clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Možnosti programu JOKER 3.4.1 CZ
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Možnosti programu JOKER 3.4.1 CZ
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 8:29 pm    Předmět: Možnosti programu JOKER 3.4.1 CZ Odpovědět s citátem

Autori: Jiří Balcar (Krokodýl), Roman Gregor (romulus)

Přinášíme vám první českou verzi servisního programu JOKER s kompletním překladem, kterou pro Vás připravili Romulus a Krokodýl. Program je určen k odblokování, softwarovým opravám a dalším servisním pracem s telefony řady E-GOLD (x55, x60 a z nich vycházející modely a SX1).

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=743

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 317

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na toto som cakal ,dik, idem citat & skusat

EDIT: asi v akom casovom intervale budu uverejnene FF pre vsetky mobily ?


Naposledy upravil stefan.indian dne st březen 08, 2006 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

da se flashovat i SX1? wink
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajmavý, o tomhle programu jsem ještě neslyšel, jdu ho vyzkoušet a potom třeba napíšu postřehy.
_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

Založen: 07. 11. 2004
Příspěvky: 865

5874.50 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bonfire napsal:
da se flashovat i SX1? wink


ee potrebujes mat TP Sad fnuk ale nieco ide aspon som sa dozvedel ze sa z telfonu prevolalo 206 hodin a presnieslo 4 GB dat Shocked Shocked

inak good job pani Smile Applause Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bonfire napsal:
da se flashovat i SX1? wink


Jak psal duuri tak dá ale pouze s testpointem. Pro ty kdo už h mají, nebo jim nic jinéh nezbyde mám už nachystanou fullflash fw15CZ.

Další fullfashe budou přibývat jak semi do ruk dostanou příslušné modely.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bartmann
začátečník
začátečník

Založen: 24. 05. 2005
Příspěvky: 47
Bydliště: Opava

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 12:43 pm    Předmět: M65 Odpovědět s citátem

Spolupracuje ten program i s M65? Nevidím ji ve výčtu...
_________________
Mám alergii na určité aplikace jedné nejmenované americké společnosti Microsoft:-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pnov
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 383
Bydliště: Trhové Sviny

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, na to jsou jiné programy wink
_________________
M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)

Uživatel Zdravého selského rozumu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento program je určen pouze pro vypsané modely pro modely S-GOLD, mezi než patří i M65 je určenprogram PAPUA Utils od toho samého autora. Více se o něm dozvíš v článku PapuaUtils 0.6.7 CZ a jeho možnosti.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Haldy
pisatel
pisatel

Založen: 26. 03. 2004
Příspěvky: 278
Bydliště: Roznov p. Radh. / Brno

698.10 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu skvely program, ale jeste bych velice uvital nejaky loader, ktery by dokazal odblokovat popr. prehrat FF v novych A55/57, aby se pri predelani na C55 nemusel rezat TP.

P.S.: nevite nekdo, jestli ma Papuas v planu pridat podporu i pro ME45 a S45i ?

_________________


Mobilní historie:
Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 15, 2006 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skusal som cez tento soft upravit kontrast ale neda sa. Sad neviete preco? Ked je v servis mode tak vidim pekne ale ked ho vypnem a zapnem tak je displej cely biely a nic nevidno. Sad
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 16, 2006 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

GgDag napsal:
Skusal som cez tento soft upravit kontrast ale neda sa. Sad neviete preco? Ked je v servis mode tak vidim pekne ale ked ho vypnem a zapnem tak je displej cely biely a nic nevidno. Sad


Musíš dát 5007 Číst blok, upravit kotrast a 5007 Zapiš a musí to chodit.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 23, 2006 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviete niekto preco mi to pise pri HASH error a ako to napravit ?
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kepke
kolemjdoucí

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 14

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 26, 2006 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem začátečník, potřeboval by jsem prosím pomoc....program mi jede,kabel též...zjistil jsem dle toho že mi to ukáže info o telefonu a IMEI Very Happy ale dál nic...jde mi hlavn o odblokování kodu telefonu, který jsem bohužel zapomněl.Tel není zablokovanej( použil jsem 2 ze 3pokusu)...musí být tel vyplej a nebo zaplej když se snažím zjistit ten kod? Dík moc.. jo je to CF 62 Shhh prosím help me
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 07, 2006 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám jeden problém. Potřebuju odblokovat C60. Je s vyšším továrenským firmwarem a tak jsem patchnul bootcore. S Jokerem ho ale stejně nespojím, při volbě BootKey, to hodí error (ještě upřesním jakej, nejsem u sebe na PC) a přitom například s V Klayem se mi v pohodě spojí. Taky v tom článku jak patchnout bootcore je napsaáno, že to bude fungovat jenom pro Feriu a V Klay, tak nevím...
_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group