clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Odblokování a oživení telefonu pomocí programu Joker
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Odblokování a oživení telefonu pomocí programu Joker
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
deuss
kolemjdoucí

Založen: 02. 09. 2004
Příspěvky: 5
Bydliště: Rumburk

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 12, 2006 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK. Posilam.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
peeero.p
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 21. 02. 2005
Příspěvky: 467
Bydliště: Praha

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2006 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ozivuju C60 a pise to tohle:

Start...
Loading BootsModel(A65)...
StartBoot does not answer!

co s tim?

_________________
Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75

VODAFONE
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2006 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš udělat testpoint a nastavit Boottype Normal. U A60 jiná možnost není
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 20, 2006 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidána fullflash pro A75
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 24, 2006 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt super program, někdo mi dal A55, abych mu jí odblokoval. Já jsem si myslel, jak nad tím ztrávím odpoledne a měl jsem to za 5 minut Very Happy
_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lubomír Škůrek
kolemjdoucí

Založen: 06. 02. 2005
Příspěvky: 5
Bydliště: Tachov

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 29, 2006 5:30 pm    Předmět: Kód telefonu blokován - A60. Odpovědět s citátem

Prosím, poraďte někdo lze-li bez zásahu do MT (tespointu) tento odblokovat. Jedná se o model A60, v servisním středisku Siemens Praha jsou velmi ochotní a není v tom žádný problém, pouze za to chtějí něco přes 600,-Kč. To se mi zdá poněkud nefér. Našel jsem i stránky kam stačí zaslat IMEI a částku 240,-Kč a čekat na SMS s kódem pro odblokování. Je-li možnost vygenerování kódu k odblokování dejte prosím věďet. Díky všem. Hand
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nastenka
kolemjdoucí

Založen: 27. 01. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 30, 2006 8:26 am    Předmět: NCK s Imei... Odpovědět s citátem

pokial viem, tak sposob vykalkulovat kod cisto s Imei nie je zatial mozne, a asi ani nebude, kedze Siemens skor blokuje svoje telefony nahodnym kodom, nez by na to mal pravdilny algoritmus


V Siemense ti telefon neodblokuju priamo, ale pozru do vlastnej databazi, a proste nahodia NCK kod.

takisto ked ti niekto za 240 korun posle NCK podla tvojho Imei, tak som si viac nez 100 percent isty, ze ma v Siemense pristup k tej istej databaze.

Dancing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubomír Škůrek
kolemjdoucí

Založen: 06. 02. 2005
Příspěvky: 5
Bydliště: Tachov

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 30, 2006 6:55 pm    Předmět: Re: NCK s Imei... Odpovědět s citátem

Díky mockrát, teď už mám lepší rozhled o celý všivý ekonomický politice fy. Siemens. Příště se holt porozhlídnu po jiný značce a germánským šmejdům se z daleka vyhnu. Ještě jednou dík. Shame on you
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 30, 2006 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No,ked si myslis,ze v autorizovanom servise inych znaciek robia odblokovanie lacnejsie,tak si smelo kup aj ineho smejda,ako toho germanskeho. Kup si kludne Nokiu alebo Sony-Ericsson a skus si ho ist odblokovat,kolko od Teba budu pytat Very Happy
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 31, 2006 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediná Nokie jde odblokvat přes kalkulátor pomocí IMEI, a to ještě ne zdaleka všechny modely. Plus několik málo starších modelů jiných značek. Ale zase pouze odblok na operátora. Zablokovaný či zapomenutý bezpečnostní kód se dá odblokvat pouze a jedině na boxu k tomu určeném.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lubomír Škůrek
kolemjdoucí

