clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Připojení na WAP přes T-mobile APN Internet S75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Připojení na WAP přes T-mobile APN Internet S75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 7:33 pm    Post subject: Připojení na WAP přes T-mobile APN Internet S75 Reply with quote

V cenách připojení u T-Mobile CZ je docela rozdíl: za 365kB přenesených přes APN Internet jsem platil 21,90 ale za "pouhých" 65kB přenesených přes APN WAP mi naúčtovali 32,50...

Vím že když jsem nastavil připojení na WAP pomocí APN Internet tak to normálně chodí a podle mých výočtů by to mělo být o serfování na internetu za téměř 10% půvoní ceny jelikož se WAP prohlížeč ve founu chová podle všeho jako nezávislá aplikace, neměl by to být problém když mi Jimm a Opera normálně běhaj přes APN Internet... Dancing
Co si o tom myslíte?
Question

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 8:30 pm    Post subject: Re: Připojení na WAP přes T-mobile APN Internet S75 Reply with quote

Yurii wrote:
V cenách připojení u T-Mobile CZ je docela rozdíl: za 365kB přenesených přes APN Internet jsem platil 21,90 ale za "pouhých" 65kB přenesených přes APN WAP mi naúčtovali 32,50...

Vím že když jsem nastavil připojení na WAP pomocí APN Internet tak to normálně chodí a podle mých výočtů by to mělo být o serfování na internetu za téměř 10% půvoní ceny jelikož se WAP prohlížeč ve founu chová podle všeho jako nezávislá aplikace, neměl by to být problém když mi Jimm a Opera normálně běhaj přes APN Internet... Dancing
Co si o tom myslíte?
Question

nevim, jestli chapu tvuj dotaz, ale ja, a asi kazdy zde, wapuji pres APN internet jiz nekolik let.... Rolling Eyes

Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 8:42 pm    Post subject: Reply with quote

Takže nic novýho pod sluncem...
Bylo mi jasný že nebudu první kdo na to přišel ale chtěl jsem se ujistit že to fakt funguje Very Happy Wap jsem vždycky používal jenom z donucení ale myslim že změnim názor... Angel

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
biggeorge
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 11:00 pm    Post subject: Reply with quote

APN INTERNET 0,06 Kc za Kb (uctovano po 5kB myslim), ANP WAP GPRS 0,60 Kc za kB... Pozor na to, neni kB jako kbB...
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 1:15 pm    Post subject: Re: Připojení na WAP přes T-mobile APN Internet S75 Reply with quote

me je to celkem jedno, protoze mam neomezeny data, ale..... nevim, jak ostatni operatori, u t-mobile (tenkrat jeste paegas?) uz nekolik let nejde pres internetovej profil wapovat na jejich strankach.. oni si brzy uvedomili, ze prichazeji o penize... vidim, ze jiny wapovy stranky jdou, myslel sem, ze je to zablokovany pro wap vseobecne. ja na jiny wap stranky nez operatora nechodim (najdu vsechno co potrebuju a je to prehledny), tak nevim Think
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum