View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mho začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 2:54 pm Post subject: UMTS u Eurotelu |
|
|
Cau, rozchodil jste nekdo SXG75 s UMTS na eurotelu? Dle jejich podpory to ma byt stejne jako GPRS a telefon si proste vybere.
No u mne si vybral. V DataCounter mi ukazuje, ze stahuje jenom pres UMTS, ale rychlost je nejakych 57kbs, coz odpovida spise tomu GPRS. Tak netusim.
Konfigurace:
- WinXP
- Telefon je pripojen pres bluetooth jako GPRS Modem na portu COM19 (samo si ho to naslo) |
|
Back to top |
|
 |
Sibstr badatel

270.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:46 pm Post subject: Re: UMTS u Eurotelu |
|
|
mho wrote: | Cau, rozchodil jste nekdo SXG75 s UMTS na eurotelu? Dle jejich podpory to ma byt stejne jako GPRS a telefon si proste vybere.
No u mne si vybral. V DataCounter mi ukazuje, ze stahuje jenom pres UMTS, ale rychlost je nejakych 57kbs, coz odpovida spise tomu GPRS. Tak netusim.
Konfigurace:
- WinXP
- Telefon je pripojen pres bluetooth jako GPRS Modem na portu COM19 (samo si ho to naslo) |
Já běhám přes UMTS běžně rychlostí 360kbps, telefon mám připojenej k notebooku přes USB kabel. Problém bych v tvim případě viděl asi v Bluetooth spojení. |
|
Back to top |
|
 |
Franta_X začátečník

115.46 SMM
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:55 am Post subject: UMTS u Eurotelu |
|
|
SXG pouzivam ( mimo jine ) ako modem na UMTS u Eurotelu. Lokalita Brno-jih. Uz asi 10 mesicu. Rano prijdu do prace, pripojim se na internet a jsem cely den on-line. Doposud maximalni spokojenost, ale v poslednich cca 3 tydnech se mi stava, ze prenos dat se uplne zastavi. Spojeni nespadne, jen prenost dat se snizi na upnou nulu. Pomuze rucne se odpojit a znovu se pripojit. Signal mam stale na plnou vychylku, v PC zadna zmena ( puvodni instalace Win2000 a MPM ). Nemate nekdo podobnou zkusenost a hlavne zna nekdo nejake reseni ? _________________ www.sogra.net
T1018, C25, C35, A55, A57, A70, SE T68, SXG75, E90 |
|
Back to top |
|
 |
rastik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 11:53 pm Post subject: Re: UMTS u Eurotelu |
|
|
Franta_X wrote: | SXG pouzivam ( mimo jine ) ako modem na UMTS u Eurotelu. Lokalita Brno-jih. Uz asi 10 mesicu. Rano prijdu do prace, pripojim se na internet a jsem cely den on-line. Doposud maximalni spokojenost, ale v poslednich cca 3 tydnech se mi stava, ze prenos dat se uplne zastavi. Spojeni nespadne, jen prenost dat se snizi na upnou nulu. Pomuze rucne se odpojit a znovu se pripojit. Signal mam stale na plnou vychylku, v PC zadna zmena ( puvodni instalace Win2000 a MPM ). Nemate nekdo podobnou zkusenost a hlavne zna nekdo nejake reseni ? |
Mne sa to tiez niekedy stane (Praha Michle). Mam na pozadi stale pusteny ping, ale to predpokladam robis tiez. Niekedy sa dokonca stane, ze ho musim odhlasit a prihlasit (bud offline/online alebo umts/gsm), inak to nefunguje. Sposob, akym sa tomu vyhnut nepoznam. |
|
Back to top |
|
 |
Franta_X začátečník

115.46 SMM
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 8:21 am Post subject: Re: UMTS u Eurotelu |
|
|
rastik wrote: | ... mne sa to tiez niekedy stane (Praha Michle). Mam na pozadi stale pusteny ping ... |
Ja zacal mit problemy az od cca listopadu, takze podezrivam Eurotel ze zmeny konfigurace site. Tobe se chovalo takhle vzdycky, nebo to bylo drive OK jako u mne ?
K cemu je dobry ping na pozadi ? _________________ www.sogra.net
T1018, C25, C35, A55, A57, A70, SE T68, SXG75, E90 |
|
Back to top |
|
 |
rastik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:01 am Post subject: Re: UMTS u Eurotelu |
|
|
Franta_X wrote: | rastik wrote: | ... mne sa to tiez niekedy stane (Praha Michle). Mam na pozadi stale pusteny ping ... |
Ja zacal mit problemy az od cca listopadu, takze podezrivam Eurotel ze zmeny konfigurace site. Tobe se chovalo takhle vzdycky, nebo to bylo drive OK jako u mne ? |
Nevenoval som tomu vacsiu pozornost, tak neviem urcite. Ale cez leto to myslim nenastavalo.
Franta_X wrote: | K cemu je dobry ping na pozadi ? |
Ked mobil chvilu nekomunikuje, tak sa prepne do nejakeho sleep modu a potom ked chces nieco poslat, trva to az niekolko sekund nez sa rozhybe. Takto ho udrzujem stale v pohotovosti. Podobne to robia aj ludia co maju Nokie. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|