clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - GPS Software pre SXG75 (internal)
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

GPS Software pre SXG75 (internal)
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 54, 55, 56  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co cakate od GPS v SXG75?
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta
35%
 35%  [ 25 ]
Vizualnu navigaciu (obrazkovu)
32%
 32%  [ 23 ]
Detaily polohy a rychlosti
16%
 16%  [ 12 ]
Roznu "free time" funkcionalitu
15%
 15%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 71

Autor Zpráva
feretti
badatel
badatel

Založen: 15. 01. 2006
Příspěvky: 141
Bydliště: Bratislava

265.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 11:27 pm    Předmět: GPS Software pre SXG75 (internal) Odpovědět s citátem

Caute,

JE TO TU: Prva funkcna demo verzia GPS Software s nazvom "SPOT" od Sky-Labs (demo-funguje)
Tato vec v Jave bezi na vsetkych mobiloch, ktore podporuju MIDP2.0/CLDC1.0, NMEA, GPS - teda SIEMENS SXG75!!! Applause

Dnesnym dnom oznamujem, ze som objavil *.jar, ktora funguje na SXG75 a pracuje rovnako podobne ako OziExplorer v PC... Smile

download do PC:
http://www.skylab-mobilesystems.com/en/products/spot.php#data

download do SXG75
http://micro.skylab-mobilesystems.com

Treba v mobile nastavit v "settings" provider:LocationAPI(JSR-179)

[/img]

_________________
S6 - S35 - S45 - S55 (dead) - S65 - S75 (5dni) - SXG75 & 512MB SanDisc (48º9'21''N, 17º9'30''E)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 29. 10. 2005
Příspěvky: 906
Bydliště: Rotava

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 11:59 pm    Předmět: Super Odpovědět s citátem

To je skvělá zpráva. Hned jak budu mít trochu čas tak to testnu. Děkuju moc za velmi doboru zprávu. Těch se zatím objevilo velmi málo.
_________________
C25 -> C35i -> C45 -> M55 -> MC60 -> CX65 -> SXG75(fw22) + 1GB RS-MMC + IMS 700 + HHB 700 + S75(fw40) na porovnani
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sibstr
badatel
badatel

Založen: 05. 10. 2004
Příspěvky: 198
Bydliště: Prague

270.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je skvěká zpráva, ted jsem to byl vyzkoušet... Program to je pěknej, ale satelity nikde Sad Zobrazuje to náký informace z GPS a nebo to je prostě jenom program ořezanej o jakoukoli komunikaci s GPS modulem v telefonu???
+ přihazuju odkaz na více informací http://www.skylab-mobilesystems.com/en/products/spot.php
Jestli to bude nějak rozumě fungovat, tak budu muset taky vymyslet, jak a kde za to utratit těch 29$ Neutral
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
feretti
badatel
badatel

Založen: 15. 01. 2006
Příspěvky: 141
Bydliště: Bratislava

265.50 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sibstr napsal:
To je skvěká zpráva, ted jsem to byl vyzkoušet... Program to je pěknej, ale satelity nikde Sad Zobrazuje to náký informace z GPS a nebo to je prostě jenom program ořezanej o jakoukoli komunikaci s GPS modulem v telefonu???
+ přihazuju odkaz na více informací http://www.skylab-mobilesystems.com/en/products/spot.php
Jestli to bude nějak rozumě fungovat, tak budu muset taky vymyslet, jak a kde za to utratit těch 29$ Neutral


Ani mne nejdu tie satelity ale na mapke ma najde spravne. Mala modra bodka. Nakoniec lokalne mapy sa daju naimportovat (png,jpg,gif,map) a tiez si mozes v inom programe nadefinovat waypointy a pod...

Co je skvele, rozozna aj mapove servery vms, gpx a pod. - a casom slubuju aj moznost vyuzivat cashovane data z googlearth a lokalizovaneho pohladu z vysky 100m.

takychto programov bude casom viac a ked nechces cakat, 29USD neni vela...Smile Serial.txt som hladal Smile ale nasiel som len same pornostranky Whistle
Ja to asi zaplatim, len nemam kreditku Sad.

