clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Odblokování a oživení telefonu pomocí programu Joker
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Odblokování a oživení telefonu pomocí programu Joker
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 11:13 pm    Předmět: Odblokování a oživení telefonu pomocí programu Joker Odpovědět s citátem

Autor: Jiří Balcar (Krokodýl)

Prvním z řady návodů pro nově představený program Joker je oživení a odblokování podporovaných telefonů řady Siemens E-Gold.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=746

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
uku
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 100

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 9:17 am    Předmět: A70 odblokování Odpovědět s citátem

Znamená to tedy, že s tímto prográmkem bez problému odblokuji i A70 bez testpointu?
Díky za odpověď

_________________
S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To neznamená, musíš vždy u telefonu vyzkoušet připojení, pokud nefunguje BOOT TYPE Bcore Bug a nejde udělat Patched bootcore, což u A70 nejde ani jeden, jedinou možností je testpoint. O A70 jsem psal již zde http://www.siemensmania.cz/content.php?id=618
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
uku
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 100

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
To neznamená, musíš vždy u telefonu vyzkoušet připojení, pokud nefunguje BOOT TYPE Bcore Bug a nejde udělat Patched bootcore, což u A70 nejde ani jeden, jedinou možností je testpoint. O A70 jsem psal již zde http://www.siemensmania.cz/content.php?id=618


Jo, článek jsem měl přečtený, ale doufal jsem, že čas pokročil až k "neřezání"... škoda
Díky za info

_________________
S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidány fullflash pro oživení A60, MC60 a SX1.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 317

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No takze som nahral aj FF stiahnutu z tade, no mobil mi ako (skoro) vzdy zapne sa (modry disp, klavesnica svieti) a asi po piatich sekundach zabzuci a vypne sa... asi fakt bude vadna ta suciastka FlashIC.. ale este treba verit ze nie Smile

EDIT: nejak pri manipulovani s Jokerom ked som daval do Normal modu fon, tak som ho asi zapol a Joker mi toto vypisal:
Loading ServiceBoot...
Sending ServiceBoot Ok.
The phone was switched off on an error:
EXIT: 2000 78 0028
Vie niekto co znamena tato hlaska ?

a pri zadavani do Service:
Loading ServiceBoot...
Sending ServiceBoot Ok.
BFB Speed 115200 Baud - Ok.
MobileMode: Service
HWID: 132 (MC60)
MC60 lg3 Sw13 02.07.04 10:07:29
IMEI: 351995001891205
DisplayID: 0, Unknown or misses
FSN: 214FCEA8
SW FlashID: 0001/2212
Code(05): OTP closed
Code(09): BootKEY is written in EEPROM
Code(0C): Keys miss in BCORE (CleanBCORE)
Code(13): Complete access to BFB
Code(15): Complete condition
Code(1A): Block 76 is accessible
Code(1C): Block 5123 is not found -------> ???
Battery Voltage 3960 mV.
SecurityMode: Factory
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musí to být nutně com kabel?
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 317

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gwin napsal:
Musí to být nutně com kabel?


a co by sa tym vyriesilo aj keby bol USB ???
nic, lebo prehravat FW-flashovat ide, cize kabel neries...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stefan.indian napsal:
Gwin napsal:
Musí to být nutně com kabel?


a co by sa tym vyriesilo aj keby bol USB ???
nic, lebo prehravat FW-flashovat ide, cize kabel neries...
Com kabel nemám, takže asi tak...
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale tam není psáno že to musí být COM kabel, ale že postačuje.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 317

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Ale tam není psáno že to musí být COM kabel, ale že postačuje.


Krokodyl, nevies co znamena tato hlaska Code(1C): Block 5123 is not found ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Že v telefonu chybí blok EEPROM 5123

Těch chyb ve výpisu je mnohem víc:
- DisplayID: 0, Unknown or misses - nerozezná typ displeje, ale to není až tak hrozné
- Code(0C): Keys miss in BCORE (CleanBCORE) - chybí klíče v Bootcore

Postupoval jsi přesně podle postupu na oživení? Pokud ano a stále to hlásí tyto chybi je opravdu k háji FlashIC.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 13. 11. 2004
Příspěvky: 576
Bydliště: Slatiňany

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co mám nastavit když to chci pro USB kabel? nějak mi to nejde s SX
_________________
NO WAREZ

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 317

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Že v telefonu chybí blok EEPROM 5123

Těch chyb ve výpisu je mnohem víc:
- DisplayID: 0, Unknown or misses - nerozezná typ displeje, ale to není až tak hrozné
- Code(0C): Keys miss in BCORE (CleanBCORE) - chybí klíče v Bootcore

Postupoval jsi přesně podle postupu na oživení? Pokud ano a stále to hlásí tyto chybi je opravdu k háji FlashIC.


presne podle navodu....takze a si naozaj bude v haji to flash IC...
a co to je vlastne to FlashIC ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vitek.borec.cz napsal:
Co mám nastavit když to chci pro USB kabel? nějak mi to nejde s SX


Pro SX1 je jediná možnost - udělat testpoint a použít servisní kabel tak jako pro ostatní telefony, ne tedy kabel který se běžně používá pro WINSWUP a přenos dat.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 1 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group