane také Think . Další možnost je instalace z netu přes interní prohlížeč - tuto možnost mám osobně nejradši, protože nepotřebuješ .jad a pokud je java schopná na telefonu běžet tak ji takto nainstaluješ vždy.
Jako první bych však hledal problém v instalaci JMI a připojení mobilu(ovladače) - JMI vždy a bez problémů a velice rychle a ochotně mobil nachází.

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 11, 2006 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ještě mě napadlo: nemáš náhodou spuštěné qpst na pozadí v pc? Ono ti tím pádem blokuje port, který používá i JMI a to se nemůže s telefonem spojit.
_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005
Příspěvky: 524
Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách
Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 11, 2006 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdy stačí jen při spuštění JMI když se nedetekuje mobil vytáhnout kabel z mobilu a zase ho tam zasunout. Když tohle počítač pozná, je to slyšet. Pokud teda máš nastavený normální zvukový schéma ve Win.
_________________
-> Jdoucí na smrt tě zdraví <-

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alkhazali
začátečník
začátečník

Založen: 08. 09. 2004
Příspěvky: 83

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 8:19 pm    Předmět: minipocketreader Odpovědět s citátem

nahral jsem pres to mobipocket reader a telefon po resetu nabehne na zadani PINu a kdyz ho zadam, tak zase a tak porad dokola. nevite co s tim?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus pred zadavanim PINu smazat ten JAR a JAD ze slozky kam to JMI hazi pres bitpim nebo EFS explorer (ale ted zpameti nevim kam se to hazi)
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
alkhazali
začátečník
začátečník

Založen: 08. 09. 2004
Příspěvky: 83

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 20, 2006 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pres bitpim se to nechyta a EFS explorer chce nejakej kod, kterej by nechtel kdybych nainstaloval customization, kterou nenainstaluju, protoze nemuzu zapnout telefon Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
eso.rimmer
badatel
badatel

Založen: 17. 12. 2004
Příspěvky: 109
Bydliště: NM, 788 03

338.94 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 28, 2006 10:58 am    Předmět: EF81 Odpovědět s citátem

Nevíte někdo, jestli stejnej postup nahrátí java her či aplikací platí i pro EF81, a pokud ano, tak lze k tomu využít i USB kabel, který je s tímto telefonem dodáván? dikec za odpovědi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
FOXXX
VIP
VIP

Založen: 20. 09. 2004
Příspěvky: 2424
Bydliště: Zubří (okres Vsetín)
Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 28, 2006 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, postup je stejný, potřebuješ JMI a jinak, než přes kabel to nenainstaluješ. Teda kromě downloadu z netu
_________________
S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
eso.rimmer
badatel
badatel

Založen: 17. 12. 2004
Příspěvky: 109
Bydliště: NM, 788 03

338.94 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 28, 2006 12:34 pm    Předmět: EF81 Odpovědět s citátem

A není možné využít jiný program, který umí zobrazit celou strukturu mobilního telefonu, pokuď mě paměť nešálí, tak to šlo například u programu SIMOCO, alespoň u mé CX65.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
FOXXX
VIP
VIP

Založen: 20. 09. 2004
Příspěvky: 2424
Bydliště: Zubří (okres Vsetín)
Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 28, 2006 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u tohohle mobilu ti simoco nepomůže. Dá se použít Bitpim, a pokud máš udělanou customizaci (nevím, jestli je k dispozici u EF) tak QPST a SXGexplorer. V těch se dá umístění vyhledat a nahrát. Nejjednodužší je ale každopádně JMI.
_________________
S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
eso.rimmer
badatel
badatel

Založen: 17. 12. 2004
Příspěvky: 109
Bydliště: NM, 788 03

338.94 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 28, 2006 12:43 pm    Předmět: EF81 Odpovědět s citátem

To je pravda, ale vzhledem k tomu, že nemám DCA-540 kabel, tak je to pro mě zatím pase, nicméně díky za odpovědi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group