Mimochodom, s tymto programom som sa dostal do FS suborov:). Je to celkom sranda, vyzeralo, ze v SXG75 bezi daky mini SQL Server...
V menu programu je ze, browse waypoints: a ked si vyberes internal, otvori MMC, mobil, alebo FS:)...

_________________
S6 - S35 - S45 - S55 (dead) - S65 - S75 (5dni) - SXG75 & 512MB SanDisc (48º9'21''N, 17º9'30''E)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005
Příspěvky: 524
Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách
Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejde mi ten jar a jad nacpat do founu přes Loader. Máte někdo podobnej problém?
d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! Brick wall

_________________
-> Jdoucí na smrt tě zdraví <-

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakej loader?
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
kenas
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 01. 11. 2004
Příspěvky: 464
Bydliště: Siemensmania, Brno

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi mysli ten software pro kopirovani javy do mobilu aby to nechtelo tu licenzi ne?
_________________
Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakou licenci? Po mě to nic nechce, přes JMI sem to šoupl do telefonu a funguje...
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005
Příspěvky: 524
Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách
Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, přes JMI mi to nešlo nainstalovat dokud jsem nevytvořil svůj vlastní JAD soubor přes JADGEN a teď se mi ale zase po minutě běhu soft vypne. Navíc po dobu běhu nenajde nic. O zobrazené družici, natož poloze, si můžu nechat zdát.
Jaké máte vy zkušenosti ???

PS: A omlouvám se za špatně zvolené termíny, sice jste na to přišli sami, ale příště se polepším... Anxious

_________________
-> Jdoucí na smrt tě zdraví <-

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mad1
začátečník
začátečník

Založen: 01. 02. 2006
Příspěvky: 88

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je třeba nastavit Settings- Location provider - JSR-179 (snad se nemýlím), ale jinak mě to zatím moc neposlouchá.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005
Příspěvky: 524
Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách
Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, to mám nastavený.
A pak se nic neděje. Do pěti minut od zapnutí se mi ten softík opravdu vypne a já jsem z toho přepadlej, protože nevím co je špatně.

_________________
-> Jdoucí na smrt tě zdraví <-

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kumka
kolemjdoucí

Založen: 03. 02. 2006
Příspěvky: 13

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 4:12 pm    Předmět: Pro amatéry... Odpovědět s citátem

Může někdo prosím nám amatérům popsat podrobnější návod jak na to,hlavně co nainstalovat a jak to nastavit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mad1
začátečník
začátečník

Založen: 01. 02. 2006
Příspěvky: 88

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 5:14 pm    Předmět: Problémy? Odpovědět s citátem

Po krátkém zkoumání mám pocit, že program sice správně komunikuje s GPS modulem (zobrazí polohu), ale GPS modul alespoň v mém případě "nenahodí" - komerční GPS tento mód umí. GPS modul svoji poslední polohu zná a proto ji umí taky sdělit. Program možná padá po čase proto, že od GPS nedostane platné aktuální inf. o poloze. Druhá možnost je omezení free verze - v obou případech je to jen můj typ.
Podařilo se někomu skutečně program rozchodit, aby ukazoval např. rychlost pohybu? Napište, ať nehledáme chybu někde, kde není.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sibstr
badatel
badatel

Založen: 05. 10. 2004
Příspěvky: 198
Bydliště: Prague

270.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dnes testoval tento programek a jako funkcne je to demo strasne orezany, navic je casove omezeny na 5minut. Prakticky program vypisuje jenom souradnice navic v nakym uplne divnym formatu. Souradnice se ale nacetli jenom jednou a uz se nemenili, zadna jina funkce nefunguje, nevim jestli to je zrovna to spravne chovani aplikace. Takze secteno podtrzeno aplikace sice komunikuje s GPS v telefonu, zrejme korektne nefunguje, protoze v demu by se meli zobrazovat vsechny funkce zpravne po dobu 10ti minut, pote se ma aplikace vypnou. Aspon tak to pisou v read me...

Naposledy upravil Sibstr dne ne únor 19, 2006 6:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepodařilo se mi také aplikaci rozchodit. Než se proberu tak mě vykopne.
_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 54, 55, 56  Další
Strana 1 z 56

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group