Založen: 06. 02. 2005
Příspěvky: 5
Bydliště: Tachov

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 02, 2006 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám v tomhle směru zkušenosti s jinými značkami MT (než jsem koupil Siemense, měl jsem různé fony, různých výrobců), k odlokování jsem se dostal až teď. Jestli můžeš prosím poradit jak na odblok A60 (kód telefonu), moc pomůžeš. Hlavní problém je v komunikaci PC a MT (alespoň si myslím) , nevím jestli je to kabelem i když je to originál USB se značkové prodejny (MA-8720P). Zkoušel jsem Freiu, Jokera i jiné dle návodů tady na siemensmanii ale vždy stejné hlášení: not PING, no HASH atp.. Jediné co fungovalo bez problémů byla "očista" mobilu v Jokeru a načtení IMEI. No, asi je někde chybička (PC - MT, soft - OS .....a nebo u mně). Až bude novější PeCko tak to vyzkouším znova.
PS:Zas takovej šmejd to není, zůstanu stejně u Siemense-(Benq). Díky mockrát. Hand
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 03, 2006 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém bude v nastavení programu a "úpravě" telefonu pro komunikaci se servisními programy. Kabel je v pohodě, používal jsem ho taky.
Takže jsou dvě možnosti jak telefon spojit:
1. Patch bootcore - pomocí návodu kolegy hanniho /na některých A60 mi to fungovalo/ a potom nastavit - v Joker BootType - BootKey, ve Friea a V-Klay PatchedBootcore, . Ale už se mi i stalo že jsem úspěšně patchoval bootcore a přesto jsem musel použít postup 2.
2. Testpoint - je to přerušení cesty na desce telefonu, obrázek najdeš v sekci Testpointy na hlavní stránce . Potom v Joker a Freia nastavuješ Boottype na Normal a ve V-Klay na Testpoint). Nevýhodou u testpointu že u většiny telefonů potom nefunguje nahrávání firmware pomocí programu WISNWUP, u A72 mi ale chodí bez potíží i po testpointu.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lubomír Škůrek
kolemjdoucí

Založen: 06. 02. 2005
Příspěvky: 5
Bydliště: Tachov

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 06, 2006 12:56 am    Předmět: Nefunguje to jak by mělo. Odpovědět s citátem

Zkoušel jsem to podle Tvé rady ale nějak se mi to nedaří. I podle návodu kolegy hanniho na http://www.siemensmania.cz/content.php?id=109 to nechce šlapat jak má. Ten soft DataExchange je s telefonem plně funkční a bez problémů. Akorát je drobnej problém s doporučeným souborem "Nový loader: px5amd", neboť se jedná o aplikaci Java a můj A60 mi vypíše hlášku o neznámém formátu (pomocí DataExchange není problém z kopírováním PC->MT a naopak). Zkoušel jsem v Joker BootType - BootKey i Normal, ve Friea taky a V-Klay PatchedBootcore i Testpoint ale vše bezúspěšně.
Podle bodu 2. jsem udělal TestPoint (alespoň doufám, že se mi to povedlo tak jak to má být) ale změna se nedostavila. Hlášení programů je pořád do kola typu: no anwer, no HASH, no Ping. Netuším kde je zakopanej pes, snad jestli se dá nějakým prográmkem zjistit funkčnost TestPointu. Jinak to už nechápu.
Jo, ještě bych měl uvést, že už jsem telefon měl letos hned začátkem ledna v servisu. Jednoho krásnýho rána byl totiž mrtvej, tak mi ho v rámci záruční doby laskavě oživili. Ale protože tahle služba odblokovámí kódu mobilu je mimo záruku, vyšla by přes 600,- stovek. A to je pro mě, vzhledem k tomu, že jsem ten kód používal jenom v kombinaci se spořičem dispeje zbytečně moc. Spíš jsem si chtěl vyzkoušet jestli se mi "to povede". Hand
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 06, 2006 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud jsi udělal testpoint, tak a stále s volbou Normal Joker nespojí, tak ten testpoint není proříznutý skrz.
Nejlépe se to dělá tak, že si plošák dáš na lampičku aby jsi si ho prosvítil a viděl zda jsi cestu přerušil. Nápomocná bude taky co nejsilnější lupa.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lubomír Škůrek
kolemjdoucí

Založen: 06. 02. 2005
Příspěvky: 5
Bydliště: Tachov

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 06, 2006 11:53 am    Předmět: OK, prosvítím ho lampičkou. Odpovědět s citátem

Lupu mám pořádnou ale nemám jistotu TestPointu. Tak to udělám jak radíš. Lampa taky je. Díky Krokodýle. Dám vědět jak to dopadlo.
Hand
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 4 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group