clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Odblokování a oživení telefonu pomocí programu Joker
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Odblokování a oživení telefonu pomocí programu Joker
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 04, 2006 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel fullflash C60 nemám odzkoušenou tu jsem dostal, takže opravdu nevím, ale pokud to nejde ani ve Friea, vypadá to na hw závadu, pravděpodobně opět Flash IC.
Ostatní fullflash jsou 100% funkční, osobně všechny odzkoušeny při oživení telefonů.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 04, 2006 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidána fullflash pro A57.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 04, 2006 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidána fullflash pro C55
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lososs
kolemjdoucí

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 8

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2006 5:27 pm    Předmět: Re: nejsde nahrat flash pomoci jokeru Odpovědět s citátem

lososs napsal:
dostal jsem do ruky mrtvou C6O a zkousel ji ozivit Jokerem,ale nejde mi tam nahrat flash. Tady je vypis.Pouzivam flash z navodu pro joker.



FullFlash file info:
FlashID: 0001/2212
SIEMENS C60 Sw27 lg3
RealLgPack: lg3
Start...
Loading BootsModel(A65)...
Sending StartBoot Ok.
Sending MainBoot Ok.
Com4 921600 BAUD: Ok.
SIEMENS C60 lg1 Sw27
Soft FlashID: 0001/2212
FlashID: 0001/227E-2212-2200
Flash Size: 16Mb, WriteBuffer: 32 bytes
Region(1): Blocks 256, Size 64Kb
Start EEPROM segments at addres 0x7C0000
FSN: B0A924C8 -> PhoneID: C824A9B0
OTP IMEI: 351944006......
HASH: 2F3E0571D78F2B9739E893C63DEFA5B9
USE SKEY: 42955086
*#0000*12345678# - Network Lock
*#0001*12345678# - Service Provider Lock
*#0002*12345678# - Corporate Code
*#0003*12345678# - Phone Code
*#0004*12345678# - Network Subset Lock
*#0005*12345678# - Only Sim
WriteFlash block at 0x000000 does not answer crc!


Zkousel jsem to flashnout freiou,ale stale mlci....




tak freiou jsem to prehral i odblok mi sel O.K. , ale zapnout mi nejde
nemate nekdo tu flash do toho Jpkera,ze bych to zkusil jeste tim
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2006 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud ti to šlo nahrát pomocí Freia, zkus tu samou FF nahrát pomocí V-Klay s povolením zápisu do bootcore! To je velmi důležité, bez toho rozběháš jenom polovinu mrtvých telefonů. Freia bootcore vynechává, vše proběhne jakoby OK ale stejně to nejde. Potom odblok ve Freia se zápisem jakoby nového IMEI nebo v Jokeru
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 09, 2006 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mám zase problém s Hash...vždy mi vypíše že je FFFFFFFFFFFFFF
a potom už píše chybu pri takmer každej operácii....C55

_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 09, 2006 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Použij funkci Freeze s tím že vepíšeš IMEI z telefonu a potom dej znovu přepočíst kódy.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 09, 2006 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Použij funkci Freeze s tím že vepíšeš IMEI z telefonu a potom dej znovu přepočíst kódy.

Dík už to funguje Very Happy Very Happy

_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
deuss
kolemjdoucí

Založen: 02. 09. 2004
Příspěvky: 5
Bydliště: Rumburk

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 11, 2006 12:18 pm    Předmět: Help please! Odpovědět s citátem

Mam tady 2 kusy A70, po TP a po odbloku nejdou zapnout (jen 2x praskne v repracku) . Zkousel jsem FF, Freeze, EE, snad vsechno a porad nic. Nesetkal se s tim nekdo? Je to asi novejsi varka A70 pred tim jsem uz par kusu udelal bez problemu. Diky za radu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 11, 2006 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm tak to je podivné, zatím jsem s tím nepotkal
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
deuss
kolemjdoucí

Založen: 02. 09. 2004
Příspěvky: 5
Bydliště: Rumburk

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 11, 2006 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta jedna A70 pise tuto chybu:
Loading ServiceBoot...
Sending ServiceBoot Ok.
The phone was switched off on an error:
EXIT: 7313 08 0000

A ta druha funguje uplne bez problemu, jen nejde zapnout.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 11, 2006 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No teda nic moc. A zkoušel jsi komplet oživení se zápisem do bootcore a přepočtem? Ale pokud to nemám v ruce .... Rumburk ode mě nění až tak daleko, ale přeci jen ne na zaskočení.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
deuss
kolemjdoucí

Založen: 02. 09. 2004
Příspěvky: 5
Bydliště: Rumburk

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 12, 2006 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oprava, uz to tu chybu nepise, udelal jsem FF i s prepoctama, a chova se uplne normalne jen nejde zapnout. Jeste zkusim spojit TP, jestli to nepomuze. Uvidim a pri nejhorsim bych se zastavil, LT neni zas tak daleko.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deuss
kolemjdoucí

Založen: 02. 09. 2004
Příspěvky: 5
Bydliště: Rumburk

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 12, 2006 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted se me do ruky dostala jeste jedna a70, kterou jsem kdysi odblokoval, tak jsem stahnul FF a natahnul do tech mrtvolek a uz to funguje!!!! Jinak diky moc, zes me venoval chvilku.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 12, 2006 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No výtečně, a mohl by jsi mim poslat tu FF,pokud možno zbavenou telefonního seznamu a SMS. Joker je super, ale tahle FF pro JOKER mi zatím chybí. Určitě to pomůže i dalším
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 3 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group