clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Firmware 12 pro řadu x65 podruhé
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Firmware 12 pro řadu x65 podruhé
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAC.big
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, nenechte se zblbnout. Včera jsem ho stáhl a je na bajt stejný. Jediný rozdíl byl v tom, že teď je ten systém blbuvzdornější a místo A4 se vybírá varianta A412 (u mne). Ten FW je ale uplně shodný. Pochybuju, že většina lidí, co jim to nejede stahovala špatnou verzi. Takže FW12 nebrat !
_________________
CMD-C1->5110->6310->S65 fw.11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 07. 2004
Příspěvky: 384
Bydliště: Olomouc

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zrovna psal na Siemensy a jsem zvědav co mi řeknou teďka. To je dvojtá chyba za to bych je nechal povyhazovat všechny Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad nebo aspoň to vedení vyměnit wink
_________________
Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej Rolling Eyes
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 Wink v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dron
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

Založen: 25. 08. 2004
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bkf.1 napsal:
Dron napsal:
Zatím běží bez problémů, ale zase se aktivoval zvuk foťáku a předchozí úprava nefunguje...


Takže po opraveným novým updatu 12 ti jde spojit se s PC? A jakej máš foun, přes co se spojuješ (COM, USB, Infra), s jakým programem (MPM, SiMoCo...) a jakou máš variantu (např. já mám A409)?


Mám CX65 variant A408 a spojuju to úspěšně jak přes infra tak i orig. seriovej kabel. MPM mi moc dobře nešlapal ani dřív, takže používám SiMoCo a to bez problénů.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MAC.big
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bkf.1 napsal:
Tak jsem zrovna psal na Siemensy a jsem zvědav co mi řeknou teďka. To je dvojtá chyba za to bych je nechal povyhazovat všechny Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad nebo aspoň to vedení vyměnit wink


Ono je možný, že fw pro některou variantu je fakt přepracovaná, ale zrovna na můj S65 A412 je stejnej. I když kdyby to předělali, tak by to asi byl fw 13 d'oh! . Každopádně by mohli zapracovat i na tom flasheru, aby uměl i USB (resp. jiný port jak COM1 a 2) Pray

_________________
CMD-C1->5110->6310->S65 fw.11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vladimír Havel
kolemjdoucí

Založen: 05. 09. 2004
Příspěvky: 18
Bydliště: Česká Lípa

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 08, 2004 8:56 pm    Předmět: Nějak mi ten download nejede Odpovědět s citátem

Když už se občas (za poslední dva dny 2x) rozjede, tak mi milostivě pošlou 3,5MB a konec, sekne se to. Je možné, že mě uříznou kvůli rychlosti (ET DN- 3-3,5 kBps) ? :-((( A já bych to chtěl tolik vyzkoušet !!! :-)))
_________________
bertik

S65/fw25CZ/A412

S55/fw91

offlineS45i/fw04
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CX65
začátečník
začátečník

Založen: 29. 07. 2004
Příspěvky: 63

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 09, 2004 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si ten nový fw 12 nahrál do své CX65, komunikace s pocítacem zatím bez problémů, predtím jsem mel fw 8. Ale nasel jsem v něm hned nový bug. Po zamcení tlacítek se datum a cas presune az úplně dolů na displej a kdyz se spusti sporic displeje (u me digitální hodiny), tak název operátora, datum a cas jsou pres sebe na jednom radku. Think .
_________________




Alcatel OT -> Siemens C25 -> Siemens C35i -> Siemens S45 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens CX65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CX65
začátečník
začátečník

Založen: 29. 07. 2004
Příspěvky: 63

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 09, 2004 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si ten nový fw 12 nahrál do své CX65, komunikace s pocítacem zatím bez problémů, predtím jsem mel fw 8. Ale nasel jsem v něm hned nový bug. Po zamcení tlacítek se datum a cas presune az úplně dolů na displej a kdyz se spusti sporic displeje (u me digitální hodiny), tak název operátora, datum a cas jsou pres sebe na jednom radku. Think .
_________________




Alcatel OT -> Siemens C25 -> Siemens C35i -> Siemens S45 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens CX65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cook man
pisatel
pisatel

Založen: 05. 04. 2004
Příspěvky: 267
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 09, 2004 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne taky nechce komunikovat po nahrani stareho fw12 a nemuzu tam nahrat ani novy fw12 po oprave protoze telefon nenajde mam DCA-500 (COM) Nevim co mam delat u fw9 orig. slo vse uplne v pohode mam dat tel. na reklamaci????Poradte d'oh! d'oh! d'oh! Think Think Think Think Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cook man
pisatel
pisatel

Založen: 05. 04. 2004
Příspěvky: 267
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 09, 2004 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi taky delalo dej standart tema a pak jake chces a nemelo by to delat.Uz nevim presne jak jsem to vyresil ale myslim ze to bylo tematem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rOMAN007
pisatel
pisatel

Založen: 17. 02. 2004
Příspěvky: 238
Bydliště: Nepomuk

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 09, 2004 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cook man napsal:
Mne taky nechce komunikovat po nahrani stareho fw12 a nemuzu tam nahrat ani novy fw12 po oprave protoze telefon nenajde mam DCA-500 (COM) Nevim co mam delat u fw9 orig. slo vse uplne v pohode mam dat tel. na reklamaci????Poradte d'oh! d'oh! d'oh! Think Think Think Think Think


Me sice nekomunikuje ale flashovat jde v pohode...

_________________
************************************************

CX65 - FW50



Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55

************************************************
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cook man
pisatel
pisatel

Založen: 05. 04. 2004
Příspěvky: 267
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 09, 2004 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas original kabel,jaky jeste COM nebo USB???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
slenky
kolemjdoucí

Založen: 06. 11. 2004
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte, chcem si stiahnut novy firmware. No pri stahovani potrebujem zadat variant sw. Mam tam zadat ten ktory mam pod *#06#? Lenze v mobile mam B400 a ten v ponuke nieje. Ma s tym niekto skusenosti? Existuje aj firmware 16 pre cx65ky? Think
_________________
slenky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
slenky
kolemjdoucí

Založen: 06. 11. 2004
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte, chcem si stiahnut novy firmware. No pri stahovani potrebujem zadat variant sw. Mam tam zadat ten ktory mam pod *#06#? V mobile mam B400 ale ten sa v ponuke nenachadza ak zadam mobil cx65. Nachadza sa pri cx6V. Ma s tym niekto skusenosti? Existuje aj firmware 16 pre cx65ky? Think
_________________
slenky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 734
Bydliště: Překrásné Brno

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo,je tady v sekci firmware
_________________
Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...



CX65v50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group