clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Problém dostat orig. FW do s75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Problém dostat orig. FW do s75

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
libmot
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 8:09 am    Předmět: Problém dostat orig. FW do s75 Odpovědět s citátem

Změnil se nějak postup nahrávání FW u řady x75? S x65 jsem neměl problém a když se snažím nahrát orig. FW v kolegově S75, tak vždycky skončím s hláškou operace se nezdařila (kablík mám od GSMcables)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Postup se jistě neměnil. Takže jde o to, jaký fw tam nahráváš (oficiální, winswup), chybka bude v některém z nastavení... Co to píše za chybu, ve kterém programu?

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
libmot
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

berda napsal:
Postup se jistě neměnil. Takže jde o to, jaký fw tam nahráváš (oficiální, winswup), chybka bude v některém z nastavení... Co to píše za chybu, ve kterém programu?
Jak jsem psal, jde o ofic. FW a ještě doplnít už jsem v tomto přístroji FW přehrával z tovární 12 na 13(ofic.) - k přesnému znění chyby se dostanu za chvíli
nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 9:10 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

BUDE TO V KABLI .. TREBA ORIGOS SIEMENS 510 ALEBO NA ORIGOS FW STACI AJ D500
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
libmot
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to chybové hlášení zní: "Připojení telefonu se nezdařilo. Zkontrolujte zda je správně připojen" Připojen je samozřejmě běžným způsobem, při běžné práci se kabel jeví jako plně, funkční. A znovu podotýkám, že už jsem s ním přehrával v této konkretní S75 FW (tovární 12 na oficiální 13)
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tedy, přiznám se, že originální fw jsem nenahrával ani nepamatuju... Tak bych zkusil nabít naplno telefon a zkontrolovat nastavení com portu a hlavně dodržovat přesně všechny pokyny programu (tj. když má být telefon zapnutý, aby byl zapnutý a tak...). Třeba to pomůže. A přinejhorším stáhnout zde nejnovější oficiální fw22. I když programem ta chyba zřejmě nebude... Líp poradit neumím, já nahrávám fw přes WinSWUP a problémy nemívám...

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
libmot
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

berda napsal:
Tedy, přiznám se, že originální fw jsem nenahrával ani nepamatuju... Tak bych zkusil nabít naplno telefon a zkontrolovat nastavení com portu a hlavně dodržovat přesně všechny pokyny programu (tj. když má být telefon zapnutý, aby byl zapnutý a tak...). Třeba to pomůže. A přinejhorším stáhnout zde nejnovější oficiální fw22. I když programem ta chyba zřejmě nebude... Líp poradit neumím, já nahrávám fw přes WinSWUP a problémy nemívám...
Tak jsem se díval na stránky Siemense a našel jsem tam i českou verzi FW22 a ta šla spustit "běžným" způsobem Huráááááá
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 5:45 pm    Předmět: Re: Problém dostat orig. FW do s75 Odpovědět s citátem

libmot napsal:
Změnil se nějak postup nahrávání FW u řady x75? S x65 jsem neměl problém a když se snažím nahrát orig. FW v kolegově S75, tak vždycky skončím s hláškou operace se nezdařila (kablík mám od GSMcables)

Jen bych dodal, že na stránkách výrobce v sekci "technická podpora" a na CD, které jsem ke kabelu od této firmy dostal je návod k vyřešení tohoto problému. Měl jsem jej s některými verzemi Update také Applause

Uživatel Zdravého selského rozumu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: