View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jan Hladký kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:50 pm Post subject: vypínání Siemensu |
|
|
V několika případech došlo u mého nového CF75 k samovolnému vypnutí, baterie nabita cca80-100%, prosím poraďte !!!!!!  |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:50 pm Post subject: Re: vypínání Siemensu |
|
|
Jan Hladký wrote: | V několika případech došlo u mého nového CF75 k samovolnému vypnutí, baterie nabita cca80-100%, prosím poraďte !!!!!!  |
Specifikuj problém... _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
slowak666 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:53 pm Post subject: Re: vypínání Siemensu |
|
|
Jan Hladký wrote: | V několika případech došlo u mého nového CF75 k samovolnému vypnutí, baterie nabita cca80-100%, prosím poraďte !!!!!!  |
...skus ci sa ti nehybe baterka
...mne to robilo na CX65 |
|
Back to top |
|
 |
Jan Hladký kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 3:58 pm Post subject: Re: vypínání Siemensu |
|
|
milan_ruzicka wrote: | Jan Hladký wrote: | V několika případech došlo u mého nového CF75 k samovolnému vypnutí, baterie nabita cca80-100%, prosím poraďte !!!!!!  |
Specifikuj problém... |
To se nedá přesně specifikovat, v jednom případě to vypnulo při příchozím vyzvánění ,v druhém případě, při cca 20 ti minutovém připojení přes IRDA a synchronizaci s Outlookem a v dalším případě prostě vypnul a zjistil jsem to až cca za 2 hodiny,když mi osobně manželka vynadala, že nejsem na příjmu. |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Wed Feb 08, 2006 4:21 pm Post subject: Re: vypínání Siemensu |
|
|
Jan Hladký wrote: | milan_ruzicka wrote: | Jan Hladký wrote: | V několika případech došlo u mého nového CF75 k samovolnému vypnutí, baterie nabita cca80-100%, prosím poraďte !!!!!!  |
Specifikuj problém... |
To se nedá přesně specifikovat, v jednom případě to vypnulo při příchozím vyzvánění ,v druhém případě, při cca 20 ti minutovém připojení přes IRDA a synchronizaci s Outlookem a v dalším případě prostě vypnul a zjistil jsem to až cca za 2 hodiny,když mi osobně manželka vynadala, že nejsem na příjmu. | nenastavoval si automatické vypínání mobilu??  _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |
Jan Hladký kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 4:55 pm Post subject: Re: vypínání Siemensu |
|
|
[quote="Kaliwoda"][quote="Jan Hladký"] milan_ruzicka wrote: | Jan Hladký wrote: | V několika případech došlo u mého nového CF75 k samovolnému vypnutí, baterie nabita cca80-100%, prosím poraďte !!!!!!  |
Specifikuj problém... |
zkontroloval jse automatické vypínání mobilu mám jej vypnuté a telefon vypíná vždy 1x denně, mám podezření akumulátor a ukazatel stavu nabití zřejmě spolu neladí. |
|
Back to top |
|
 |
smm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 9:22 pm Post subject: Re: vypínání Siemensu |
|
|
podobne sa správal fon CX65 i mne. Nepomôžem ti lebo nech som robil čokoľvek - nič nepomohlo. Kompletné vyčistenie, flešovanie firmvare, mechanická kontrola. Fon sa vipínal tak raz za tri dni pri rôznych príležitostiach a tiež i keď sa s ním nič nerobilo.
- Nakoniec pomohla výmena základnej dosky - ale to už je vlastne iný fon. |
|
Back to top |
|
 |
Jan Hladký kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:36 am Post subject: Re: vypínání Siemensu |
|
|
smm wrote: | podobne sa správal fon CX65 i mne. Nepomôžem ti lebo nech som robil čokoľvek - nič nepomohlo. Kompletné vyčistenie, flešovanie firmvare, mechanická kontrola. Fon sa vipínal tak raz za tri dni pri rôznych príležitostiach a tiež i keď sa s ním nič nerobilo.
- Nakoniec pomohla výmena základnej dosky - ale to už je vlastne iný fon. |
vyřešil jsem to jednoduše ,uplatnil jsem záruku a reklamoval, přeinstalovali mi vnitřek a je to vyřešené.,trvalo to cca 1 týden i s dopravou. |
|
Back to top |
|
 |
bartikk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:07 pm Post subject: vypínání |
|
|
Mě se taky vypíná siemens m75 mám ho asi 1 měsíc a je už rozbitej stačí když ho zapnu tak se vypne nebo vydrží dlouho tak nevim při hovoru se vypíná prostě pořád....... spadl mi do sněhu a nevím jestli to není tím tak mi poradte dííííík |
|
Back to top |
|
 |
hurdini kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 4:17 pm Post subject: Re: vypínání Siemensu |
|
|
to same dela take me muj siemens C72 a myslim, ze se s tim neda nic udelat, protoze je to proste siemens, to je nevyhoda  |
|
Back to top |
|
 |
|