clevis.czSiemensMania | WMmania | GPSmaps | SoftwareKmobilu | VySemNesmite | mDownload Beta
EnglishČesky
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - GPS Software pre SXG75 (internal)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

GPS Software pre SXG75 (internal)
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 54, 55, 56  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  

Co cakate od GPS v SXG75?
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta
35%
 35%  [ 25 ]
Vizualnu navigaciu (obrazkovu)
32%
 32%  [ 23 ]
Detaily polohy a rychlosti
16%
 16%  [ 12 ]
Roznu "free time" funkcionalitu
15%
 15%  [ 11 ]
Total Votes : 71

Author Message
jirkab
čestný člen
čestný člen

15233.86 SMM
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 9:58 pm    Post subject: Reply with quote

Zkus to znova. Mají tam soubory s dnešními daty ve čtyři odpoledne. Vypadá to, že to nově uploadovali. Stáhl jsem všechny a jako první zkusil nainstalovat pomocí JMI a hned napoprvé bez problémů. Dal jsem SPOT bez ničeho a jede to bez vyhazování. Zítra to testnu se sat.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
feretti
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 10:07 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
Zkus to znova. Mají tam soubory s dnešními daty ve čtyři odpoledne. Vypadá to, že to nově uploadovali. Stáhl jsem všechny a jako první zkusil nainstalovat pomocí JMI a hned napoprvé bez problémů. Dal jsem SPOT bez ničeho a jede to bez vyhazování. Zítra to testnu se sat.

Smile dik za info. Nechce sa mi zas do zimy na balkon. Zajtra idem nato. Ten GPS nas v tejto zime pozabija... Brick wall

Sibstr
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 10:20 pm    Post subject: Reply with quote

feretti wrote:
Ten GPS nas v tejto zime pozabija... Brick wall

Tak s tim absolutně souhlasim! A to ještě nejsi blázej jako já a nehraješ hru www.geocaching.cz ...
Back to top
View user's profile Send private message
mho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 11:06 am    Post subject: GPSKA prvni verze k nahledu Reply with quote

Na http://www.sojuz.cz/hbs/sxg/index.html jsem hodil prvni verzi pokusu o freeware navigavici. Zatim jen ukazuje souradnice.

Zjistuju, ze:
1) LocationProvider SXG75 je dost ubohej. Napriklad neumi predat informace o rychlosti nebo smeru pohybu. Coz budu muset dopocitavat rucne. Koukal jsem, ze to ale nema ani SPOT. Pak ma nekolik dalsich mirnych odlisnosti oproti standardu JSR 179, ktere jsem musel vice cimene ciste obchazet. Take se mi nedari ziskat informace o vysce.

2) Emulator co je na strankach je uplne na pikacu.
3) Ladeni GPS aplikace v mrazu na horach je dost neprijemne :-)

Ale presto mne to docela bavi :-). Budu rad kdyz nekdo prubnete, ze to beha i na jinych telefonech apod.
Back to top
Alpha2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 11:35 am    Post subject: Re: GPSKA prvni verze k nahledu Reply with quote

mho wrote:
Na http://www.sojuz.cz/hbs/sxg/index.html jsem hodil prvni verzi pokusu o freeware navigavici. Zatim jen ukazuje souradnice.

Prosím doplnit, chybí tam .jar soubory.

spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 3:18 pm    Post subject: Reply with quote

Nesbírám příspěvky, ale musím souhlasit.
Je tam 2x JAD.

A už se vážně moc těším, až to budu moct vyzkoušet. Applause

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Location: Nejdek Zařízení: HTC Kaiser Dříve: MT50, C65, AC55, M75, HTC Vox

14874.44 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 4:48 pm    Post subject: Reply with quote

GPSka.jar - stable release
GPSKA.jar - development version
Ne, že bych se o to nějak zajímal, jenom jsem to jad přepsal v adrese na jar, tak snad to půjde. Něco mi to stáhlo. Very Happy

ROM Ultimate-X.V3, Radio: 1.70.19.09, HardSPL 3.29 Hard2
HTC Vox u mě skončil: PPC > SP

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 6:19 pm    Post subject: Reply with quote

Fakt to funguje !!! Applause Applause Applause Applause

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

15233.86 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 6:31 pm    Post subject: Re: GPSKA prvni verze k nahledu Reply with quote

mho wrote:
Zjistuju, ze:
1) LocationProvider SXG75 je dost ubohej. Napriklad neumi predat informace o rychlosti nebo smeru pohybu. Coz budu muset dopocitavat rucne. Koukal jsem, ze to ale nema ani SPOT. Pak ma nekolik dalsich mirnych odlisnosti oproti standardu JSR 179, ktere jsem musel vice cimene ciste obchazet. Take se mi nedari ziskat informace o vysce.
.
nevim jak je to co umi a neumi: origo aplikace (od dayton) ukazuje jak rychlost tak i směr (azimut) - jak jsem psal nevím co to řeší, jestli vnitřní modul anebo aplikace, ale je to tam.
Spot: na SXG mi funguje pouze verze spot (ani spot1, ani spot2) - neukazuje ani rychlost, ani směr ani počet satelitů. Google podporuje pouze mapy (zkoušel jsem prahu a okolí nejpodrobněji max.)s rozlišením cca 1cm na displeji 5,5km ve skutečnosti. Nicméně je to velice stabilní a zobrazuje včetně historie trasy (červená čára) - pěkné, ale to je asi tak všechno.
Pokud však napojím SXG na NB je tam vše, souřadnice, počet satelitů i nadmořská výška - nevím jestli to aplikace co mám v NB dopočítává , ale spíše si myslím, že ta informace tam bude už z modulu mobilu jen ji umět využít.
Jinak jsem zkoušel i wayfinger nebo jak se to jmenuje (zřejmě to není správný název), ale ty mají dvě aplikace což si myslím, že je správná cesta: jedna je info a aktuální poloha na mapě a druhá aplikace je navigace - problém je v tom, že jedou v javě pouze na externí modul- psali to v době, kdy žádný mobil s vestavnou GPS ještě nebyl. Jdu zkoušet tu napsanou aplikaci a rozhodně se ozvu. Je dobře, že se tomu také věnuje někdo kdo rozumí jav(a)ě ...

mho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 9:01 pm    Post subject: Oprava webu Reply with quote

Upravil jsem tu stranku http://www.sojuz.cz/hbs/sxg/index.html. Jsem na dovoleny, takze se pripojuju jen navecer ;-), ale uz jste na to prisli sami. Nejak jsem predpokladal, ze bude stacit odkaz na JAD (neb ten obsahuje odkaz na JAR), ale takhle je to prehlednejsi.

Ted je tam nova verze, ktera umi zobrazovat rychlost pohybu. Zatim jsem to ale testoval jenom behanim kolem baraku, takze za presnost moc nerucim. Jakmile hodim novou verzi, dam vedet.
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

15233.86 SMM
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 11:10 am    Post subject: Reply with quote

Jenom takovou malou rejpavou připomínku: Když už jsi to musel udělat v angličtině (což mě konkrétně až tak nevadí), bylo by dobré, pokud by jsi popis (délka a šířka) zkrátil třeba na "lat" a "long", aby se to vešlo včetně čísel na jeden řádek a nejlépe tak, aby to bylo přesně pod sebou (minuty, vteřiny..) včetně zobrazení "nepodstatných nul" ("0" před číslem např.: místo 5 aby tam bylo 05) - je to pouze nepodstatné pro zlepšení přehlednosti.
mho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 2:22 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
Jenom takovou malou rejpavou připomínku: Když už jsi to musel udělat v angličtině (což mě konkrétně až tak nevadí), bylo by dobré, pokud by jsi popis (délka a šířka) zkrátil třeba na "lat" a "long", aby se to vešlo včetně čísel na jeden řádek a nejlépe tak, aby to bylo přesně pod sebou (minuty, vteřiny..) včetně zobrazení "nepodstatných nul" ("0" před číslem např.: místo 5 aby tam bylo 05) - je to pouze nepodstatné pro zlepšení přehlednosti.

Souhlas. Je to moje prvni midletova apliace, takze trochu tapu v uzivatelskem rozhrani. Preci jen je to oproti java aplikacim pro normalni desktopy dost osekany. Jakmile mi budou fungovat funkce, tak se vrhnu na ucesavani.
Back to top
feretti
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 10:25 pm    Post subject: SPOT s mapami Reply with quote

Caute, rozchodil som dajak ten SPOT. Po zadani SHOW MAP a OPTIONS som povolil WEB MAP SERVER a tak nacital mapu a mne sa ukazovala trasa kade idem aj s mapou ako podkladom. Je to ale online verzia, takze sa casto pripajal na WEB MAP SERVER.

Myslite, ze sa da nejaka mapa (napr. Bratislava) vytvorit, naskenovat do offline modu pre SPOT? Aby ma to nepripajalo...

Ak by sa toto podarilo, tak tam mozem nahodit na MMC kartu akekolvek mapy kde som, kade pojdem. Samozrejme tym vsetkym myslim vizualnu navigaciu.

Alpha2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 10:37 pm    Post subject: Reply with quote

Mrkněte někdo sem, jestli tu není něco zajímavého ..
http://www.arcdata.cz/support/download

feretti
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 8:36 am    Post subject: Reply with quote

Alpha2 wrote:
Mrkněte někdo sem, jestli tu není něco zajímavého ..
http://www.arcdata.cz/support/download

je tam kopa zaujimaveho. Mna zaujala len Java Edition ale neni to pre mobily.

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 54, 55, 56  Next
Page 3 of 56

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum